somebody Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 günlük bi kere de cevap ver su insanlara... bi mesaj at.. millet kan agliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Gene Olmadı Günlük yaa...Gene Kalkamadım Okula Öfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 günlük okuldan nefret ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 günlük sen gay mişin o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 günlük, merak ediyorum insanların işi gücü yok mu sabah akşam burdalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Günlük akşam akşam moralim bozuldu,niye ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 pff bugün çok salakça bi hata yaptım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 günlük clymorla buluştuk gezdik tömbekiye gittik ehe ilginçti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 günlük kuzen bıze geldı takıldık ettık onu ps oynamaya götürdüm arkadsları ps de yendım böe böle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 günlükçüm,bazen ole acılar vardır ki tedavisi yoktur.zaman bile onaramaz.o zaman yapılacak tek bir şey kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 haftaya binbeşyüzonbir tane sınav var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 günlük öss'ye 2 ay kala everquest 2'ye başlıyorum, bugün gittim aldım hatta. ooh iyi halt ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hata mı yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Hala seviyorum ama elimden birşey gelmiyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 eski günlükjüüüm naber lan ehuehue kerata seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 günlük, şükür kavuşturana desem sana beslediğim hisleri bir nebze olsun anlatabiliyor duruma geçer miyim ki bu konudaki görüşünü alsam cağnım? sus tabi sen öyle kapandın susuyosun geldik susuyosun e ama senle muhabbet de hiç zevkli olmuyor ki böyle canım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Günlük, karizman konusunda türevlerine bin basıyorsun bebeğim. Seni çok özledik, çocuklar uykularında adını sayıklayıp durdu. Evine döndüğün için yarın tüm aile bir parti veriyoruz, lütfen bi daha bırakma beni, olur mu canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Selam Gunluk, Sonunda yine beraberiz ha? Insan degismesi icin 1 sene bile yetiyormus yahu, bundan once attigim cevaplara filan baktimda, garip oldum. Ayrica gunluk, havalar isinana kadar cok kez gelip ''HAVALAR ISINSIIN!11 AARRGGGG!!'' diye sana dert yanicam, kusura bakmazsin artik. Hadi yavrum iyi geceler. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Selam Günlük bir yıl oldu sana yazmayalı ya... Döndüğün için mutluyum vallahi ne diyeyim : ) İyi ki patiler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 sevgili günlük nerelerdeydin lan kereta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 günlük bugünün kıymetini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Gunluk harika bir 14 Subatti! Biraz alternatifti belki ama olsun : ) Paticik de acildi, haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Günlük aylardır kastık kastık sonunda açtık su turuncu sayfayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 cok yalnizim be gunluk cookkk... ps:kar yagdi bugun, dersler iptal oldu, ama zaten 1 dersim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar