lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Abi tabi age of conan ya bırakın realm vs realm pvp sıktı atrık aynı savaş alanları aynı ortamlar burda ise pvp daha çok solo yada guild vs guild olacak. Şehir kuşatmaları da cabası.Prince of persia gibi dövüşücez (yorulan parmaklar olacak tabi) kafa, kol, bacak kopartacaz. Barbar hislerim uyandı beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bakalım ya çok çelişkideyim Warhammer mı Aoc mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ben hiç aoc mı warhammer mı çelişkisine düşmedim tabiki aoc :D şuan lotrodayım çıkacağı güne kadar da lotroda olacağım sonra direk satarım bütün oyunları valla eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bakalım ya çıkma tarihleri yakın zaten pre-order felan almicam siz bi oynayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 kel kafalı elinde sadece baltasıyla kana susamış barbarım ile birilerinin kafasını parçalamak için sabırsızlanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 This is Sparta!!! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 where s Sparta? [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 13:42 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Sparta koca bir hiç mesajı vermek istemiş olabilir hgehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 http://www.worthplaying.com/press/245/AgeofConan_097.jpg adres barına kopyalayın [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 19:39 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 http://www.worthplaying.com/press/245/AgeofConan_097.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Referer istiyor patyde url de illa http:// istediği için pasha pasha c/p pls :P [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 20:31 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hangi resmi yollarsaniz bozuk cıkıyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bozuk değil c/p ile browserdan direk çalıştır linke tıklama... PS : Üşenenler için [spo] [/spo] [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 21:34 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 AHAHAH mükemmel sırf bunun icin bile alırım ben bu oyunu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Oyun ciktigi zaman buyuk ihtimalle bilgisayarimi yenilemek zorunda kalicam ve peder bey ile kapisacagiz yine.. Sirf bu oyun icin ps3+hdtv projemi askiya aldim.. Nasanin super bilgisayarlari gibi birsey yapicam hatta baglantim guzel olsun diye turkiye disina tasinma projem var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 @gellidus Oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 @gellidus Oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ps3+hdtvye verecegin parayla butun patiye yeni sistem yaparsin, bunu iptal ettigine gore pederle neden kapisiyosun, pederin sevinmesi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Zuhahah mirage çifte mesaj attım sanıyorum.Kendi kendime nerde lan bu güncelle linki diye geveleniyordum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 xboxta oynanabilecek sanırım bu arada süper emin degilim xbox+hdtv yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ya biz beklemekten sıkıldık adamlar tarihi erteleyip durmaktan sıkılmadılar. Bir 2007 in başı dediler bi 2. çeyregi simdi de yıl sonu diyorlar. Tamam directx 10 gore duzenleme yapacaklarda bu kadar da bekletilmez ki video/ssleri gordukce gaza gelip iç çekiyoruz bekleye bekleye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 MMO'da adettendir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 zamaninda veya zamanindan once cikan mmo, mmo degildir. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 22:50 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Beta testine kabul edilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Niye kimse Warcraft gibi sağlam bir beta yapamıyor. Adamlar herkese Open Beta için kapımız açık dediler. Adı üstünde Open Beta. Adamlar sanki karpuz seçer gibi Pc'nin ekran kartını şusunu busunu isteyip öyle şeçip alıyorlar seni. [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 20:45 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar