zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Sigaranın bana zarardan çok yarar verdiğini düşünüyorum. Bilmiyorum başkalarında öyle midir ama.. Elimde sigara olduğunu zaman sosyalleşme katsayım oldukça yükseliyor. Sigara yokken kendimi eksik ve konudan alakasız hissediyorum. Çay kuru kuru gitmez denir ya.. Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 10-15 gün önce sigarayı bıraktım. Herkese de tavsiye ederim. Aslında sigarayı bırakmak kolay. Yeter ki ne kadar gereksiz birşey olduğunu anlayın. Sigaraya başlamadan önce patlıcandan aldığımız nikotin bize yeterken, sigaraya başladıktan sonra nikotine ihtiyacımız varmış gibi hissediyoruz. İşte ona ihtiyacınız olmadığını kavradığınız zamani sigarayı kafanızda bitirmişsiniz demektir arkadaşlar. Sigarayı bırakmay çalışan arkadaşlarım hepinize kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 sigarayı bırakmak kilo aldırır çünkü sigara bazal metobalizmayı hızlandırır yani daha çok boşaltım yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 sigara ile başım dertte :) kafam bazen çatlıycak gibi oluyor, damarların bum bum attığını hissediyorum ve son 1 aydırda parkinson gibi kafam çok hafif bir ritimde sallanıyor sigara içtikten sonra :s hayat boş .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ailesinden uzakta bahane oluo sigara,içiosun deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Sigaraları bitince, kullanılmış çay posasını (neyse artık) gecenin bir yarısı kurutup içen insanlar tanıyorum. İşte öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 2 ay 5 gün oldu içmiyorum. domatesli makarnamı yedim çayım demlendi bir dal sigaradan başka ne isterim şuan... [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 03:16 tarihinde, Whiskey tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bir buçuk ay oldu yıllardır içtiğim bu mereti içmiyorum artık.nefes alırken böyle boğazımın serinlediğini,daha güleryüzlü olduğumu falan hissetmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 valla ben de cok nadir içiyorum, arkadaslardan otlanıyorum ara sıra ama çok çok nadir. sigarasız vakit geçirmek vallahi çok güzel, hem leş gibi kokmuyorum hem de rahatlıyorum. zaten tiryakisi olmadıgını anladım kolay bırakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ben de bağımlı olmadığımı biliyorum ama içiyoruz işte... Belki daha zararlarının farkında olmadığımdan:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 tercihleri tartışmak hiç bir zaman anlam kazanamadı ama sigarayı bırakmak iyi bir tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 izleyin http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 4-5 gündür içmiyorum, yediğim pizzalardan 2-3 kilo almışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Thank You For Smoking die film bile var :P daha .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Heyt,arkadaşlar en sonunda sigarayı bıraktım. sedece her yamekten sonra 1 dal keyif için içiyorum. günlük limit 3 tane,ama bunuda pipoya çevirmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 oh bee.. dünden beri içmiyorum kararlıyım arkadaşımla birbirimizi gaza getirip içmeyeceğiz umarım :) bende yeşilaycıyım bundan sonra.. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 20:44 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 2 yıldır içiyorum. 19 yaşında başladım. kendime küfür ediyorum. Lisede başlasam kendime eyvallah diyecektimde nasıl oldu üniversitede başladım ben bile anlam veremiyorum. Özenmeyin arkadaşım pişman olursunuz sonra. Bana hiçbir katkısı olduğunu düşünmüyorum. Evet içerken özellikle yemekten sonra vs. büyük bir keyif veriyor. Ama zararlarının yanında bu hiçbir şey. Yaklaşık 1 aydır her gün bırakmayı düşünüyorum ki ciddi anlamda azalttım. Eskiden günde 1 paket gidiyordu şu an kendimi kasıyorum ama yarım paketi geçmiyor. Tamamen bırakmayı da düşünüyorum ama finaller bitmeden biraz zor. Yazın tamamen kurtulmayı düşünüyorum bu iğrenç şeyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 nikotin bandina basladim ben 3. gunum, cok ufak krizler disinda rahatim. ellerim bombos yuregimde bir sizi tadinda kaldim ama oynayacak biseyler bulunuyo devamli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bırakmayı düşünenlere kolay gelsin, bırakmayı düşünmeyenlere ise düşünmeye başlamalarını öneriyorum. :) "nasılsa hepimiz öleceğiz" demeyin, içenle içmeyen arasındaki farkı kendi gözlerimle gördüm. iki kardeşten genç olanı daha yaşlı görünebilir mi? görünüyor bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 4 Mayıs'tan beri babası sigara yüzünden Kanser olan kankamla iddiaya girdim. Bir daha tütün ürünü kullanmayacağım diye. Hala hiçbir tütün ürünü kullanmadım iyi gidiyor. O youtube videosu gerçekten güzel. Yorumlar da 10 numara: lejoner43 (1 week ago) marked as spam Siz Sigara Can Dostum Arkadaşım Ondan Vazgeçeceğime Dünyadan Vazgeçerim Daha İyi Canım Çekti İçe İçe İzliuyorum Arkasından SİGARA KERANESİNE BAKACAM HEM SİZ Ne Anlarsınız Mallar Hayat Onunla Başlar Alkol ile son bulur... stoica1111 (3 weeks ago) marked as spam o kadar da değil lan arada bir tüttürecen a.q.yoksa benim beyi damarlarım açılmıyor şahsen bana iyi gelio.. samchii18 (2 months ago) marked as spam walla dayı ii hoşta forewer marlboro bea kırmızı hemide..walla ben içerim gerisine krışmm içmeyennde ------- kadaryolu war aq.. srdr61 (2 months ago) marked as spam atın ölümü arpadan olsun :) yekowele (2 months ago) marked as spam Muratti Forever!! (Reply) uaholigan (2 months ago) marked as spam Forever winston box ! E Bravo yorumlarımız süper! [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:51 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Sigarayı bırakalı 2 ay oldu biraz geçti hatta ve şu an deliler gibi canım sigara istiyor ancak sırf içmemek için evden dışarı adım atamıyorum işe bile gitmedim. Yakında işşiz kalıcam ama sigarasız bir hayata her şey değecektir. neden mi; 1- Şu an 1km yi tıkanmadan koşup arkasından 4-5 km ahfif tempo yürüyebiliyorum (hiç molasız) 2- Sex gücü X3 oldu. (umarım sizde bırakırsınız X5 olur) 3- Sabahları kalkmak bir eziyet değil zevk oldu. 4- Gece terlemesi diye bir şey kalmadı. 5- Bağ ağrısı diye bir şey kalmadı. 6- Biraz irileştim ancak hoşuma gitti iri olmak. 7- Sağlık hariç her şey yerine konabiliyor (ölüm ayrığı hariç) hepinize demelerinizde başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Sigara bırakıldığında 3 ile 5 sene arasında eski sağlığımıza kavuşabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 19 gün oldu, sigara kokusu geçen gün vapurda midemi bulandırdı. Herhangi bir tütün ürünü kullanmadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 1 yılı geçti bırakalı canım gram istemiyor bünye mükemmel oldu yanlız bırakınca bi spora başlamak şart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Sınav dönemi yoğun... Ama hala içmiyorum. 26 gün dolmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar