Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]bachelor mühendis Msd. işletme diye birşey war ki işi bilmeden anca telefon işletin siz ahhasdg.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]o kariyerin sonunda da hiro gibi cubicleda takilmak var, ceo olamam ben yetemem diye kabullenmek var.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]hironun babasi bildigin Sulu, daha dun uzaydaydi, bugun gelmis artizlik yapiyo, hem de gay adam.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]MGMT201'den kalan CEO olur mu?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 @xaty Daha sürer büyük ihtimalle. Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler öyle hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]Linderman binevi kingpin (bizimki deil yahu, Marvel evrenindekini diyorum, bizimkinden olsa olsa patates cipsi olur :p) galiba[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]linderman kingpinse onu dovecek kasli bi elemana ihtiyac var ne bileyim bi wolverine tadinda olmadi juggernaut gibi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 amma çok spoiler oldu sayfada :D aman görmiyim varsa pek dolanmasın bence, biz de spoiler derdinden kurtulalım. edit: başlığa da spoiler diye yazılsa hoş olur. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 15:55 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]abicim syler direk yiyo beyni bildigin. demekki onunda ozelligi dna lari kendi icinde harmanliyo filan olabilir. yalniz sylari oynayan eleman cidden cok basarili tripler mimikler filan.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 evet zegna çok başarılı buluyorum bende mimikler arası geçişleri çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 adam yüzyılın katili ya, aslanım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 az önce hiro'nun zamanı geri aldığı sahneyi izlerken birşey fark ettim, andoyla hiro konuşurken gözüm kapalıydı bişi görmedim diyor hiro, ando benim de kapalıydı diyor. hiro zamanı durdurmuş, ando da mermiyi geri sokup nikiyi dağıtmış olabilir mi sizce? ando da bu kadar zamandır olayların içerisinde, bence onda da birşeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ando da herkesle beraber duruyo daha hiro tek bi insanı ortalıkta kendisiyle gezindirmeyi öğrenemedi, bi de mermi kendi girio bariz geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ando-kun, ando-kun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 @sly: kendi giriyo? zamanın geri gitmesi dışında birşey oluyor orda. niki'nin gelip silahı doğrultmasına bak, bir de mermi geri içine girerken kolunun geri savrulmasına bak. sanki mermi ters taraftan atılmışta silah ileriye doğru itilmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ateş eden kadın niki değildi ya nereden çıkarttınız niki'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 katiliyorum xatye bu konuda, zamani geri alsa, ates etmemis olurdu, ama sanki mermi geri tepiyo. orda karisik bi seyler oluyo ben anlamadim, tabanca patliyo, birden polisler geliyo, delik desik olan araba birden duzeliyo filan enteresan. evet niki degil, hope. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 21:50 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]niki yanlış oldu ya :D bende bilmiorm nerden çıkardım :)) bence orda hironun arkadaşı da gözü kapalıyken birşeyler yapıyor. konuşmalarında zaten sen mi yaptın diyor hiroya gözüm kapalıydı dedikten sonra manalı bi şekilde benim de gözlerim kapalıydı diyor. ayrıca o da hiro ile aynı şekilde yüzünü kasarak kapamıştı gözlerini yanlış hatırlamıyorsam. önünü görmemek için harcamak gerekenden daha fazla gayretliydi[/spo] edit:[spo] [/spo] [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 23:03 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 arkadaslar SPOILER kullanınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 xaty 2. spoiler'ın sır dolu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 E yetkili uyarmış spoiler kullanın diye, o da bol bol kullanmış. İşte gerçek bir örnek pati, yetkili ne derse hiç itiraz etmeden neden diye sormadan harfi harfine uyguluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Ando'nun da bir özelliği varsa ben direk başlarım telekinesi çalışmalarına . Yok artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Ben iki hafta telekinesi çalıştım olmadı. Bazen psi wheelı döndürdüm, bazen değil her gün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 demekki sende başka bi özellik var. mesela ben gördüğüm yeteneği alabiliorm kendime, peter hesabı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Tabi başkasında yetenek olmadığı için hiç alamadın galiba. Benim de Sylar tarzı yeteneğim var, ama daha hiç beyin açmadığım için olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar