Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 guzel akvaryumcular varmis. hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 ben 1 sene önce falan akvaryum.comdan biraz işi öğrenmiştimde acemi işi şu türleri kafaya koymuştum hem renkli hem ucuzlardı neon tetra (sürü balığı 4-6 arası) kiraz karides 1 çift (sonra hızlı seri üretime geçiyor :D moss bitkisi olursa yoksa yavrular yem) lepistes 1 çift yalnız galiba karidesler farklı ph su falan istiyormuş ? bu 3 tür birlikte beslenir mi ? beslenirse ilerde yavrulayacaklarınıda düşünürsek(birbirlerini yeseler denge olur mu >:D<) kaç lt tank + ekipman lazım ? toplam bitkisiydi ph ısı ayarlayıcısıydı kaça patlar ? he bir de oto yem atıcı ve su değiştirici falanda varmış galiba 1 ay dokunmasan idare ediyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 arkadaşlar normalde aile evinde duran kaplumbağamı 20 güne falan istanbul'a kendi evime getireceğim, araştırdım soruşturdum ama güzel kaplumbağa akvaryumu satan, yaptıracak bir yer bulamadım, fikir verir misiniz? kaplumbağa büyük bu arada 30 yaşında falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=lzNs4mgcmF0 Benimkiler bunlardan 10-12 cm ler şu an için, video göstermelik aynısı bunların Tatlı su akvaryumunun kralları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Çok heyecanlıyım. Tesise süper bir akvaryum kuruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 lol tesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 tesis çok fenaymış asdf akvaryumu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 (düzenlendi) http://www.termacity.com.tr/ wadafak müslim turizmi mi bu. tesiste rte gibi mi ağırlanıyoruz. lükens ayak hizmeti de dahil. https://www.sikayetvar.com/terma-city-otel milletin ocağına incir ağacı dikmişsiniz. 29k tl nedir dsdf Haziran 21, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Bu insanlar salakmi başka biri nasıl baskı kurup kandırıp imza attırıyor bunca kişiye? Uyuşturucu hap falanmi veriyorlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 2 saat önce, Fistan dedi ki: tesis çok fenaymış asdf akvaryumu merak ediyorum https://ibb.co/FWmgz4W Bitince foto atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 1 saat önce, miyaw33 dedi ki: Bu insanlar salakmi başka biri nasıl baskı kurup kandırıp imza attırıyor bunca kişiye? Uyuşturucu hap falanmi veriyorlar nedir Benim değil bilmem. Ama zaten bence devre mülk alan salaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 On 21.06.2019 at 17:41, akirafes dedi ki: Benim değil bilmem. Ama zaten bence devre mülk alan salaktır. Abi niye oyle dedin ben daha yeni termacity'den devremulk aldim, yalovaliyiz zaten. Araplara kiralamayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 1 saat önce, senko dedi ki: Abi niye oyle dedin ben daha yeni termacity'den devremulk aldim, yalovaliyiz zaten. Araplara kiralamayi dusunuyorum. estağfurullah Seni katmadım zaten.... Ama biraz zor kiralarsın gibime geldi. Fakat o tesis daha çok büyüyecek. 60 milyon dolar civarı gitti oraya sanırım 100ü bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 1 saat önce, senko dedi ki: Abi niye oyle dedin ben daha yeni termacity'den devremulk aldim, yalovaliyiz zaten. Araplara kiralamayi dusunuyorum. kapalı havuz daha yeni bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 bahcedeki duvarlar gozlerimi kanatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 cilalı lükens devrini yaşıyoruz lan ülkece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 (düzenlendi) akvaryum ölçülerine bakınca alabalık tesisinde kullanmaya müsait gibi geldi bana ne para verdiler kimbilir, bi clear glass bile kullanmamışlar, o boyuta bi sump bile yapmamışlar. şöyle milleti kandırıp bi para söğüşleyemedik anasını satiyim. Haziran 23, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 cok koylu duruyo zaten, insan duvara embed eder en azindan. biri kiciyla, akulu arabayla gelip carpsa devirlir mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 (düzenlendi) Çalıştığım yerde baya büyük 4 tane tank var, boyları yukardakinin yarısı kadar enleri daha geniş. Baya hasta bir şekilde ilgileniyor sahipleri, balıklar çiftleşip yumurtlasın diye ayrı ufak akvaryum var, hastalanan balığı tecrit ettikleri ayrı akvaryum var, güvenlik kulübesinde bile ufak akvaryum var. Bi de melek balığı, piranha, vatoz falan yığınla uğraşıyorlar. Değişik bir hobi cidden. Sabah 8'den gece 2'ye kadar çalışıp yorgunluktan öldüğümüz oldu, adam eve dönmeden gene yukarı çıkıp balıklarını besledi, ben hayatta o kadar uğraşamam asdsdf Görsel olarak muhteşem ama negatif yanı; kokuyor. Haziran 23, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 On 22.06.2019 at 21:32, akirafes dedi ki: Abi bu cam kaç mm? 12 den aşağı değildir herhalde. Sump gördüğüm kadarıyla yok, nasıl temizlemeyi planlıyorlar, alttaki dolaba dış filtre sigmayacagina göre arka odaya duvardan delikmi var göremediğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 plexiden yapan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 12 dakika önce, miyaw33 dedi ki: Abi bu cam kaç mm? 12 den aşağı değildir herhalde. Sump gördüğüm kadarıyla yok, nasıl temizlemeyi planlıyorlar, alttaki dolaba dış filtre sigmayacagina göre arka odaya duvardan delikmi var göremediğimiz? Ben 30 sene tatlı su akvaryumundan sonra 4 sene deniz akvaryumu yaptım. Ve tuzlu su beni parasal olarak mahvetti. Çok pahalı bir hobi olduğundan veya bana öyle geldiğinden bıraktım. Tekrar tatlı suya döndüğümde ise aynı zevki alamadım. Tuzlu su balıklarının akıllılığı hareketleri renkleri ve mercanlar. Neyse senin soruları arka sordum. Valla hic bir bilgim yok yaparlar bir şey dedi. Kusura bakma cevaplayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Deniz çok zor, yapıcam desem hanim beni falakaya yatırır herhalde. Skimmer, soğutucu, balık, canlı kaya vs herhalde ufak motosiklet parası gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar