deggial Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 48 sayfalık konu içerisinde muhakkak bahsedilmiştir elbette. Ama konu içinde kaybolmaktan çok fazla ürktüm, mağzur görün. İkinci sürüm Fullmetal Alchemist'teki farklılıkları aşırı spoiler'a kaçmadan (yine de spoiler tag içinde) kısaca anlatabilirseniz çok sevinirim. Yani birinci sürümü izledim. Çok sevdim 3 kere daha izledim. İkinci sürümü neden izlemeliyim. Beni ikna edin. Hadi bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ShadowFury said: aynı FMA hikayesi, ama storyline biraz daha farklı. ilk birkaç bölüm tıpatıp aynı zaten, sonralarda ayrılıyo. şimdi farklılıkları anlatmaya kalksam ne söylesem hepsi spoilera giricek, o yüzden anlatmıyim. ama hikayelerin ayrıldıkları noktadan sonra tamamen değişik bir hikaye işte. farklı karakterler filan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 orjinal konu daha detaylı ve tutarlı olduğu için izlemelisin ilk 10 bölüm kadar az çok aynı gidiyor, hızlıca göz atabilirsin sonrasında 20-30 gibi tamamen ayrılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 deggial said: 48 sayfalık konu içerisinde muhakkak bahsedilmiştir elbette. Ama konu içinde kaybolmaktan çok fazla ürktüm, mağzur görün. İkinci sürüm Fullmetal Alchemist'teki farklılıkları aşırı spoiler'a kaçmadan (yine de spoiler tag içinde) kısaca anlatabilirseniz çok sevinirim. Yani birinci sürümü izledim. Çok sevdim 3 kere daha izledim. İkinci sürümü neden izlemeliyim. Beni ikna edin. Hadi bakem. spoiler homonculusların yarısı değişik, ben bile daha yeni öğrendim baş kötü karakter farklı scar ın eli farklı insan üzerinde simya uygulanabiliyor bide felsefe taşı farklı bunlar önemli noktalardı, geri kalanı için diziyi izle çok şey kaçırmış olursun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 34 tank topu da etini delmiyor point blank, yok artık. çelikten örsen o kasları gene yetmez ama eliyle tünel kazan tipten beklenir. öte yandan kenpaçieeee seslendirmesi iyi uymuş ahah lol yalnız armıstırongu kardeşler iyi geçinemiyor galiba, merak ettim neden "TCH". :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 nasıl neden? taban tabana zıtlar, daha ne olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 heh doğru ama yine de o surat ifadesi şahaneydi. olsun iki kardeşi de seviyorum ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 gecko said: deggial said: Yani birinci sürümü izledim. Çok sevdim 3 kere daha izledim. İkinci sürümü neden izlemeliyim. Beni ikna edin. Hadi bakem. spoiler homonculusların yarısı değişik, ben bile daha yeni öğrendim baş kötü karakter farklı scar ın eli farklı insan üzerinde simya uygulanabiliyor bide felsefe taşı farklı bunlar önemli noktalardı, geri kalanı için diziyi izle çok şey kaçırmış olursun yoksa. bu spoiler'leri hiç okuma derim, orijinal hikayeyi seyredeceksin dememizle yetin. eskisini unutun hiç saymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ya eski hikaye mangaya bağlı değildi çünkü eski hikaye bittiği zaman : eski hikaye bittiği zaman manga yeni greed doğduğu bölüm vardı, kuzeye bile yol almamışlardı. şimdi bayağı zaman geçti tabi ama hala manga devam ediyor, ve bu sefer 1-2 sahne hariç ana hikaye tamamen mangaya bağlı. açıp bir solukta mangayı okuyabilirsin yani sana kalmış. ama anime olarak daha heyecanlı. 34 sloth beni çok şaşırttı. o elemanın pride olmasını bekliyorum ama pride sanırım tahmin ettiğim gibi başkası çıkacak. ühü lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 İlk sürüm serinin manga ile uyuşmadığını bilmiyordum. Evet şimdi pek bir ikna oldum izlemek için. Teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 34 Yeni Homunculus'umuz Elite Tank çıktı, hayırlı olsun. Mira hanımda pek ' benden hiçbir şey kaçmaz, asarım, keserim ' modundaydı, biraz morardı sanırım ahah. Ama kararlı ve güçlü kadın portresi güzel oldu FMA'da. Edward Sloth'u çözer bence Greed'i çözdüğü gibi, ama zor iner bu Homunculi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Dondurarak durdurucaklar gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 eğer dante nin ilahi komedyasındaki gibi ölecekse : sloth un tahmini ölümü ''sloth (yani tembellik) , yılan deliğine heyecanla girecektir'' Okuyunca saçma geldi tabi ama hem greed in hem de lust un ölümleri kitaptaki şekille aynı. bir homonculus ölümü daha görürsek ve kitaptaki gibi olursa sanırım inanacağım buna. yanlız sloth için ölüyor yazmamış heyecanla giriyor yazmış. anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 brotherhood 20. bölümdeyim. dayanamıyorum gayrı bi spoiler verin bana. edward & winry ile, mustang & hawkeye kavuşuyorlar mı? her bölüm bi el ele tutuşsunlar diye bekliyorum ama yok. hayır aksiyonu kaçıyorum. pembe dizi izleyicisine dönüştüm vallaha. sevenler kavuşsun yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 theriverbelow roy&liz, anime gelmedi henüz oraya da tam kavuşma denemez, çizeri resmen onaylamış sadece, bir iki sahneden ibaret olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eyvallah gene de. umut fakirin ekmeğidir sonuçta, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ekmeği yav. görenler var. şahitler var. ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hem ekmeğidir hem simiti. yanında beyaz peynir ve çay da olsa tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tmd 35 çıkarmış hadi be eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ailecek bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bone said: hem ekmeğidir hem simiti. yanında beyaz peynir ve çay da olsa tam olur. bence senin karnın acıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Fly said: tmd 35 çıkarmış hadi be eclipse ahah. yazık yav size. mis gibi 29. bölümdeyim daha. ohş. 36'ya yetişirim gari. 29 yav adamı hohenheim sandım da heycanlandım. hatta gülpembenin afili kısmını duyar gibi oldum. sinan çetini gördüm. kapı açıldı sandım. içeri babaları girdi sandım. kucaklaştılar sandım. ağlaştılar sandım. olmadı. cyplops çıktı deyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 35 koca sloth u benzinle dondurdular ya ahaha. 2 gram beyni varsa zaten oda gitti hayvanın. gelecek bölümde olaylar karışacak gibi gözüküyor, hughes in neden öldüğünü ve felsefe taşı planını da çözdüler.. haydi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ya ben onemanga dan okuyodum bunu da yeni bölümleri yokmu bitirdim ordakileri ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar