Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya southpark uzun süredir popüler kültür zaten
southparkın tamamını anlamak için sürekli redditte felan gezip olan olayları izlemek lazım
geçen 2 3 sezon oncesinden başlayıp izliyim dedim
bi baktım wikipediada özet okuyorum anlayacapım diye
yok işte 2013 te şöle bi meme çıkmış
yok işte internete şöle bir video düşmüş
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
19. sezon açık ara en kötü sezondu, 1. sezon bile daha iyiydi.

kent alanlarının yüceleştirilmesi ve reklam sektörünü eşitlik mücadelesiyle özdeşleştirmek. her zamanki gibi muhalif imajı verirken düzeni destekliyorlar ama sorun o değil. sorun bu dandik propaganda ve dandik, monoton olay örgüsünün 10 bölüme yayılması.

daha önce sezon başı 10 değil 14 bölüm çıkardı+ her bölümde dandik propaganda peşinden koşulmazdı+ olay örgüsü monotonluktan uzak, eğlenceli olurdu.

iyice bütün sezon bahsini ettikleri sponsored contente(ideolojik olanı) dayadılar götlerini.
  • 7 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kotu dondu.

Ama muhabbeti biliyorum ama pek ABD disinda ilgi cekecek bir sey degil, islemediler de dogru duzgun.

Yine ama gecen sezon gibi sezonluk oyku anlatacaklar sanirim.
Mesaj tarihi:
Baya kötüydü ilk bölüm. İşin daha kötüsü, yeni konsept böyle 4-5 bölüm aynı mevzuyu storyline şeklinde işlediği için şu salak muhabbetlerle dönücek. Keşke şu ayarda (saçmalıkta) yapsalar, her canım sıkıldığında açar izlerim şu bölümü:
http://dizimag.co/south-park/16-sezon-6-bolum-izle-dizi.html
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sezon baya iyi başladı bence ya hele de gang daha olayların içine aktif olarak girmemişken. seçim mevzusuna epey malzeme var zaten kullanıyorlar da. geçen sezonki PC muhabbeti de devam ediyor. 3/10 bölüm şu ana kadar başarılı. cartman'ın yükseleceği 1 veya 2 bölüm banko olacaktır zaten onlar da cepte. çok büyük batırmazlarsa bu sezon da geçen sezonki çıtayı korurlar ki bence aşacaklardır da
  • Yeni Oluştur...