kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bu nordların son şehrinide ele geçirdik de adamlar hala orduları sağda solda geziyo geberene kadar illa hepsini tek tek yakalıycazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Şifre yazmışsın sen. Terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Xenocide said: adam belliki taş yerine kaya atıyor işte valla normal zorlukta oynuyorsanız o taşlar çok can yakıyor, hele birde oyunun başında doğru dürüst armor kalkan falan yokken üstünüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ohoo, taş yiyorsanız kalkan olduğu halde sorun sizde heh. normal dmg ayarlarıyla 6-7 tane looter rahat sololuyordum hunting crossbow ile ilk başladığımda. atı düzgün manevra ederseniz hemen bitiyor cephaneleri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Cuce said: kalede durup dururken lvl atlamıyolar xp alsalar bıle gıdıpsenın secmen gerekıyo yıne ne olucaklarını eh herhalde yani. lvl atlayınca seçip atlatıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kaç tane heroya kaç tane train skilli verdiniz bu iş için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 birden fazla karaktere train skilli vermek bi işe yarıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yarıyo galiba arttı benim aldığım experince günün sonunda felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 expansionda alyssa die bi hatun var, 30 level ve 8 tactics ile geliyo. bi tane daha herif var yine 30 level tam adını hatırlayamadım, o da 10 trainer skilli ile katılıyo direk. 14-15er k istiyolar katılmak için ama değiyo yani. görürseniz kaçırmayın sadece gezerek ordumu gelişmiş askerlerden kurmuş oluyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Sam said: ohoo, taş yiyorsanız kalkan olduğu halde sorun sizde heh. normal dmg ayarlarıyla 6-7 tane looter rahat sololuyordum hunting crossbow ile ilk başladığımda. atı düzgün manevra ederseniz hemen bitiyor cephaneleri zaten. sürekli taş yemiyorum tabi ama manevra esnasından arkadan falan bir yerden denk gelirse kötü oluyor. birde ben mızrak kullanıyorum couch lance damage vuracam diye tabi . o yüzden yakınlaşmak durumunda kalıyorum. ek: bir de ben the eagle and the radiant cross modu ile oynuyorum şimdi. ok ve arbaletin yanı sıra bir de ateşli silah eklemişler. ateşli silahlar kalkanlara karşı da etkili (baltalar gibi) ve denk gelirse en azından oyunun başlarında one shot kill oluyorsunuz. imperial stats factionunda double barreled caliver ve repeater rifle kullanan adamlar var. dolum yapmadan ellerindeki tüfeğe göre 2 ila 4 atım yapabiliyorlar. bereket ki dolum süreleri uzun ve hafif zırh giyip, kalkan taşımıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tavsiyen üzerine ben de o moda başladım luxor. güzel on numara, eğer görmediysen loot ettiğin silahlara bak. ben cannon buldum bi de reloadsuz 7 ateş edebilen tüfek. çatır çutur indiriyorum. cannon süper ama, tutturursan 6-7 kişiye kadar adam alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bıraktınız oynamayı heralde ? ne oynuyonuz bari söyleyin bende oynayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Couch Lance'yi keşfettiğimden beri sıkıldım biraz ya :) kılıç kullanmak daha zevkliydi ama mızrak gayette fazlasıyla avantajlı. biraz daha mızrak kullanıp kılıca döncem heralde gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kermit said: bıraktınız oynamayı heralde ? ne oynuyonuz bari söyleyin bende oynayım. ben native exp moda devam ediyorum. nord kralı piçlik yapınca kendi krallığımı kurdum, 2 şehir 2 kalem var şimdilik. 10 tane falan NPC var takımımda, ööle ilerliyom işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Expansion hakkında yeni bilgiler ve görüntüler var. http://www.youtube.com/watch?v=K16bIpGnd1o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bump maplerle şahane olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 roportaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Greeny said: tavsiyen üzerine ben de o moda başladım luxor. güzel on numara, eğer görmediysen loot ettiğin silahlara bak. ben cannon buldum bi de reloadsuz 7 ateş edebilen tüfek. çatır çutur indiriyorum. cannon süper ama, tutturursan 6-7 kişiye kadar adam alabiliyorsun. o bahsettiğin silahlar (redeemer ve hand cannon) oyunun epic lootlarından ikisi. ikiside gayet etkili aletler, düşman toplu halde gelirken, saflarına ulaşmadan önden karşılayıp cephaneyi üstlerine boşalttığında bayağı adam eksiltme şansı veriyorlar. bunun yanında brunnhild (tek el kılıç), zephyros (mızrak) ve elephant gun (tek hedefe çok yüksek hasar veren bir tüfek) itemlarına da rastladım. özellikle imperial statesten alınan elemanlar iki ve daha çok atımlık tüfekler kullanıyorlar ki, bir de onları uygun yere konuşlandırırsan empire total war misali görüntüler oluşuyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Vaegirlerin soyunu kurutmaya kasıyorum şu aralar:) 9 tane vaegir soylusu hapishanemde ve inatla hiçbirini satmıyorum. bakalım sonuç noolacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 honor kaybediyorsun satmayınca haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 aslında multiplayer'ına battlefield misali bir account sistemiyle beraber bir çeşit level atlama sistemi getirseler çok şukela olabilir. Max Level'a gelmek 1-2 gün sürebilse ve oyuncular karakterlerini belli bir sınıf çerçevesinde geliştirebilse. mesela maksimum 20 level olsa ve oyuncu atıyorum okçu olmak istiyorsa Archery, Horse archery vs. gibi skillere yoğunlaşarak kendi isteği doğrultusunda güçlü bir okçu olsa, veya savaşçı veya belkide ikisinide isteyecek ama daha zayıf olacak falan. bu tür birşey olsa çok daha güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 fir3blad3 said: honor kaybediyorsun satmayınca haberin olsun :) evet 1 honor düşüyor her seferinde, ama 28 honor var. mecburen göze alacam biraz honor düşmesini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 honor karın doyurmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Honor çok da önemli değil zaten eğer yeteri kadar hero varsa partyde. Honor en çok onlarda işe yarıyor, gerisi tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ballandıra ballandıra anlattınız alasım geldi oyunu türkçe patch i çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar