Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yemişim be getirin karşıma ben 60 olunca şu adamı =) tepikliim ben. dayyt[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 6 talenttan1 de trinketten eder 7. criticaldan her zaman daha iyi herifin duzu zaten 500 koyuyor :) ama dedigim gibi bi hunter veya mage bu adami teke tekte yer bitirir herif uzulur aglar evinde.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Nannette'cim sen Ice Block acana kadar olme de... PVP'ler sheeple baslamiyor bazen, Charge'la basliyor. Unutmamak lazim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Valla bu adamı yerim diyemiyorum ama healerını ağlatırım başkaları da onu yer :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: -Wissy, 31 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Nannette'cim sen Ice Block acana kadar olme de... PVP'ler sheeple baslamiyor bazen, Charge'la basliyor. Unutmamak lazim. o bana charge yapana kadar olmesinde :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 heheh instant 4k veririm diyosun yani :D . Yanlış anlama bende şu an mage geliştiriyorumda varsa öyle bi formül bilelim yani . Talisman of ephereal powerla falan bile o kadar yüksek zarar verrilemiyor gördüğüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 http://www.styxelite.com/imagesz/pvp.WMV buyrun burdan yakın :P[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu instant değil yanlız talisman arcane power presence of minda bastın 2.5 saniye gitti spelle bastın yaptın 5 saniye . Yani bunu yapmak için sheep yapmış olman lazım adamı . Yinede çok güzel zarar veriyor saygı duydum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Dunedain, 31 Ekim 2005 09:36 tarihinde demiş ki: Sen Paladinle istediin kadar kas , birden fazla hedefe aynı anda saldırmanı sağlayan sweeping strikes cleave combon yok .Warriora enrageden gelen bonus damage , msden gelen instant attack fazlasını bile saymıyorum . Ve o Ebayde satıldı dediğin warriorla 8 ay oynandı. Reaper alınıp , rank 9a kadar gelinmiştir Burning Legionda . Avukatlıktan fırsat kalsa dahada yüksek rank yapardık ama zaman sınırlamasından bi yere kadar çıkabiliyosun sonuçta .Malum tüm hayatımız wowdan ibaret değil. Yani evet netice itibariyle gayet iyi biliyorum warriorun ne olduğunu , Paladinin ise ne olmadığını . Hiç kendini ben str agi sta setli setlerle warrior kadar zarar verririm diye kandırma yani . Var mı Sweeping + cleave combosu gibisi ? Whirlwind gibi saldırın ? MS gibi instant saldırın . Paladinin agresif tarafı yok demiyorum ama paladinin zarar üstünde hiçbir TEKRAR Ediyim HİÇBİR KONTROLU YOK . Soc =Tamamen şans Reckoning= tamamen Şans + Birden fazla hedefe saldırmanı sağlayan bir şey ise yok . HA herkese zarar verebilirim consecrationla diyosam o senin komikliğindir. Ben onun zararına zarar demiyorum yani . Kısaca classını öğren rolünü kabullen . Hadi bakalım sen back up tank ,support healersın . Sonradan başlayıp abilerine hangi class ne öğretmeye çalışma . Warrior egonu forumlarda tatmin etmeye çalışma . İyi, sen benim yukarıda anlattığım hiçbirşey şeyi anlamadan hala aynı şeyi geveleyip duruyorsun. Consecration'dan bahsediyorsun, gülerim. Paladinde aktif dmg kontrolü olmadığını, warriorun böyle bir şansı olduğunu zaten söylemişim. Benim anlattığım paladinin bile benzer koşullar sağlanırsa (tepesine 5-6 kişi binerse salak gibi, arkadan flash spamlenirse, bufflar abartılıp rakip kaldırmazsa) anormal dmg'ler verebileceği idi, hatta dedim bir hunter yahut rogue'a sağla aynı imkanı, o da mantıksız dmg'ler versin. pvp'de rolümün ne olduğunu da izah etmişim, desteklenmeye değer kişileri olabildiğince destekleyip, destek imkanım kısıtlanınca kolay HK'ya dönüşmemek. interrupt'lar ve mana götüren büyü/yetenekler ile (ki yapabileceğiniz hiçbirşey yok tek bir rogue ya da şaman size kafayı takarsa ki heallediğinizi görünce ilk size geliyorlar) grup şavaşında öylece kalırsın düşman acemi değilse, yüzlerce maçta beni nasıl tümüyle nötralize edebildiklerini gördükten sonra tarzımı değiştirdim. artık birisi benim desteklememi engellemeye çalışırsa bunu yaparken kendi zararlı çıkıyor çoğu zaman.. eskiden 4000 mana dolu olarak ölüyorken (paladin oynatanlar bilir) şimdi manamı tümüyle bitirmeden ölmüyorum. sadece atlayanlar olacaktır bu sözüm üzerine, manam bittiği için ölmüyorum, karşıda sıfır interrupt'lı kimse yoksa zaten mana sadece savaşı uzatır, savaş uzadıkça benim zararlı çıkma ihtimalim daha yüksek. çoğu zaman yarı hp ve sıfır mana ile savaştan biz galip çıkıyoruz benim tepeme binenler karşılık almadan rahat rahat takılamadıkları için..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya birakin şu Pat'in videosunu da asil Anise' e bakin. harika cidden.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. ---------------- CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Pat out anise in. anise in heallandıgını düşünmek istemiyorum :D Zırva gibi 2 min vide o yapıp recklesness falan kullanmak 52. talentla DW almak falan nedir. Fraps indirdim ama kayıtta 10 fps :P ona bi çözüm bulunca magelerin nasıl ezildiğini göstericem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Sam, 31 Ekim 2005 15:04 tarihinde demiş ki: said: Dunedain, 31 Ekim 2005 09:36 tarihinde demiş ki: Sen Paladinle istediin kadar kas , birden fazla hedefe aynı anda saldırmanı sağlayan sweeping strikes cleave combon yok .Warriora enrageden gelen bonus damage , msden gelen instant attack fazlasını bile saymıyorum . Ve o Ebayde satıldı dediğin warriorla 8 ay oynandı. Reaper alınıp , rank 9a kadar gelinmiştir Burning Legionda . Avukatlıktan fırsat kalsa dahada yüksek rank yapardık ama zaman sınırlamasından bi yere kadar çıkabiliyosun sonuçta .Malum tüm hayatımız wowdan ibaret değil. Yani evet netice itibariyle gayet iyi biliyorum warriorun ne olduğunu , Paladinin ise ne olmadığını . Hiç kendini ben str agi sta setli setlerle warrior kadar zarar verririm diye kandırma yani . Var mı Sweeping + cleave combosu gibisi ? Whirlwind gibi saldırın ? MS gibi instant saldırın . Paladinin agresif tarafı yok demiyorum ama paladinin zarar üstünde hiçbir TEKRAR Ediyim HİÇBİR KONTROLU YOK . Soc =Tamamen şans Reckoning= tamamen Şans + Birden fazla hedefe saldırmanı sağlayan bir şey ise yok . HA herkese zarar verebilirim consecrationla diyosam o senin komikliğindir. Ben onun zararına zarar demiyorum yani . Kısaca classını öğren rolünü kabullen . Hadi bakalım sen back up tank ,support healersın . Sonradan başlayıp abilerine hangi class ne öğretmeye çalışma . Warrior egonu forumlarda tatmin etmeye çalışma . İyi, sen benim yukarıda anlattığım hiçbirşey şeyi anlamadan hala aynı şeyi geveleyip duruyorsun. Consecration'dan bahsediyorsun, gülerim. Paladinde aktif dmg kontrolü olmadığını, warriorun böyle bir şansı olduğunu zaten söylemişim. Benim anlattığım paladinin bile benzer koşullar sağlanırsa (tepesine 5-6 kişi binerse salak gibi, arkadan flash spamlenirse, bufflar abartılıp rakip kaldırmazsa) anormal dmg'ler verebileceği idi, hatta dedim bir hunter yahut rogue'a sağla aynı imkanı, o da mantıksız dmg'ler versin. pvp'de rolümün ne olduğunu da izah etmişim, desteklenmeye değer kişileri olabildiğince destekleyip, destek imkanım kısıtlanınca kolay HK'ya dönüşmemek. interrupt'lar ve mana götüren büyü/yetenekler ile (ki yapabileceğiniz hiçbirşey yok tek bir rogue ya da şaman size kafayı takarsa ki heallediğinizi görünce ilk size geliyorlar) grup şavaşında öylece kalırsın düşman acemi değilse, yüzlerce maçta beni nasıl tümüyle nötralize edebildiklerini gördükten sonra tarzımı değiştirdim. artık birisi benim desteklememi engellemeye çalışırsa bunu yaparken kendi zararlı çıkıyor çoğu zaman.. eskiden 4000 mana dolu olarak ölüyorken (paladin oynatanlar bilir) şimdi manamı tümüyle bitirmeden ölmüyorum. sadece atlayanlar olacaktır bu sözüm üzerine, manam bittiği için ölmüyorum, karşıda sıfır interrupt'lı kimse yoksa zaten mana sadece savaşı uzatır, savaş uzadıkça benim zararlı çıkma ihtimalim daha yüksek. çoğu zaman yarı hp ve sıfır mana ile savaştan biz galip çıkıyoruz benim tepeme binenler karşılık almadan rahat rahat takılamadıkları için.. Ya cidden söylediklerine inanıyormusun yoksa inat için mi devam ediyosun? Öyle veya böyle komik yani başkada bişe değil .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 söyleyecek sözün kalmadı sanırım? ayrıca arkadaşların dediği anise videosunu seyredin, öyle warriora heal da support da helal olsun, tek paladin heallasa peşinden dünyayı yıkar.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Dunedain, 31 Ekim 2005 14:35 tarihinde demiş ki: heheh instant 4k veririm diyosun yani :D . Yanlış anlama bende şu an mage geliştiriyorumda varsa öyle bi formül bilelim yani . Talisman of ephereal powerla falan bile o kadar yüksek zarar verrilemiyor gördüğüm . 4 saniyede o adami oldururum :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Herkes birşeyler ıspatlamak kanıtlamak peşinde. Baştan sona okudum da cidden çok komiksiniz. 10 yaşında çocukların yapacağı muhabbetleri yapıyorsunuz. "ben onu indirirm, şunu alırım, bu beni yenemez, ben en güçlüyüm" Bırakın dostlarım böyle abuk subuk gereksiz muhabbetleri. Adam kendi aklınca pvp movie'si hazırlamış, isteyen izler istemeyen izlemez. İzledikten sonra beğenen beğenisini dile getirir, beğenmeyen de (karakterli birisi ise) ağlamaz "yok healersiz yapsaydı yok kıçında healer gezdirmeseydi cart curt" Sanane kardeşim ? Adam healer destekli yapmak istedi movie belki ne diye bu kadar büyütüyorsun ki ? Kıskanıyorsan açık açık söyleyeceksin. Yok benim paladin de bu kadar damage verir kıçında healer olsa buffları olsa bilmemne. Eee çek movie'ni görelim bizde paladin'ini. Lafın var icraatini görelim.[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sen cok gaz olmussun. surda geyik muhabbeti yapiyoruz salca yapmayalim.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bu kadar basitleşmenin alemi yok ve gayet alakasız şeyler söylüyorsun. adam buff ve bug show yapmış, yeteneklik birşey yok. başka bir movie'den bahsedilmiş, buyrun onu izleyin yetenek için. millet adama tanrı muamelesi yaptı, ben de haketmediğini nedenleriyle izah ettim. hatta kendi sunucumda aynı kıvamda birisinin olduğunu da anlattım, videosu değil gerçeği. en iyi paladini bildiğim için paladinle bile yapılabilecek şeyleri söyledim, paladin vs warrior tartışması değil maksat. başkası da buyursun yazsın o bufflarla ve buglarla yapılabilecekleri kendi sınıflarıyla. hele hele "ben bu adamı döverim" muhabbeti hiç değil, denk ekipmanla dövülür rahat o da ayrı eğer merak ettiysen. halen bunu kavrayamıyorsanız baştan okuyun bir kez daha yazılanları.. bu adam 10 çeşit buffla 2478 mortal vuruyorken öbür videoda sıfır buffla 2118 vuruyor, bunda dmg show öbüründe yetenek. yeteneğe şapka çıkarırım, dmg show'a güler geçerim çünkü buff hesabı yapıp 10 saat fraple kaydedip aradan 2 sahne seçme meselesi.. övgü hakedecek birşey göremiyorum.. ekleme: lol şimdi farkettim de kıskanacağım birşey yok ki, sınıflarımız ayrı ekipmanımız ayrı. warrior olsam da bunu kıskanmam, öbürünü kıskanırım..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 31 Ekim 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 deminki sayfada arkadasin gosterdigi vidyoda cok guldum pvp takes skill ephemeral power unstable power arcane power 3637 1785 =gg :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Sam, 31 Ekim 2005 15:58 tarihinde demiş ki: söyleyecek sözün kalmadı sanırım? ayrıca arkadaşların dediği anise videosunu seyredin, öyle warriora heal da support da helal olsun, tek paladin heallasa peşinden dünyayı yıkar.. :-) Arkadaşım hayatta başarılar sana mutluluklar ne diyim .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 adam videosunun oldugu postta said: "Oh and the "skill" factor.. I hate those comments ;people trying to judge wether I'm good or not. I didn't make this video to brag about my skill or whatnot. I made it to show how a rank14 warrior tears $!@% apart in PvP. " demiş zaten neden insanlar çıkıp yetenek yok buff who falan demiş onu anlayamıyorum. izleyip vay be güzel damageler deyip geçemiyo musunuz ? sam sen de hala buff ve bug show diyosun da videonun ilk 30 saniyesinde buff var adamda sadece. gerisi normal. yine de buff olsa bile iyi veya kötü oynamasıyla nasıl alaka kuruldugunu çözemedim.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue [Bu mesaj Phlox tarafından 31 Ekim 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Absolut, 31 Ekim 2005 09:49 tarihinde demiş ki: Valla paladin hakkında Sam ne diyorsa odur diyorum. Adam sabah akşam PvP yapıyor, serverdaki en iyi paladin hem pvp hem pve. Sam biraz para verseneeee epic eşek alıcam :) O mana ile ne pvp ne pve yapar o cici kız:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sam in anlatmaya caliştiği şu Millet öyle bir yazmişki of a.k(Seviyesizleşmeyelim) adam ermiş aşmış coşmuş vs yok öyle birşey overheal aldikdan sonra mageler wandla adam keser onun demek istediği her class overhal/buff alirsa eşşek gibi adam keser evet paladinlerde bazen coşkun dmglar verior lol adama staffla crit cakiorum 100 kafaya 1k yiyorum :P kimiside yazmiş söyle keserim bunu böyle keserim ezerim (bende yazdim) over heal alan warrior kesmek icin bir takim gereklilikler vardir bunlar öncelikle güzel bi gear dmg add veyahut crit yanina talisman olursa cok daha iyi ha 2x talisman ap alipda 3k 5k kodum kralim ben ownz pwn ya mate moduna girenlerede kıçımla (seviyeyi koruyalim) gülüyorum. Sonuc itibari ile adam bişiler göstermek istemiş misal jamazmidir ne pala safi bug buff poti ha 2-3 kişi ile kapişior eyw ixir/ buff oldukdan sonra illaki kesersin warlock a karşi inmunue fear acıp da pwnz diemezsin veyahut huntere freedom of movement vs lol raid boss die element şaman koymuşlar dmg add mage komuşlar öküz oglu öküz hammer of justice görmeden blink yapan bi denyo ne diyeyim işte...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Phlox, 31 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki: sam sen de hala buff ve bug show diyosun da videonun ilk 30 saniyesinde buff var adamda sadece. gerisi normal. yine de buff olsa bile iyi veya kötü oynamasıyla nasıl alaka kuruldugunu çözemedim. değil, buffların olduğu bölmeye bakınız. deathwish açık bir yerde bilmemkaç tane totem var. başka yerde başka potionlar vs var. hiçbirşey olmayan sanırım tek yerde mantıklı miktarlarda dmg veriyordu. yeteneğine gelince, video çekeceğim diye uçuk dmgler vereyim derken ölmenin eşiğine gelince adama saldırmayı bırakıp healerına koşuyor, healini alıp öyle dalıyor yeniden. gayet standart bir oynayış tarzı var, charge ediyor MS basıyor, arada overpower atıyor, extra attack kazanıyor trinketle totemle filan. relentless strikes + WW kombosunun düzgün kullanımı için de anise videosuna bakınız. yoksa portre üzerinde +1000 +1000 +1000 +1000 +1000 diye yeşiller giderken auto-attackla da öldürürsün insanları, isterse ragnaros/onyxia/nefarian olsun bunların hepsi warriora vurduğu ve warrior heallendiği sürece ölürler.. demin kich yanında iki warriorla mille geldi, birini trape aldık öbürünü polyledik kestik adamı, sonra da öbürlerini kestik. gene vurdu huntera 1000-2000 herneyse ama kurtarmadı. benim kalkanlı halime 700-800 crit vuruyor 8000 armor. buyrun kıyaslayın bu elemanla. anise olsa yarımızı keserdi herhalde hoplaya zıplaya.. :-p (zaten 4 kişiye dalıp ikisini kesiyor ikisi de çeyrek canla filan kalıyor nerdeyse) rank 14 warrior'un gücü diye göstermiş ama değil. buff/bug/healer gücü bu. gerçek gücü görmek için öbür videoya bakınız.. ekleme: evet regalya'nın dediği gibi aynen.. yalnız jamaz'da başka birşey var, adam kendi imkanlarıyla beceriyor o işleri. anise de lıkır lıkır major pot içiyor ama kendi imkanlarıyla beceriyor. ben gene saygı duyarım, zaten onları kullanmasa rakibin e-bay'den dün hesap almış olması ya da lvl 45 yeşillerle geziyor olması lazım.. ha mesela ben de demin ab'de yarım mana bar ile (evet 2700 küsurun yarısı) 1 şaman, 1 rogue (nightslayerlı) ve 2 warriorun arasına düştüm. evvelden bırakılmış bir trape yakalandı şaman, bir warriorun hpsi yarıdan azdı onu öldürdüm, rogue'a hoj attım o sırada bir rogue yetişti, bende 200 hp 200 mana kalmışken bunların hepsini kestik. ha bende 6000 mana pool olurdu ama earth shock, kick, pummel arasında shield de cd'deyken buyrun siz heal yapın. o durumda holy build ağırlıklı paladin de yatardı alliance rogue da.. sadece çevreye heal atarak bitse olay holy priest en kral sınıf olurdu.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 31 Ekim 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ehh ben pes ettim :) hala eğlencesine bi video oldugunun farkına varamadınız benden bu kadar :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sam az mana ayp allah aşkına one lol rnak 1 frost bolt + wand cleanseden manan biter staffla keserim :P cidden çok düşük geldi bana[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar