Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 http://www.onemanga.com/Full_Metal_Alchemist/108/extra1/ şu resmin yazısızı var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 61 Eclipse ve TMD'den çıktı. Baya baya dolu bir bölümdü, ismi lazım değil çoğu anime 20 bölüm tek bir fight bitiremezken adamlar main characterleri ikişer üçer temizliyor senaryodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 61 Harika bir bölümdü. Yanlız wrath çok ucuz öldü be. Çoook ucuz oldu. Birde şu Scar'ın kardeşine bir isim verseler o ne öyle Scar & Scar's Brother diye... Scar'ın yancısıymış gibi duruyor ama asıl yancı olan Scar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 61 hakikaten wrath pisi pisine gitti, ben son ana kadar tövbe edecek diye bekledim ama ı-ıh. insandan gelme olduğundan potansiyel harcandı bence büyük boşa. geri kalanlar nuh deyip peygamber demedi zaten. selimü de büyüyüp hayırlı evlat mı olacak artık bakalım. :p son 3 bölüm yazdı, hadi hayırlısı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ühü son 3 bölüm mü şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 61 Evet ya wrath fazla basit öldü. Gerçi son 2-3 bölümdür sağını solunu deldiriyodu, böyle ölmesi kötü oldu. Ama onun haricindeki combat sahnelerini sevdim. Ed en sonunda tinerci gibi bıçak çekmeyi bırakıp alchemy kullanmaya başladı. ki daha fazlası da geliyo gibi, fatherla dışarda kapışıcaklar gibi gözüküyo. Yalnız o değil de adam allahı yedi laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 61 pek sağlam bir bölümdü. çizimler enfesti, özellikle bazı sahnelerde kalitenin dibine vurmuş çizerler. edward'ın hala yeterli düzeyde ağırlığını koymadığını düşünüyorum ben, her ne kadar bu bölümde iyi iş yapsa da. ne olursa olsun anime'nin baş karakteri ed yani, buna rağmen yan karakterlere göre daha silik kaldı brotherhood'da bana göre. hala ön plana çıkacak bir şey yapmadı, umarım yapar. pride'ı iyi aldı ama, mommy kısmı da pek bir dokunaklıydı. hoenheim ve scar bu bölümün aslarıydı. hoenheim'sız imkansız olurdu zaten father'ı almaları, bir an kayacak sandım hoenheim'da ama iyi dayandı terrible father. wrath'in ucuz öldüğünü düşünmüyorum, b.kunu çıkarmıştı çünkü kaç bölümdür. hack and slash oyunu oynar gibi biçti herkesi, scar'ın elinden olması gerekirdi ölümünün, öyle de oldu, iyi oldu. scar'ın kardeşinin de anime'de ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu gördük, nullify gücü sağlammış gerçekten. 3 bölüm kalmış, keşke bitmese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 çoooooooooook iyi bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Drall said: http://www.onemanga.com/Full_Metal_Alchemist/108/extra1/ şu resmin yazısızı var mı acep? Var, daha geçen gün kaydettiydim hatta bulayım koyarım buraya. Edit: Hatta hemen buldum bile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 61, bence şimdiye kadarki en iyi bölümdü, her ne kadar father Father, Goku olduysa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 MANGA Valla onca senedir manga okurum,anime izlerim ama bu kadar güzel biten çok az yapıt gördüm diyebilirim.Mutlu sonla bitti,winry olayı halloldu,Alfonse halloldu,hohenheim halloldu.Neredeyse hiç soru işaretine yer bırakmayarak bitirdi seriyi.Gerçekten yıllarca beklemeye değdi.Süperdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 İnanılmaz bi spoiler aldım demin ekşi sözlükte ya. Normalde spoiler falan sökmez bana da bu seferki koydu biraz skdjfhbndflkgj Neyse devam ediyim az, yetiştim sayılır 51'deyim. Azmedersem yarına 61'i vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Yetiştim sonunda 61'e. Gayet iyi gidiyo. Yalnız 55-61 arası diyelim Sloth çok saçma öldü Izumi geldikten sonra. Biraz daha bi şeyler olsun diye beklerdim. Wrath da basit bi şekilde öldü. Bi ışık geldi yukardan, tamam. Gerçi iyiydi yine. En çok Mustang'e üzüldüm ama. Aklımı yedim gate'ten aşağı düştüğü ilk anda arkası dönükken. Dedim eli kolu yerinde kesin gözü kaymıştır falan, cidden öyle olmuş. May, Hohenheim falan bi şey yapsın bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 62 yok mu bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 birkaç hafta önce manga spoilerlarındaki "ARÜÜÜÜÜ, ALPHONSEEEEEE!!!1" nidalarına sebep olan olay var bu haftaki bölümde. şaka maka; 62 ağlattı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 62 ! inanılmaz, olağanüstü bir bölümdü. of of of. alphonse efsaneleşti, edward aylardır beklenen ağırlığını koydu anime'ye ( al'ın gazıyla gerçi ama olsun ) aksiyonun bol olduğu, çizimlerin muhteşem olduğu, son derece etkileyici bir bölümdü. father sanırım bir sonraki bölüme tamamen yok olacak. alphonse'a ne olacak çok merak ediyorum, gerçekten yaptığı büyük bir fedakarlıktı. edward'ın truth'daki halinin konuşması da etkileyiciydi. bitmesin fma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 62 Alphonse büyük fedakarlık yaptı. Yanlız Ed hala diğerleri üzerinden iş yapıyor bence, yarım saat erittiler adamı anca öyle girebildi actiona, hala yumrukla çalışıyor birde... Bir sonraki bölüm alchemy ile ilgili şeyler olacak gibi dananın kuyruğu asıl bir sonraki bölümde kopacak galiba. Edik: Yanlız Mustang hakkaten korkulacak adam. Gözlerini kaybetmeseydi hiç bu kadar uğraşmazlardı şuana babanın mangalı yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 off, eclipse'de hala cıkmamıs deliricem, siz hangi rip'den veya nereden izliyorsunuz ? aksam dondugumde hala cıkmamıssa oradan izleyecem artık ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 www.animetake.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 biriktirip izleyim demiştim ilk çıktığındada baya birikti 61 bölüm yeter heralde :P.ilk 45 bölümü indirdim ilk 3 bölümüde izledim.güzeldi baya ilk seride daha bi beğenmiştim lior bölümünü ama buda güzeldi.kısa kesmişler biraz heralde ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 anime torrentları için nereyi kullanıyorsunuz ? eclipse in kendisi sitesi bi türlü veremedi 62 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 tokyo-tosho yeter bölüm bölüm indirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 son 5 dakika resmen kalp atışlarım hızlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Eclipse hala vermemiş 62'yi ya. 63 çıktı mı şimdi? Gogo tokyo-tosho yapalım bi bakalım. Edit: Çıkmamış. Pazartesi günleri mi çıkıyodu? gfjhdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar