MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 heh bu b@b th3 k3nk bizi izliyo mu acaba şu an?[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 14 December 2003 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Cık. H3kledi gitti adam, içi rahattır şimdi. İyiki areğa mestır olmamışım ya, biç diyceklerdi sonra, pırokestler h3kliycekti puaha[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 abi benim sevdiğim kız başkasıyla çıkmaya başladı,h3klemişler benide imdak![hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 valla başka bi topicte bu b@bslerin alımı kısıtlansın felan deniyordu...niye kısıtlanıyo ya gelsin böyleleride eğlenelim ahahah ulan hala başlığı gördüğümde gülmekten alamıyorum kendimi AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH öylemi eheheh hepsi aynı kişinin çocuğu ve hepsi aynı bedende toplanıyo puahaha bide üstüne hacked by probilmemne team ya allahım ölecem gülmekten ahaha (ya valla hayatımda bi topice bu kadar güldüğümü felan hatırlamıyorum drummnbassboy&supergirlin konusu bile solda sıfır bunun yanında ya bak hala gülüyom ajhuhaua) -Oh my god!They H4Xxored Kenny!! -You b@bstards!!![hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 14 December 2003 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 area master ne ya? *!rofl* h3kliyolar yetisin.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Game master= GM Area Master = ?? hehehehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 hahahhaah[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Baba olmadan uğraşayım ondan sonra nasılsa istesemde uğraşamıcam. Örnek baba olucam hehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? heheheheÖrnek baba adayı eheh :)[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Babaların babası Abso hacklendi ve sonsuza kadar bi köşede tozlu rafların arasında kalacak:D *!Geri sayım devam etmektedir 9 ay 10 gün 9 ay 9 gün... *[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 15 December 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Emote memot yapma öyle, h3kleniriz neme lazım.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 h3kçi g3Ld1 h@n1m[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Başka forumlarda millet adamakıllı adama hasret biz ise burda dallamalara hasret. Arada böyle dallamalar çıksa da eğlensek diye bakar durumdayız. Siz bir de utanmadan orda burda Ariamastırlarınız ve Cenırılmastırlarınız için shubuo olmuş felan diyin. Bakın da moderasyon görün, Heeaaayytttt beeeee *!Havaya Girer* [Bu mesaj ghaldszar tarafından 16 December 2003 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yine okudum yine güldüm, iş stresimi atıverdim üzerimden :D tabi hacklendik diye de perişan olup duygu karmaşası da yaşamadım değil hani :p[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 paticigi bunun için seviyorum işte ehe...[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 vay be heklenmişizde haberimiz yok. Kesin bunu Bir Hacer (yazıldığı gibi okunur) arkidiş yapmıştır. :) Bu hacer arkidşi şunu sölemek farz olmuştur. "Aslansıııııın! Kaplansıııııın!" :D[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 <--- the proud master[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bütün "area master"lar aynı kişinin çocuğu oluyo galiba :-p[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ilk okuldaki ingilizcemle bile daha guzel kufrederdim ben. ;)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe e tabii adam kaç aydır çocuk bekliyo(başka bişey yapamıyo:)) do@ld1r[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 S@nırım h3kl3ndim son 10 d@kik@dır gülm3kt3n k@rnım@ @ğrıl@r s@pl@ndı. @re@ m@st3r lar ikmd@t, h3kl3r h3r y3rd3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 phaha. ahahaha...[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 daılın lan heklerim walla. biri matematik yazılımı h3klemiş zaten 18 aldım[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar