lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 commodere yada amigada boulderdash vardı deli gibi oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 386 da Sam ve SSA deli gibi oynardım Of nasıl çekti canım Sam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oha babua nerden buldun da upladın topiği çok merak ediyorum. O değil de dün de benim aklıma bu topicteki konular geldi. Küçükken Golden Axe ve Gods'ın hastasıydım. Benzeri bir remake'ini yapsalar keşke. Gods yerine God Of War çıktı, Golden Axe yerine kızlı bişi yapmışlar. Ama esas orjinal oyunların devamını görmek isterdim. Bir de bir aralar efsane oyun Barbarian vardı, Commodore 64-Amiga dönemlerini görmüş olanlar hatırlar. Geçerdik başına Barbarian'ın, kılıç sallıya sallıya kafa göz dağıtırdık rakibimizin. O zamanların street fighter'ıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Golden Axe heralde gelmiş geçmiş en iyi arcade oyunudur. Tek rakibi mustafa (C&D) Ki gods da harika bi oyundu ama zordu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ben golden axe'de cüce olurdum, öyle delikanlı bir adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Golden axede cüce olmayan var mı :P Zıplayıp vuruşu falan iyiydi baya. Hatun da taştı aslında, ama cüce (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 cuce kosup kosup kafa atardi galiba bide. yamuluyor olabilirim, 20 sene gecmis asdfg. (tamam abarttim, 15 olsun :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bone said: 6-7 yaşımda çoktan okumayı sökmüştüm. heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 3 yasinda roman yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 7 yaşında zaten ilkokula başlanıyor, sökmeseydin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hepsı kafa atıyoduda, yanı barbar omuz hatun tekme atıyodu, cucenın asıl olayıp koşup koşşup zıplayıp attack yapınca böle 4 baltalı bı atağı vardı hanı normalde 3 fılıc falan gözüküyouya cok hızlı hesbaı hanı bu cok pisti. bide diğer cocukların büyüsü daha güclüydü, cucenın dayağı, hesapta dengelide, büyü cok nadir kullnırdık paso dayak atardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 PrudenT said: 7 yaşında zaten ilkokula başlanıyor, sökmeseydin bi de. löl çoğu kişi okumayı ilkokulda çözüyodu :D (ben hariç len hadi ordan okadar cinali okuduk boşunamı) bide nasıl yazılmaz inanamıyorum: DOOM. dönüm noktası olan oyun. defalarca ama defalarca oynadım. babamın 486'sı vardı. Doom 2 yüklüydü onda. aah ah ne eğlenceli günlerdi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bende PC yerine Amiga varken, bi arkadaşım vardı 286'sı olan. Çok da yakındık böyle, ilkokul zamanı falan. Durmadan onlara giderdik. Orda bi oyun oynardık, puzzle oyunu, bi tane çocuk müzede takılıyo zeka oyunlarını çözüyo falan. Bi ara buldum tekrar oynadım geçenlerde de, beceremedim resmen. Şey gibi hani, baba gibi integral alırsın ama havuz problemi çözemezsin falan. Eski bilgi/yöntemleri unutursun yani, vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Blizzardın bi platform oyunu vardı ya.hani böyle elinde pompalı gibi bişey vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 blackthorne oyanımıştım, adamlar daldı gitti warcraft-sc-diablo dağ gibi oyun var durda aksiyon peeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Cadillacs and the Dinosaurs Her gün oynuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 axedice said: Golden axede cüce olmayan var mı :P Zıplayıp vuruşu falan iyiydi baya. Hatun da taştı aslında, ama cüce (tu) hatunla oynuyordum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hatun iyi değildi ya . Büyüsü cok güçlüydü ama İyi dayak atamıyordu . En iyisi Conan'a benzeyen adamdı. Birde bölüm aralarında kıçına tekme atıp potion aldığımız tosunları hatırlıyormusunuz :D.Arada oyun içinde de geliyorlardı . Efsane oyundu goldenaxe ya. Hele 2 kişi oynadınmı manyak zevkli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Gabriel Knight ve Phantasmagoria.... ah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 crusader no remorse ve no regret. aahh ahhh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dungeon master 1-2 us iç, yemek ye, uyu, eski rpglere bakınca şimdilerde yanlızca hikaye var ayrıntı yok tek düze :( birde ironseed vardı bir uzay gemisinin kaptanı idik, bir savaş sonrası gemimiz ile uzayın bir köşesine atlıyorduk nerde olduğumuz belli değil ve gemi hasarlı geminin mürettebatı ile diyalog kurup (harbi dialog ama) emirler verip, keşfetdiğimiz gezegenlerden maden toplayıp gemimiz falan geliştiriyorduk, contak kurduğumuz uzaylı ırklarlan ilede alışveriş yapabiliyorduk ne güzel oyundu ya varmı onun güzel klonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sega mega drive'da batman&robin co-op oynanabilen inanılmaz bi oyundu defalarca bitirmiştik abimle. fifa international soccer, nba live serisi, destruction derby, carmageddon, gta 1, resident evil 1, super nintendo'da donkey kong, sega mega drive'da sonic 3d, ninja turtles, sensible serisi, age of empires 1, diablo 1 oho ben say say bitiremem eskiden hep güzel oyunlar vardı ya. ne güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Luxor said: crusader no remorse ve no regret. aahh ahhh :) bunlar abandon'a düşmüş olmalı.. indirip oynayabilirsiniz zevkle ha bi de ironseed 2.si de yoldaymış galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://www.squakenet.com/computer_games/download.asp?game=1033&title=Crusader-No-Remorse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bugyboy vardı araba yarısı sora bı platform vardı bole elınde tas kırma makınesı olan bı cocuk vardı blokları kırıp kırıp cıkısa ulasmaya calısıyorduk hıkaye pramıdlerde buzullarda vs.. degısık ortamlarda gecıyor ama en cok rıck dangerous oynamısımdır herhalde super frogda saglam oyundu son bolumde joystıckı kırmıstım zıplayacam dıye body blows ve body blows galactic guzel dovus oyunuydu soraaaaa arnie vardi silk worm vardi ne bılem vardı bayaa saglam oyun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar