_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 wallaha Attentıonunda alt clan oldugu yanlıs duyulmus sızın clan ne zmandan berı kurulu payback clanı hıc goze carpmıoda ondan dedımm neyse bızene yaa herkez baksın dalgasınaa herkez bısey dio zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Evvet alttaki ismini hızlı hareket etmek için okuyamadıgım arkadasıma tamamen katılıyorum,yanlıs yere actım pardom :D [Bu mesaj Buzi tarafından 11 Eylül 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Buzi, 11 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Aramak? O nekü. http://forum.paticik.com/view.php?id=111489 said: Buzi,31 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: http://knightonline.e-games.com.my/merchandise.asp Starter paketten 1 gift card(random) cıkıyormus,ondan lvl 1-30 arası itemler yani; Lucky Draw Items (each of the pack will have only one of the following items, items are distributed randomly by system) :- Flame Sword, Sabre, Great Sword, Giant Sword, Large Axe, Double Axe, Twin Axe, Tabar, Mace, Iron Star, Battle Mace, War Club, Cross Spear, Battle Folk, Battle Scythe, War Scythe, Stiletto, Max Breaker, Composite Bow, Horn Bow, Mythril Staff, Bone Staff. Siege paketten 1 adet gift card(random) cıkıyormus,ondanda lvl 40-60 arası itemler,yani; Lucky Draw Items (each of the pack will have only one/one set of the following items, items are distributed randomly by system) :- Salamander Staff, Elixir Staff, Priest Bone Crasher, Priest Impact, Large Kite Shield, Plate Shield, Graham, Totamic Spear, Glave, Raptor, Mirage, Shard, Iron Crossbow, Iron Bow, Chitin Helmet + Blessed Upgrade Scroll, Chitin Pauldron + Blessed Upgrade Scroll, Chitin Pad + Blessed Upgrade Scroll, Chitin Boots +Blessed Upgrade Scroll, Chitin Gauntlet + Blessed Upgrade Scroll, Chitin Box, Two-Handed Gigantic Axe, Dragon Tooth Hammer, Lycaon Stuff, Gold Coin, Silver Coin, Goblin Chitin Armor – Helmet, Goblin Chitin Armor – Pauldron, Goblin Chitin Armor – Pad, Goblin Chitin Armor – Boots, Goblin Chitin Gauntlet – Helmet, Blessed Item Upgrade Scroll (+8), Blessed Item Upgrade Scroll (+7). Amma velakin biz free oynadıgımız icin bizde böyle birsey yok, Mykoda varmıydı? onuda mykoda oynayanlar söyleyebilir heralde buzi baba yanlış topice attın mesajı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 herkeze ii gecelrr by ben kacar sabah iş var :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 m____k said: burda insanlar oyunun kapatıldıgından soz edıyolar bu buyuk bı kayıp olur bence lvl 47 oldum gece gunduz yaptım makına basında ölen cocuk yuzunden iptal etceklermıs dıye bı se vardı zaten amına koyım oturmasadı okadar bok var demı okadar oturcak ailesını sıkıyım onun sora dava acar lar turk gm senden bı cevap beklıyoz herkes makına basında gırmeyı beklıyor neden bır bılgı vermıyonuz a.g =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 birgunu daha paticik knight online haberleri ile actik iyi sabahlar türkiye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 asfkoasfkosfa güldürdü ya,özellikle "ailesini s...m onun" kısmı askfoaskof günaydınlar efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 gunaydın cengiz nbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 lasndlasd çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 knight a tekrar mı başlıyoruz beyler? bana uyar asdnaklsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Olm paticik eski zamandan bu yana iq de skill atlamış baya lvl5 olmuş ama hala ulti açabilecek seviyeye gelmemiş ha gayret ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ne gerizekalı tipler varmış lan asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 said: _EXCALIBUR_ 33 lvl daha artık onu kascam bu _PoWeR_TURK_ soner kasıo.ben AttentıonA sokamadım benımkını ama senın sansın daha cok lvl 55+ alıolar sırf bu yuzden kaynana_semrayla kapıstım su anda benle konusmuo bile inşallah alırlar kardess küçük ı lar büyük A'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 oha m____k nasil bir varlikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 son derece içten ve samimi küfretmiş op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 m____k said: burda insanlar oyunun kapatıldıgından soz edıyolar bu buyuk bı kayıp olur bence lvl 47 oldum gece gunduz yaptım makına basında ölen cocuk yuzunden iptal etceklermıs dıye bı se vardı zaten amına koyım oturmasadı okadar bok var demı okadar oturcak ailesını sıkıyım onun sora dava acar lar turk gm senden bı cevap beklıyoz herkes makına basında gırmeyı beklıyor neden bır bılgı vermıyonuz a.g oha adam banlanmamış, arada kaynamış, dur ben bi şikayet edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 pascalnouman said: gunaydın cengiz nbr iyilik abi sende ne var ne yok ,delay oldu 24 saat ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 eyvallah karşim nolsun ep aynı lag vardi ondandir ajsdhgad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ASLI VAR MI ASLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Liebe said: ASLI VAR MI ASLI sanmıyorum abi hala aÇ1h1q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mc_Lovin said: m____k said: burda insanlar oyunun kapatıldıgından soz edıyolar bu buyuk bı kayıp olur bence lvl 47 oldum gece gunduz yaptım makına basında ölen cocuk yuzunden iptal etceklermıs dıye bı se vardı zaten amına koyım oturmasadı okadar bok var demı okadar oturcak ailesını sıkıyım onun sora dava acar lar turk gm senden bı cevap beklıyoz herkes makına basında gırmeyı beklıyor neden bır bılgı vermıyonuz a.g =/ ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Ren said: said: _EXCALIBUR_ 33 lvl daha artık onu kascam bu _PoWeR_TURK_ soner kasıo.ben AttentıonA sokamadım benımkını ama senın sansın daha cok lvl 55+ alıolar sırf bu yuzden kaynana_semrayla kapıstım su anda benle konusmuo bile inşallah alırlar kardess küçük ı lar büyük A'lar EKSKALİBUR KIRKSEKİZ İSYANIN NEYE KEKEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 AHAHHAHAHAHAHAHAHA m____k said: bu oyun da hıc bı sey duzelmez, bug lag dupe mupe macro combo ne varsa aynı kalcak görürsünüz .sadece yenılıkler bank komuslar sokak lambası komuslar yerde mantar var toplıyıp yıcez hanı makına basında 57 saat kalanlar olmesın dıye zuhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 abi uplayın şöyle eskilerden görmediğimiz komik olayları lan iyi güldüm akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar