kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 rodoklardan çıkıcam çıkmasınada diğer krallıklarla ilişkilerim en iyisi -59 be abi beni nasıl alsınlar geri asdkhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Saeros said: native expansion oynayıp da kral olup da lordları toplamayı deneyen oldu mu hiç? şey hani, bi lorda gidip "diğer lortlara haber sar buraya kamp kurucaz, savaşa gidicez" vs diyoruz dark knight işgali için lazım oldu bu, hadi çağır milleti dedim, 5-6 gün geçti haber yok kimselerden o dark knight işgalini kamp menüsünden kapattım ben, moğol istilasına gerek yok tam işleri yoluna koymaya kasarken:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 euh ben de kapatmıştım, sonra açtım oyun biticek nerdeyse dur bari değişiklik olsun diyip ama lortlarım yardıma gelmeyince biraz düdüklendim, önümüzdeki maçlara bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bLackcha0s said: native exp i nasıl kuruyoruz ? forums.taleworlds. bilmemne sitesinde module kısmında var. ordan indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ben şeye çok uyuz oluyorum, lordlara follow me diyip şehir kuşatmasına gittiğimde siege tower kurmak için 36 saat bekliyor ya, o 36 saati lordlar yanımdayken geçiremiyorum bi türlü. bi tanesi düşman görüyor peşine takılıyor bi tanesi takip etmekten vazgeçiyor 500 kişi gittiğim şehri 150 kişiyle kuşatıyorum acayip sinir bozucu bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 evet aynen, salak salak karavanların peşine filan takılıyorlar, keşke daha güzel yapsalarmış onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 size haftalarca beklemeniz için emir verildiğinde kıpırdamadan bekliyorsunuz değil mi? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben kendimi space'e verip bekliyorum valla çok sabırlıyımdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 space olmasada kamp kuruyorum bekliyorum allahın BOT'unu!!! o beni 36 saat bekleyemiyor allahın BOT'u nolcak AI kılıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 laf dinlemiyor çakallar, yaprağa gelince kıtır kıtır sapına gelince meeee!! yok öyle lordluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 dun 30 kisi ile 300 kisilik sehri ele gecirdim, karakterim level 31, ve character report a baktigimda 3400 kills vardi :P ha ordum su: Ben, Borchu, Antimenner, Ymina, 26 Swadian Knight :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 oyunu normal'de oynuyorsan SS or didn't happen, very Easy'de oynuyosan tek başına bile geçirirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hm oyunun default settinginde oynadim. ama sanirsam zorluk derecesi %35 falandi. kolay bisi olsa gerek zaten, olay yetenek degil, oturup yuzlerce insani oldurmek ve kilicinin kanlanmasini izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 e %35 ile sololanır nolacak ehe. %100'de olacak karakterinin yediği dmg, öbür türlü kara murat filmi gibi oluyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 %100 de attan düştükten sonra ggsin abi savaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 attan niye düşüyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 atı kestiklerinde ? ok felan sıkıyolar ya hani at ölüyo sen düşüyon attan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 %82'de oynuyorum ben. açıkçası silahla block olayını manual'e getirmeye yemiyor bitarafım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 evet onu gereksiz buluyorum çok, bir tek o kapalı. manuel olmadan bile yeterince zor zaten. kermit sütçü beygiri filan mı kullanıyorsun? (:P) atını öldürtmeyeceksin, diyelim ki öldürttün, serbest ata yetişeceksin, diyelim ki yetişemedin, sizinkilerin yanına kadar koşacaksın, diyelim ki koşamadın, SİLECEKSİN O CHARI! hile kullananlar, god mode oynayanlar, hepsini teeek tek görüyoruz burada. SİLİN CHARINIZI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bende kapalı, kalkan dayanana kadar topukluyorum, sonra yakalarlarsa indiriyolar 10 kişi dan dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Volfied said: hm oyunun default settinginde oynadim. ama sanirsam zorluk derecesi %35 falandi. kolay bisi olsa gerek zaten, olay yetenek degil, oturup yuzlerce insani oldurmek ve kilicinin kanlanmasini izlemek %35 zorlukta mount and blade en yavaşta yılan oynamak gibi bişey abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 denemedim ama, attan düştükten sonra kendi adamalrına unmount diip atlarına binebilirsin sanırım? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 At öyle birşey ki; III. Richard'ın savaşta atını kaybedince "Bir At! Bir At! Bir Ata Krallığım!" demesinin nedenini net bir biçimde anlayabiliyoruz oyunda. Atsız her halükalrada ölüyüz (meydanda tabii). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 oyunun en zevkli anının kale kuşatması sırasında merdivenden çıkarken arkayı dönüp hem çıkıp hem kılıç sallayarak berserke bağlamak olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bende herşey manuel, zor oluyor ama daha zevkli. bethesteda mıdır nedir fallout 3 çıkaracaklarına elder scrolls u mount and blade gibi yapsalardı (grafikleri biraz optimize ederek toplu savaşlar için) süper olacakmış. knights of the nine ile kendi chapterımızı kurup adam alabiliyorduk gerçi oblivionda, biraz daha geliştirebilirlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar