Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rome

Sie

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1. Sezonu bitirdim. Ancak Sezar öldükten sonra 2. sezonda indiği halde izlesem mi bilmiyorum. En önemli karakter gitti. 2. sezon izlemeye değermi? Heralde Octavius Sezarın yerine geçiyor filan.
Mesaj tarihi:
2. sezon marcus antonius yardırıyor resmen. ayrıca pullo ve vorenus var. intikam, savaş, dövüş, dikiş nakış gırla 2. sezon izlememek olmaz. çok şey kaçırır izlemeyen.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Spartacus blood and sand dan baya hoşuma gitti normalde dizi filan izlemiyorum. Buda onun kadar akıcı ve iyimi? Cnbc-e'de hiç denk gelmedim yahu

spartacus bunun yanında mario gibi kalır.

son 2-3 bölüm yer yer gözümden yaşlar geldi
ama hangimiz ağlamadı ki...

THIRTEEEEENNNN!!
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Bak bu yorum yetti hala başlamamıştım izlemeye birazdan başlıyorum

Mario bile olmaz tetris gibi kalır spartacus

Hatta spartacusu izleyememe sebebim bu dizinin süper kaliteli olmalısıdr
Mesaj tarihi:
Rome 1 Spartacusu ezer doğrudur. Ama Rome 2 spartacusten iyi değildi. Evet izledim hepsini. Birde bunların ustune The Pacific izliyorum arada dağlar var yav. Nerde o kılıç kalkan
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=g89LSzDuuQ4&feature=related

ayıptır günahtır. denildiği gibi rome'un en kötü bölümü bile spartacus ten kat ve kat iyidir. ayrıca

THIRTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENTH

pullo nun ağzıyla adamın dilini koparıp sonra baltayı fırlatıp rage e girmesi inanılmaz bi sahnedir mesela. gerçi video ses ve görüntü kalitesi rezalet. 1080i izlenmeli kesinlikle.
Mesaj tarihi:
Spartacus klip tadında bir dizi, böyle janjanlı şekerler gibi yada fast food. Rome ise böyle çorbasıyla, ara sıcağıyla, ana yemeği ve tatlısı ve yanında şarabı ile güzel bir akşam yemeği ayarında.
  • 10 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...