Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spore... evrimin oyunu?

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

iyi de bir stage'de ihtiyacın oldu diye aldığım bir olayı sonraki stage'de kullanamıyorsun ki? tribal'a geçmeden önce uğraşıp süper ofansif hale getirdim yaratığı, tribal'a geçince bir baktım hiçbirini kullanamıyorsun. geri gittim sildim hepsini. dediğin gibi olsa ayaklı amip tabiri gerçeğe dönüşür oyunda. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara her nesilde yaratığı baştan yaratıyordum; rengi, kol bacak sayısı, göz sayısı ve şekli... Bir Stagede birbirinden çok ama çok alakasız bin şekilde evrimleştirebiliyorsun. Geçişleri biraz daha soft yapabilirlermiş. Ha bu arada kavim kısmından önce (yaratık kısmında) kanat takın mutlaka. Hem inanılmaz hız kazanıyorlar, hemde vur-kaç yapabiliyorsunuz kvile kısmına geçince.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
Bir ara her nesilde yaratığı baştan yaratıyordum; rengi, kol bacak sayısı, göz sayısı ve şekli... Bir Stagede birbirinden çok ama çok alakasız bin şekilde evrimleştirebiliyorsun. Geçişleri biraz daha soft yapabilirlermiş. Ha bu arada kavim kısmından önce (yaratık kısmında) kanat takın mutlaka. Hem inanılmaz hız kazanıyorlar, hemde vur-kaç yapabiliyorsunuz kvile kısmına geçince.

bu olaya şöle bi mantık geliştirmişler: sen adamını deiştirirken aradan uzun yıllar geçio... bi doum seansında deil yane... anlatabildimmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Abi oyunun bittigi nokta evrim mantigini anlamamis bi evrim oyunu olmasi.

Sudayken dahi verdigin her kararin space stage i dahi etkilemesi lazim, bunda bi ciftlesiyosun her biseyin degisiyo.

Etkiliyor aslında, Stage atlarken üstte gösteriyor vermiş olduğun kararların getirisi nedir ne değildir diye de, çok basit olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

space kısmında artık yaratık yerine uzay gemisi kontrol ediliyormuş. alliance yapılan ırklar da rank arttıkça yancı gemi veriyor. en üst rankte sanırım 4-5 tane yancı oluyor bu şekilde. ama evrenin merkezini bulduktan sonra da devam ediyor oyun. ne zaman nasıl bitiyor bilmiyorum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

spore konusu aslinda klasik bi ea konusu 2007 deki video da hatirlarsinzi cok ayrintili ve kaburgalar kol kemikleri falan vardi ve suda balik olarak deniz alti yasam vardi micro organizma bile 3 boyutluydu ama baktilar cok mukemmel olcak once kotu sonra azcik iyi sonra biraz daha iyi olarak sims gibi cikartalim dediler daha cok para icin... ea yi sevmememizi saglayan en onemli bi yonu bu
Sosyal ağlarda paylaş

abi hiçbir evre sarmadı adam gibi beni valla. ama yani space i daha öyle çok oynamadım fena değile benziyo ama yani bu mudur o kadar spore spore spore evrim hede hödö dedikleri? yani hayal kırıklığı olduğunu buradan okumama rağmen almaktan alıkoyamadım kendimi. aldım, ben de hayal kırıklığına uğradım. bence toplaşıp dava falan açalım.

ayrıca üstteki arkadaş doğru söylüyo cidden kız oyunu. yeğenim geldi iki gün önce (kız) başından kalkamadı oyunun. "Spore is for girls" yani...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında space kısmı fena değil, ama creature le spage arası çok bayık. neden strateji yaparsın ki kardeşim, ne bilim fps falan yap bari orda da karakterimi geliştireyim crature stage gibi. bir de ayrıntı sıfır oyunda. oyun iyi hoş eğlenceli gerçi, oynamayı bıraktıkdan sonra dönüp bakınca tam bir fail.

oyunu arada açıyorum, yaratık tasarlayıp çıkıyorum. maskot falan iyi tasarlanır.
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:
spore konusu aslinda klasik bi ea konusu 2007 deki video da hatirlarsinzi cok ayrintili ve kaburgalar kol kemikleri falan vardi ve suda balik olarak deniz alti yasam vardi micro organizma bile 3 boyutluydu ama baktilar cok mukemmel olcak once kotu sonra azcik iyi sonra biraz daha iyi olarak sims gibi cikartalim dediler daha cok para icin... ea yi sevmememizi saglayan en onemli bi yonu bu

Bence esas şöyle birşey oldu. O 2005'te yayınlanan Will amcanın oynadığı gamelay videosu baya hardcore bir oyundu. Ama casual gamerlara hitap etmesi için daha şirin grafikler ve daha rahat bir oynanış getirdiler onun yerine.

Ayrıca ben oyunu beğendim, gidip orjinalini aldım az önce de. Yani tamam sürekli evrimleştirmiyoruz da sırf abidik yaratıklar yaratmak için oynanır. Ki casual gamer olayı olmasa gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olacaktı. Spore 2 yapılırsa ismi casual gamerlar tanıyacağı için daha hardcore bir oyun yapabilirler. Böylece hepimiz zevk alarak oynayabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
videou şimdi izledim... resmen iki farklı spore olmuş... ama nedense 2005 deki daha güzel gözüktü... keşke öle kalsaydı... ama kalmadı.... umarım spore 2 die bunu çıkarırlar...

aynen katılıyorum. O 2005 versiyonu bu halinden çok daha güzel gözüktü banada. Bu onun bayağı bir basitleştirilmiş versiyonu olmuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
videou şimdi izledim... resmen iki farklı spore olmuş... ama nedense 2005 deki daha güzel gözüktü... keşke öle kalsaydı... ama kalmadı.... umarım spore 2 die bunu çıkarırlar...

onceki sayfaya yazdigim gibi simdi o video daki oynu ea cikarirsa ne olur?
basit ve net sims e cevirip dunyanin parasini kazanamaz :)
niye boyle kotu bi oyun yapti ?
cunku ekpaketle 2-3 serile guzellestirip daha cok para icin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...