Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

61

hakikaten wrath pisi pisine gitti, ben son ana kadar tövbe edecek diye bekledim ama ı-ıh. insandan gelme olduğundan potansiyel harcandı bence büyük boşa. geri kalanlar nuh deyip peygamber demedi zaten. selimü de büyüyüp hayırlı evlat mı olacak artık bakalım. :p

son 3 bölüm yazdı, hadi hayırlısı. :)

Sosyal ağlarda paylaş

61

Evet ya wrath fazla basit öldü. Gerçi son 2-3 bölümdür sağını solunu deldiriyodu, böyle ölmesi kötü oldu.
Ama onun haricindeki combat sahnelerini sevdim. Ed en sonunda tinerci gibi bıçak çekmeyi bırakıp alchemy kullanmaya başladı. ki daha fazlası da geliyo gibi, fatherla dışarda kapışıcaklar gibi gözüküyo.

Yalnız o değil de adam allahı yedi laaan

Sosyal ağlarda paylaş

61

pek sağlam bir bölümdü. çizimler enfesti, özellikle bazı sahnelerde kalitenin dibine vurmuş çizerler.

edward'ın hala yeterli düzeyde ağırlığını koymadığını düşünüyorum ben, her ne kadar bu bölümde iyi iş yapsa da. ne olursa olsun anime'nin baş karakteri ed yani, buna rağmen yan karakterlere göre daha silik kaldı brotherhood'da bana göre. hala ön plana çıkacak bir şey yapmadı, umarım yapar. pride'ı iyi aldı ama, mommy kısmı da pek bir dokunaklıydı.

hoenheim ve scar bu bölümün aslarıydı. hoenheim'sız imkansız olurdu zaten father'ı almaları, bir an kayacak sandım hoenheim'da ama iyi dayandı terrible father.

wrath'in ucuz öldüğünü düşünmüyorum, b.kunu çıkarmıştı çünkü kaç bölümdür. hack and slash oyunu oynar gibi biçti herkesi, scar'ın elinden olması gerekirdi ölümünün, öyle de oldu, iyi oldu. scar'ın kardeşinin de anime'de ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu gördük, nullify gücü sağlammış gerçekten.

3 bölüm kalmış, keşke bitmese..

Sosyal ağlarda paylaş

Yetiştim sonunda 61'e. Gayet iyi gidiyo. Yalnız

55-61 arası diyelim

Sloth çok saçma öldü Izumi geldikten sonra. Biraz daha bi şeyler olsun diye beklerdim.
Wrath da basit bi şekilde öldü. Bi ışık geldi yukardan, tamam. Gerçi iyiydi yine.
En çok Mustang'e üzüldüm ama. Aklımı yedim gate'ten aşağı düştüğü ilk anda arkası dönükken. Dedim eli kolu yerinde kesin gözü kaymıştır falan, cidden öyle olmuş. May, Hohenheim falan bi şey yapsın bari :(

Sosyal ağlarda paylaş

62 !

inanılmaz, olağanüstü bir bölümdü. of of of. alphonse efsaneleşti, edward aylardır beklenen ağırlığını koydu anime'ye ( al'ın gazıyla gerçi ama olsun ) aksiyonun bol olduğu, çizimlerin muhteşem olduğu, son derece etkileyici bir bölümdü. father sanırım bir sonraki bölüme tamamen yok olacak. alphonse'a ne olacak çok merak ediyorum, gerçekten yaptığı büyük bir fedakarlıktı. edward'ın truth'daki halinin konuşması da etkileyiciydi. bitmesin fma..

Sosyal ağlarda paylaş

62

Alphonse büyük fedakarlık yaptı.

Yanlız Ed hala diğerleri üzerinden iş yapıyor bence, yarım saat erittiler adamı anca öyle girebildi actiona, hala yumrukla çalışıyor birde... Bir sonraki bölüm alchemy ile ilgili şeyler olacak gibi dananın kuyruğu asıl bir sonraki bölümde kopacak galiba.

Edik: Yanlız Mustang hakkaten korkulacak adam. Gözlerini kaybetmeseydi hiç bu kadar uğraşmazlardı şuana babanın mangalı yapmıştı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...