BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 valla büyük ihtimal giren türklerin harem gibi özel buff alanları olur :D:D:D . Savaştan önce giriyorsun şöle bi çıkıyorsun mis gibi auhaha :D . Tüm savaşı kazanırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 o zaman mortis sen akilonyalı kadın acıyosun, turanda olur turanın dilberleride güzeldir, bende kimeryalı erkek acıyorum herkezi dövüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 tamam ben seni bufflarım paso hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Eğer player player arası olabiliyosa bu bufflar.. Saçma olur, çıvkı çıkar oyunun. Kemal Boss öncesi Raide buff pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Hemen abi. *pzırt* *lök* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Böyle bişey olursa zenci oyuncuların değeri artar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 hahah yiktin beni abi, zencilerin degeri mi artar ? zuhauhauha olayim bitti su an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 combat animasyonları şu anki haliyle hiç hoşuma gitmedi. hareketler cok donuk ve ne olup bittiği belli olmuyor. bazı hareketleri yaparken karakteri oynatınca sağa sola, resmen buzun üzerinde kayıyormuş gibi bi his uyandırıyor. gerçi beta görüntüleri ama olsun, bu kadar zamanda daha cok sey beklerdim. bide o ortadaki action bar inanılmaz kaba olmuş irenç duruyor. simdiye kadar seyrettigim warhammer videoları çok daha iyiydi, daha bi hareketli, daha akıcı ve cok daha güzel animasyonlara sahipti. inşallah release e kadar düzeltilir bunlar, hayalkırıklığına uğradım o kadar conan çıksa da oynasak derken =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 o ne bicim assasin combati oyle ya, hurra diye daliyor adamin cevrsinde kosturuyor o sirada bir kac tusa basiyor, eger bundan ibaretse asasin uzgunum ama wowdaki roguelardan pek bi farki yok, gayet basit duzeysiz bir combat olayi var...umarim release suresine kadar bir cozum getirirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 assasin kaykay kullanıyor sanırsam ? succubus var demonologist videosunda da böyle boynunu bükmüş zavallı gibi duruyor yazık ya :( benim korktuğum şey mature öğeler yüzünden daha çok genç/çocuk akımına uğrama olasılığı. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:50 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: bence tutmaz bu oyun :/ said: tutçağını kimse iddia etmiyor zaten. tutmasını isteselerdi conan yerine harry potter seçerlerdi. ne alaka ? ben oyun yapıyım tarlada oynansın diye mi yapıyo adamlar tutmasını istiyorlar tabi. tutsun diye de elinden gelen herşeyi yapıyorlardır. Harry potter'ın ne kadar fanı varsa conanında hatrı sayılrı bi fanı var. Warcraft'ın ne kadar fanı vardı ki şimdi 9 milyon kişi falan oynuyor. Yemesinler bizi warcraft yokken Conan vardı. ne derler conan varken warcraft portakalda vitamindi. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 06:15 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 öle de, Warcraft bir oyun. aynı şirket gitti o oyunun MMORPGSini yaptı. Hikayeyi istediği gibi şekillendirdiler. Fakat Conan öle değil ki , filmi oyun yapiolar. LOTRO gibi, sadık kalmaları gereken çok şey var.. Bu da oyunu etkileyebilir. tabi dünya üzerinde WOWu saymasak. Conan ı daha çok bilen vardır Warcraftdan. Sonuçta bir klasik. ama işte LOTR da bir klasikti mmorpgsi ne oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 conan gaymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 film degil, cizgi roman, hala da devam ediyo, yani devam eden bi hikayeyi oyun yapiyolar. kanimca, yamuluyo olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bu oyun tam bir Fiyasko ile sonuçlanıcak.. neydi o Vanguard gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 göbek atarsınız sizde oyun fiyaskoyla sonuclanınca ne merakliyiz biseylerin basarisiz olmasını görmeye haha basarisiz olsun anasini satiim northrend e dewam eder , hem oynar hem blizzard a laf edip ağlariz bizde ne war yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Evet ben Age of Conan gibi bir MMORPG'nin başarısız olmasını istiyorum. Neden mi ? Hiçbir yaratıcılık,hikaye gerekmeksizin armut piş agzıma duş tarzında 2 tane grafik ve 2 tane sistemle ortaya cıkan mmorpglere kılım arkadaşım. LOTRO gibi buda fiyaskoyla sonuçlansın ve bu insanlar yeni bişeyler üretmeleri gerektigini anlasınlar. Bak warcraft'a..Senelerin oyununu hikaye ile süsleyerek mmorpg yaptılar..Sonra sonra iyice rezil ettiler ama olsun sonuçta kendi ürünleri,kendi hayal güçleri neticesinde birşeyler cıkardılar. Warhammer Online'da aynı şekilde geliyor.. Age of Conan diye bir oyun yapıcagına ( sonu belli açık ve net bir şekilde fiyasko olucak ) Evvel zaman içinde 5tane ırk varmış diye bir oyun yap journallar yap hikayeleri sitelerde yayınla besle sürekli yaptıgın oyunu veya önceden bir strateji oyununu cıkar 2sene sonra mmorpg si gelsin ( warhammer gibi ) oturur oynarım ama Arnold'un filminde oynadıgı kitapcılarda cizgi romanı olan bir oyunu oynamam. Oyunu,film veya kitap yapsalar dicek bişeyim yok ama kitabı,filmi,cizgiromanı oyun yapmaya başladıklarında uyuz olmaya başlıyorum. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 13:21 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 nedne ne farkı var? warhammer daha cok armut piş azıma düş, sistemde eski oyunda eski konuda eski herşey dibine kadar eski ve kullanılmıi. adamlar eksi oyunlarını yenı kılıfla (ki en eski oyun kılıflarından biriyle aslında) önümüze koyuyolar. nasıl bi fark var arada anlamadım. Warhammer online'ın sitesine bakıyorum hikaye mikaye yok var olanlarda masaustuu oyununun kıtaplarından c/p direk, en ufak yenı bişey yazılmış dğil warhammer tarihi hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 age of conan'nın tutmaması için elimden geleni yapıcam.. Derdim conanla sizinle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Höh nedir bu aoc dusmanligi, bence aoc fazlasiyla basarili olacak. Ayrica aoc, WAR'dan daha yenilikci bir oyun yoksa ben mi yanlis biliyorum... Eternal bir de neden acik ve net bir sekilde fiyasko olacagini aciklar misin, gercekten cok merak ettim. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 15:03 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bu oyun patlar gibime geliyor, o grafiklerle ortalama bir bilgisayarın 15 20 kişiden fazlasını kaldırabileceğini sanmıyorum bir de savaşların gerçek zamanlı olduğunu düşünürsek... Ne bileyim ilgimi çekmedi fazla eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Patlıcak zaten merak etme.. - anti-conan team - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Höh nedir bu aoc dusmanligi, bence aoc fazlasiyla basarili olacak. Ayrica aoc, WAR'dan daha yenilikci bir oyun yoksa ben mi yanlis biliyorum... AoC karşıtı falan değilim , patlamasını da istemem , alternatif olur WAR'a . Ama görünen o ki patlayacak . WAR'dan yenilikçi bir oyun değil , combat system third person shooter gibi . Zaten combat system yüzünden oyunu 6 ay erteleyen bir firmaya ben o saatten sonra zerre güvenmem , o da ayrı bir konu . Aklınız nerdeydi şu saate kadar diye sorası geliyor insanın yapımcılara . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 zaten kılıcı sallayacan 3 saniye sonra adam orda olmayacak boşa sallamış olacaksın mütiş bağlantılarımızla. oyun kral olsa bile türkiye için gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar