Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

çok güzel seriydi, öyle de bitti. hoş gerçi ben hala son ekşını edo'nun yumruklamasıyla bitirmesini çok zayıf buluyorum ama neyse artık. 58 gerçekten zirve noktasıymış.

final

edo tam hohenhaymu'ya benzedi ama alfonsu-kün daha akıllı olmasının yanısıra daha da yakışıklı oldu. esas kahramanı o benim için serinin. winry de ona yakışırdı ama winry'nin zevksizliği napalım.

buruman'ın dayısooto olması en büyük sürprizdi sanırım, mastangü müfettiş olur o bıyıkla lol. ama iyi oldu gözünü açtılar, havokku da iyileşti böyle herkes mutlu olabildi.

sokaa bradley ile birbirini öldürecekti, layığı oydu pis herif. winry'nin ailesine yaptığı bile yeter. meh..

onun dışında herkes istediğine kavuştu ya da layığını buldu sayılır. selimü şansını iyi değerlendirecek herhalde artık, bu sefer de numara kesmese gerek.

mey-çan da bir metre boy atmış lol, ne biçim iki yılmış bu arkadaş

Sosyal ağlarda paylaş

final

hüzünlü, mutlu ve güzel bir şekilde bitti.

mustang'in gözlerinin düzelmesine ve bıyığına, havoc'un ve hawkeye'ın iyileşmelerine mustang'in yanında yer almalarına, may'in istediklerinin olmasına, ling'in xing prensi olmasına ve yanına lan fan'ı almasına, scar'ın en sonunda gülümsemesine - saç uzatmasına, armstrong kardeşlerin hayatta kalmalarına, selim'in yeniden büyütülmesine ayrı ayrı sevindim, sanki kendi hayatımda bir şeylere seviniyormuşum gibi.

ve tabi ki edward, alphonse ve winry.. her ne kadar edward'ın ilk sezondaki ağırlığı genel anlamda olmasa da brotherhood'da, gene de bu final bölümünü izlerken ' büyük adamsın be ed ' dedim içimden, benim için yeri ayrıydı edward'ın. son sahnelerde hüzünlendim ve mutlu oldum gerçekten, winry ile edward olmalıydı benim için kesinlikle. edward'ın batıya, alphonse'un doğuya gitmesi de güzel bir bitiriş şekli olmuş, açık kapı bırakılmış sanki biraz. alphonse bu serinin asıl ağırlığını koyan karakteriydi ama, orası kesin. yaptıkları gerçekten epic davranışlardı. ama ikisini yan yana görünce nedense ' ben edo'cuyum yauv ' diyorum içimden.

ending de çok güzel olmuş, herkes dilediğine kavuştu gerçekten de. 2 yıldan fazla geçmiş bu arada belli yani. 4 - 5 sene vardır rahat.

edward ve winry'nin çocuklarıyla oldukları fotoğrafı da duvarıma asmak istiyorum, çok güzel bir sahne olmuş.

gönül ister ki ova'lar ile, filmler ile devam etsin, bitmesin FMA..

Sosyal ağlarda paylaş

Demin bitti yaaa.

Sonu kesinlikle ilk animeden çoooooooooook daha güzeldi. Niye mangadan bambaşka bir hikaye izleme gereği duymuşlar hiç anlamadım.

Bir de mangası da bayağı uzun zamandır devam ediyormuş anlaşılan. Ben ilk seriyi 6 sene önce bitirmiştim oha.

Bir Winry'nin de bana geleeceğini bilsem serçe parmağımı veririm automail taksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...