Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekler daha duygusal değil mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hesaplıyorum şu anda
1 1 buçuk sat sonra
aşağıya inicem yada balkona çıkıcam
böyle bakıcam bi yerlere
iç çekicem geri giricem yatıcam vay anasını diycem lan
kafam iyi oluyo galiba
üzülme lan fede
Mesaj tarihi:
Erkekler daha duygusal kadınlar ise duygularını tamamen kendileri kontrol ediyorlar. o ağlamaların %99u yalan, isteklerine giden yolsa kullandıkları silahlardan biri sadece. Yanlız Ortada kadınlar duygusaldır yalanı olduğu için bunu tepe tepe kullanıyorlar ve erkeklerin duygusallığını sömürüyorlar.
Mesaj tarihi:
tam tersi, kızlar duyguları ile erkekler ise mantık ile hareket ederler. Bu yüzden sosyal dinamikleri iyi bir erkeğin kızları manipüle etmesi kolaydır.
Mesaj tarihi:
biz erkekler kendimizi kadınlara karşı duygusal göstermeyi severiz.duygu sömürüsü yapmayı severiz.ortam olunca gerekirse öyle bi ağlarızki karşı taraf aşık olur.ama arkamızı dönüp nihaha tarzı gülüş atarız.ben şahsen öyleyim.kadınlar daha doğal geliyo bana.olması gereken gibi :).ben erkeğin duygusallıgına inanmam yapay :)
Mesaj tarihi:
VipeR said:
dışa vuruyoruz işte napalım! bide kız muhabbeti fazla dönmez 3 erkek ya da daha fazlası varsa ortamda! çünkü insan sevdiğinin konuşulmasını istemez o ortamda! çok sevdiği arklarıda olsa istemez kıskanır belki! belki de ben böyleyim yane![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

napalım!
ortamda!
o ortamda!
kıskanır belki!
YANE!
too much!
Mesaj tarihi:
onu bunu bilmem de

fede aşşırı abartı emo imiş.

EMO

http://tbn3.google.com/images?q=tbn:9EhHYpEa0RTyJM:http://img.imageloop.com/slideshow/b2701e59-73e0-1a54-b1e9-0015c5fcf7da/content/cd3fd579-05db-18d7-b24c-0015c5fcf7da_1181659723387,rh750/Spongebob%2Bemo.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...