Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 gaza gelip tekrar izlemeye başladım 3. bölümün sonunda çalan müziği bulana 100 bin lira vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 1. Sezonu bitirdim. Ancak Sezar öldükten sonra 2. sezonda indiği halde izlesem mi bilmiyorum. En önemli karakter gitti. 2. sezon izlemeye değermi? Heralde Octavius Sezarın yerine geçiyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 2. sezon 1 kadar efsane değil, özellikle octavius büyüyünce değişen karakteri hiç beğenmedim ben. Ama başlı başına 2. sezon da baya iyi, seyretmeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 2. sezon marcus antonius yardırıyor resmen. ayrıca pullo ve vorenus var. intikam, savaş, dövüş, dikiş nakış gırla 2. sezon izlememek olmaz. çok şey kaçırır izlemeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bak bu yorum yetti hala başlamamıştım izlemeye birazdan başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Buddha said: Spartacus blood and sand dan baya hoşuma gitti normalde dizi filan izlemiyorum. Buda onun kadar akıcı ve iyimi? Cnbc-e'de hiç denk gelmedim yahu spartacus bunun yanında mario gibi kalır. son 2-3 bölüm yer yer gözümden yaşlar geldi ama hangimiz ağlamadı ki... THIRTEEEEENNNN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Buddha said: Bak bu yorum yetti hala başlamamıştım izlemeye birazdan başlıyorum Mario bile olmaz tetris gibi kalır spartacus Hatta spartacusu izleyememe sebebim bu dizinin süper kaliteli olmalısıdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Rome 1 Spartacusu ezer doğrudur. Ama Rome 2 spartacusten iyi değildi. Evet izledim hepsini. Birde bunların ustune The Pacific izliyorum arada dağlar var yav. Nerde o kılıç kalkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 yok o kadar da değil. romeun en kötü bölümü bile spartacusun en iyi bölümünden on boy büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=g89LSzDuuQ4&feature=related ayıptır günahtır. denildiği gibi rome'un en kötü bölümü bile spartacus ten kat ve kat iyidir. ayrıca THIRTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENTH pullo nun ağzıyla adamın dilini koparıp sonra baltayı fırlatıp rage e girmesi inanılmaz bi sahnedir mesela. gerçi video ses ve görüntü kalitesi rezalet. 1080i izlenmeli kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Keşke çekseler yeni bölümlerini ya. Ama 1. sezon gibi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Spartacus klip tadında bir dizi, böyle janjanlı şekerler gibi yada fast food. Rome ise böyle çorbasıyla, ara sıcağıyla, ana yemeği ve tatlısı ve yanında şarabı ile güzel bir akşam yemeği ayarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 geç keşfettim, yeni başladım. ilk bölümden sardı iki sezonda bitmeseymiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 THIRTEEENTH. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 bu markus antonyus'u oynayan adam altered carbon'da da kolları açıp pipiyi meydana salıyordu. sahne bizzat aynı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Wildlinglerin kıralı Sezar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 He was a CONSUL OF ROME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Adam Kleopatrayi bile dudukledi daha ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Ulan bir an devamı geliyor gibisinden heyecanlandım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 On 3.08.2020 at 15:02, Lancelion dedi ki: THIRTEEENTH. Sırf şunu demeye geldiydim direk respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 çok hoş ya. ne got gibi postmodern shit ne de 90 dizileri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar