Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duke Nukem Forever geliyor!

zarek

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Laorx said:

kötü deniyor, nası almaya değer mi?

Baya kötü ya, Metacritic ortalaması 76 oyunun ama karakter ve hikayenin hatrı olmasa 70'i kesinlikle geçemeyecek bir oyun bence. Keşke tatlı bir hatıra olarak kalsaydı, zorlamasalardı.

tatlı bir hatıra olarak kalması gerektiğine katılmıyorum ama sadece duke 3d'deki tüm özellikleri aynen koruyup üstüne 3-5 yeni özellikler ekleyip basit bir hikayeyle canlandırsalardı gayet yeterli olurdu. misal oyunun bir noktasında bi kapıyı açmak istediğimizde "you need the red key card" diyor kompütür hatun, o an böyle bi mutlu oldum aa negzel la eski fps stayla red card blue card olcak :) 2 saniye sonra duke "i dont need a fuckin keycard" dedi, kapıya gidip eliyle açtı falan. halbuki bence mesela koru abi bu özelliği, sonuçta insanlar duke'ü nostalji yaşamak için oynar artık. 13-14 sene sonra seriyi tekrar canlandırmakla uğraşma. basmıyo kafa yeminlen basmıyo ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu oyundan cok fazla birşey beklememek lazım, gameplay şaşırtıcı derecede kötü, grafikler atmosfer kötü ama oyunun mizah kısmı tadına doyum olmaz. Almaya değermi hayır. Beni korsan oyna diyen nadir oyunlardan. Sonucta bir kere bitirip bir daha oynamayı düşünmezsiniz e sonucta mizahindan başka bir verimi yok.

bu arada sölemeden gecemicem grafikler o kadar kötüki gözlerim agrıdı, üstüne namı değer duke 2 tane silah taşıyabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

o zamanlar 360 çocukları daha portakaldı, adamlar oyunu satabilmek için değişiklik yapmışlar ben hak veriyorum ama duke değil tabii bu.

abi işte hata da orda zaten. sen bu oyunu 360 veletlerine niye yapıyosunki? duke dediğinin hedef kitlesi şu anda 20-30 arası insanlar. 13-14 yaşındaki velet ne bilir duke'ü? bilmiyosa niye alır?

ayrıca boone, adamın çelikten billurları var sen gerçekçilik diyosun ya. (ha ama sacrasm yapmış da olabilirsin onu bilemedim şimdi)
http://www.exquisitecrap.com/wp-content/uploads/2010/12/sarcasm.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bitti, bazı bölümleri sıradanlığı alsa da genel olarak vasat bir shooter. animasyonlar (özellikle düşmanların ölme tepkileri) çok kalas, bi dünya mantık hatası ve yer yer bug vardı. duke ve memeler olmasa hayatta oynanmaz yani. ama beklediğim gibi çıktı o yüzden fena değildi.

ayrıca konsolcular çok fena ağlar bu oyunda, ne gideceğin yeri gösteriyor ne de yapacağını, o açıdan takdir ettim.

master chief'in armoru ile halo'ya, dead space armoruna, borulardan oluşan basit bi puzzle bölümünde "I hate valve puzzles" ile portala ve mavi ekran vermiş bilgisayar ile microsoft'a göndermeler güzeldi.

bi yerde de en sağlam adamımız ölmek üzereyken, duke bitir şu işi ben geberiyorum ama sen halledersin tarzında konuşup öldükten sonra duke'un "ha sanırım bir sonraki oyunda olamayacak" gibi bi yorum getirmesine yarıldım. yine bazı espriler ve hareketler iyiydi ama karı kız olayları biraz daha fazla olabilirmiş.

Sosyal ağlarda paylaş

demin bi oturuşta lady killer part 3'e geldim, bilmiyorum oyunun ne kadarı ama en az çeyreği olmuştur sanırım. neyse 2 silah limiti ve sürekli kapıları space'e spamliyerek açma hariç oynanış ve grafiklerde bence bir sorun yok ama içerik hiç olmamış ya, güzel dolduramamışlar bence oyunun içini. yine bitirene kadar zevkle oynarım ama duke 3d gibi 25 kere bitirmem hayatta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...