Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock n' cock'unu tutmak

cenin

Öne çıkan mesajlar

Valla biz herlacarxe ile gittik korn süpedi sonlara doru yorulduk mcdonaldsa kaçtık o anda yyağmur bastırdı :D kurtulduk sora yerler vıcık vıcık tabe converslerle buz pateni oldu :D nese eer kaçırdıysanız harbi üzülmüşsünüzdür :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenin, 04 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
o an anladım ki o festivale mfö'yü dinlemek için gelenlerin sayısı iggy'i dinlemek için gelenlerden fazlaymış :(

valla daha çok olmaları çok doğal...bende MFÖ hayranıyım..ve gitsem gidiş sebeplerimin başındakilerden olurdu:)[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Sosyal ağlarda paylaş

abi başlık bitirdi beni maua =))

*!yarılır*[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

Her şeye rağmen (arada bir bastıran sağanak, soğuk hava, müzikle ilgisi olmayan kitle) ben oldukça zevk aldım cumartesi gününden.
Sadece Cure için gittim konsere. 3 saatten fazla kaldılar sahnede, performansları çok iyi değildi belki, götüm donarak izledim konseri belki ama yine de istediğimi aldım.
Onun yanı sıra Skin de muhteşemdi. Seyirciyi bu kadar coşturacağını tahmin etmiyordum. Tears biraz hayal kırıklığı yaşadı yeni olmaları sebebiyle. Korn'u izlemedim yorum yapamıyorum.
Sonuç olarak ben hayatımın gruplarından birini 3 saatten fazla canlı izleme fırsatı buldum, bir daha elime geçeceğini sanmıyorum bu fırsatın, bu yüzden iyi ki gitmişim.
Sosyal ağlarda paylaş

rock'n cola turka
işte olay budur!

ibrahim tatlıses 'in headlinerlığını yaptığı bu büyük festivalde ibrahim tatlısesin yanında bir çok büyük şarkıcı da var
Emrah
Müslüm Baba
Orhan Baba
Mahsun Kırmızıgül
gibi büyük isimlerin de başı çektiği konserde bunların yanı sıra bir çok müthiş grup da sizlerle olcak bunların arasında
Ayran Meydanı
Demirrika
Asi Asbarn
Megarep

ve ayrıca festivalin ilk günü açılışta ço kbüyük bir sürpriz sizleri beklemekte
HARİKA ÇOCUK RESUL BALAY festivale açılış yapıyor ve özel bir performans ile sizlerle![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

yolda resmi kuruluşların beceriksizleri sebebiyle epey sıkıntı çektik. gişelerde, o bölgede hiç böyle bir kalabalığa alışık olmayan görevlilerin sürekli crash olmalarına kıl olduk. sonra konser alanına dönülen kavşakta jandarmanın her arabayı durdururp camdan içeri "yavaş yavaş" diye bağırmasını seyrettik uzun süre içinde durduğumuz kuyrukta. sıra bize geldiğinde biz de camımızı açıp "yavaş yavaş" bağırtısını içeriye aldık ve kuyruktan kurtulduk. sonra konser alanının otoparkında park alanı bittiği için dozerlerin tarlaları düzelterek yeni park alanları açmasını bekledik. park alanındaki birkaç bin park görevlisi, çıkan bir araç olup yer boşalınca zincirleme bağırarak girişten araba istemek suretiyle bu bekleme süresince tek tek arabaları içeri aldılar. sonunda dozerler yeni alanları açmayı bitirdi, biz de konser alanının birkaç km ötesinde bir tarlanın göbeğine park edip konser alanına kadar tarla anızları üstünden engelli koşu yaptık. girişte 2000 kişilik sıranın yanından sırıtarak görevli giriş kapısına yürüdük. görevli kartlarımızı alıp kolumuza beyaz görevli bantlarını zımbalattırıp içeriye daldık. girdiğimizde sahnede korn'un hazırlıkları vardı.

korn bok gibiydi. hızlı girdiler, programlarının sonuna doğru dağıldılar. hepi topu 1.5 saat sahnede kaldılar yine de perişan oldular. ses sistemini süper kötü kullandılar. en bildiğim parçaları bile yarısına geldiğinde ilahi bir ilhamla tanıyabildim.

the cure biraz sönük başladı. sebebi kötü icra vs değil seyircinin korn'dan sonra daha uçak motoru temposunda birşeyler beklemesiydi. birkaç parçadan sonra seyirci biraz daha ısındı. normal programları 2 saat sürdü. 6 kere geri döndüler sahneye. her seferinde 3'er parça daha söylediler. yaklaşık 4 saat sahnede kaldılar. performanslarında en ufak bir düşme olmadı. solistlerinin süper ibne tavırları freddy mercury'yi aratmadı. basçı kıpır kıpırdı, sürekli zıpladı oradan oraya. gitarist tüm konser boyunca bunalım takıldı. davulcu çok iyiydi. kendisini pek göremedik. arkadan vuran sahne ışığıyla silüet olarak arada bir göründü ama çok iyi performans sergiledi. grup neredeyse her parçada gitar değiştirdi.

korn'un programının bitmesiyle deli bir yağmur başladı. allahtan tahmin edip yanımıza mont falan almıştık. yağmurun başlamasıyla birsürü insan gerilere doğru kaçmaya çalışınca biz de hızla önlere ilerleyerek the cure öncesi epeyce önlerde bi yere yerleştik. yağmur 5-10 dk sürdü. the cure esnasında birkaç kez daha atıştırdı. hava çok rüzgarlıydı ama insanlar blok olarak durduğu için birbirine sokulup üşümeyen koyunlar misali sıcacık durduk.

alana kurulmuş yemek standlarında sunulan şeyler süper iğrenç. ama 10-12 saat hiçbirşey yemeden bekleyince, normalde yanına yaklaşılmayacak şeyleri büyük bir iştahla yedik.

prefabrik tuvaletler, kötü kullanımdan dolayı mide bulandırıcı durumda. kabin içlerinde pisuvar ve klozeti pek kullanan olmamış sanki. içeri girdiğinizde ayakkabılarınızın tabanından şlap şlap diye sesler geliyor.

bugün şebnem ferah'ın sahneye çıktığı sıralarda alana girip şebnem'in programının sonlarına doğru içlere doğru yardırarak direk apocalyptica için yer kapıp enerjimizi bu saatten sonrası için harcamayı düşünüyoruz.

herşeye rağmen gittiğime memnunum. diğer arkadaşların bahsettiği tarz gruplarda alanda olmadığım için o konuda birşey diyemiyorum. dün için korn ve cure listemdeydi, ona göre ayarlamıştım. bugün de apocalyptica ve offspring var listede. gerisiyle ilgilenmiyorum.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 04 Eylül 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
bide neden rapçiler ve türevleri ROck adı altında sahneye çıkarlar ?

+1 Ya bende anlamam Dj fln getirmisler hoppala Urban Bugı,Clubberı,Hip-hopçusu,rockçısı karışmıştr orda ya :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

abi insan toplayacaz diye rocku popa çevirdiler bende o olaya uyuzum[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Sufi, 04 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
bugün şebnem ferah'ın sahneye çıktığı sıralarda alana girip şebnem'in programının sonlarına doğru içlere doğru yardırarak direk apocalyptica için yer kapıp enerjimizi bu saatten sonrası için harcamayı düşünüyoruz.

kınıyorum!
şebnem sahne almadan orda olmak lazım şeboyu kaçırıyosan boşver o biletleri at gitsin
sebo ile apoc düet yapsınlar diye bagırmakda lazım
mükemmel olurdu
19:20 - 20:10 ŞEBNEM FERAH

20:40 - 21:55 APOCALYPTICA

22:25 - 23:40 THE OFFSPRING

tv de bunları versin ben kanald için 1 hafta dua edicem[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 04 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: solistlerinin süper ibne tavırları freddy mercury'yi aratmadı.

cure'da sahne performansı adına hiçbişey yoktu, odun gibi çıkıp söylediler. freddy gibi bir adamın yanına yaklaşamaz herhangi bir ölümlü, biraz dikkat lütfen..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

oha Şebo yaptımıki apocalyptica ile düet eminmisiniz?

ya zaten gidersen Cure , Apocalyptica Şebo falan için gideceksin gerisi hikaye

Keşke kapak toplayarak gidebilsek =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

auhauhuaha içeride kola kapaklarıyla bira takası yapıyosun filan :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Toledor, 04 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
Hatırladığım kadarıyla Şebo yağmurlar parçasında Apocalyptica ile düet yapmıştı. Belki bu sefer Sahnede yapar

yağmurlar değil perdeler.
3. albümünden bir şarkı.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi olmus rock in coke akdar gerizekali bi organizasyon olamaz iyi olmus .... gerce orda kamp yapan bi sabah kahvaltisi peyniri icin herkeze bela okumam yaniis :D ama orayada gidilmez be abi.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Ceza konserinde fuck gösterenLerin yanı sıra bi o kadar da eLLErini saLLayıp coşan insan wardı.. bunLAr sadece daLga gecmek için orda duran rockerLar feLan mı, yoksa harbiden sırf ceza için geLen bi çok insanLa beraber seyirciLer 2 ye mi böLündü? eğer böyLeyse kawga cıkmaması imkansız çünkü.. Ayrıca karma bişey neden yapıLma gereği duyuLmuski, ben bi rap konserinde gidip rockcıLarın metaLciLerin buLunduunu görmedim.. Birbirine uyuz oLan tipLeri yanyana getirerk bi tartısma pLanLayıp rekLam oLsun die yaptıkLarını düşünüorm artık.. Ceza nın her konserinde bi oLay oLduunu düşünürsek işe de yarıyor.. Bu konserinde de bazı şeyLEr dedi.. " aLın onLarı ewe götürün" Konusan biriLerinin sesini "Kes uLan saygı istiorz saygı" diyerek kesmesiyLe.. Her haLiyLe oLay yaratn bi adam oLması bence caırıLmasında büük bi etken.. Fakat büyük bi yanLış..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...