-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: cakeonroof, 07 Aralık 2005 15:50 tarihinde demiş ki: eet abso bende "200k" ile standingde 1. olmasina dikkat cekerim :p nerf bl , saka bi yana tebrikler sam ;) pekde yakismis ablaya armorlar O kadar oyun donuyorsa oyle oluyor. Bir de Bonus haftalari falan degisiyor. Ben bir hafta 130k ile 1. oldum bir hafta 315k ile.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Hahah SAM IFnin önüne bırak charı git film izle afk olup hehehe arada hede yaz kanala millet incelesin dursun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tebrikler de, sen paladini birakmamis miydin sam? biz de biraktin heralde, 1 haftadir paladin ühüh diye baslik acilmiyo diye seviniyorduk :)[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tebrikler[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Rank 14 olup bırakacak bırakırsa 13 olupda bırakırsa öldürürüz diye tehdit ettik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tebrikler[signature][hline]Tuor Delarren Nehiod of Frostwhisper, Level 2x Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 OMG Pallydan, Nref![signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Nefr pally. Tebrikler hiç beklemezdim bi Blizzard oyununda azim yapmanı[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tebrikler Sam[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gz Video beklioruz reckoyla he :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tebrikler :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tebrikler sam walla mage e werecek bisi olsa bende kasarimda butun herseyim oldugu icin kasmiorum gercekten zor ama bizim serverdada joji die bi rogue war 150k kill war bana gore bu wow serverlarinda ab av olmadan rank 14 olabilecek cok az insanlardan biri us warsongda oynayan warsa alli lerdede olsun hordelardada olsun taniorlardir zaten adam ab av acilamdan once ss de felwood da westernde kasti 150k yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 "ss de felwood da westernde kasti 150k yi" Ne zaman gördün bu rüyayı ?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tebrikler[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 mudurum tebrikler gozlerim yasardi valla :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 o uzun bekleme sureleri olmasa sam fakirdi zaten :P 1 saat beklerken AD reputation icin ugrasip durdu o arada epix falan dusurdu rc satti palydanlarda isadami oldu artik yalniz cidden warrior. shaman. rogue ve paladin disinda bir class gelmiyor aklima rank 14 silahlarini verimli kullanacak ( en verimliside warrior ve rogue tabii :) wand falan koymalari lazim ve tome[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ooooooooooooooooooooooooooo. hellal olsun. almisin o `hayvani` silahi eline. darisi her honor farmerin basina ;) edit: grand marshal's staves'e laf edenin alnini garislarim. zaten internetimi kesti bilkent haftaya pztye kadar yok BOHU. konuyu saptirdim. sam harbiden tebrikler. birazdan bakcam bakalim overall siran kac ;) [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 07 Aralık 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tebrikler sam omfg rank 14 palydan nref!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tebrikler sam[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Popeye, 07 Aralık 2005 17:41 tarihinde demiş ki: o uzun bekleme sureleri olmasa sam fakirdi zaten :P 1 saat beklerken AD reputation icin ugrasip durdu o arada epix falan dusurdu rc satti palydanlarda isadami oldu artik yalniz cidden warrior. shaman. rogue ve paladin disinda bir class gelmiyor aklima rank 14 silahlarini verimli kullanacak ( en verimliside warrior ve rogue tabii :) wand falan koymalari lazim ve tome mageden umutlarini kesmiler zaten su yapiyoruz biz isimiz o[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aferim, gözüme girmeye bir adım daha yaklaştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 su oyunu 10 aydir aglaya aglaya oynadin sonunda muradina erdin. aferim sana :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 *!şapırt* agzımın suyu akti tebrikler[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sağolun varolun.. :) bugün ab'de rogue'ları 2-3 shot yaptım da healer yok popomda anasını satayım. azmo nerdesiiiiiiinnnnnnnnnn???? kutlama olarak da gittim org AH'de HS yaptım.. 8-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar