Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

48 sayfalık konu içerisinde muhakkak bahsedilmiştir elbette. Ama konu içinde kaybolmaktan çok fazla ürktüm, mağzur görün.

İkinci sürüm Fullmetal Alchemist'teki farklılıkları aşırı spoiler'a kaçmadan (yine de spoiler tag içinde) kısaca anlatabilirseniz çok sevinirim.

Yani birinci sürümü izledim. Çok sevdim 3 kere daha izledim. İkinci sürümü neden izlemeliyim. Beni ikna edin. Hadi bakem.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

aynı FMA hikayesi, ama storyline biraz daha farklı. ilk birkaç bölüm tıpatıp aynı zaten, sonralarda ayrılıyo. şimdi farklılıkları anlatmaya kalksam ne söylesem hepsi spoilera giricek, o yüzden anlatmıyim. ama hikayelerin ayrıldıkları noktadan sonra tamamen değişik bir hikaye işte. farklı karakterler filan da var.
Sosyal ağlarda paylaş

deggial said:

48 sayfalık konu içerisinde muhakkak bahsedilmiştir elbette. Ama konu içinde kaybolmaktan çok fazla ürktüm, mağzur görün.

İkinci sürüm Fullmetal Alchemist'teki farklılıkları aşırı spoiler'a kaçmadan (yine de spoiler tag içinde) kısaca anlatabilirseniz çok sevinirim.

Yani birinci sürümü izledim. Çok sevdim 3 kere daha izledim. İkinci sürümü neden izlemeliyim. Beni ikna edin. Hadi bakem.

spoiler

homonculusların yarısı değişik, ben bile daha yeni öğrendim

baş kötü karakter farklı

scar ın eli farklı

insan üzerinde simya uygulanabiliyor

bide felsefe taşı farklı

bunlar önemli noktalardı, geri kalanı için diziyi izle çok şey kaçırmış olursun yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

34

tank topu da etini delmiyor point blank, yok artık. çelikten örsen o kasları gene yetmez ama eliyle tünel kazan tipten beklenir.

öte yandan kenpaçieeee seslendirmesi iyi uymuş ahah

lol yalnız armıstırongu kardeşler iyi geçinemiyor galiba, merak ettim neden "TCH". :P

Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

deggial said:

spoiler

homonculusların yarısı değişik, ben bile daha yeni öğrendim

baş kötü karakter farklı

scar ın eli farklı

insan üzerinde simya uygulanabiliyor

bide felsefe taşı farklı

bunlar önemli noktalardı, geri kalanı için diziyi izle çok şey kaçırmış olursun yoksa.

bu spoiler'leri hiç okuma derim, orijinal hikayeyi seyredeceksin dememizle yetin. eskisini unutun hiç saymayın.
Sosyal ağlarda paylaş

ya eski hikaye mangaya bağlı değildi çünkü eski hikaye bittiği zaman :

eski hikaye bittiği zaman manga

yeni greed doğduğu bölüm vardı, kuzeye bile yol almamışlardı.

şimdi bayağı zaman geçti tabi ama hala manga devam ediyor, ve bu sefer 1-2 sahne hariç ana hikaye tamamen mangaya bağlı. açıp bir solukta mangayı okuyabilirsin yani sana kalmış. ama anime olarak daha heyecanlı.

34

sloth beni çok şaşırttı. o elemanın pride olmasını bekliyorum ama pride sanırım tahmin ettiğim gibi başkası çıkacak. ühü lan. :(

Sosyal ağlarda paylaş

34

Yeni Homunculus'umuz Elite Tank çıktı, hayırlı olsun. Mira hanımda pek ' benden hiçbir şey kaçmaz, asarım, keserim ' modundaydı, biraz morardı sanırım ahah. Ama kararlı ve güçlü kadın portresi güzel oldu FMA'da. Edward Sloth'u çözer bence Greed'i çözdüğü gibi, ama zor iner bu Homunculi ya.

Sosyal ağlarda paylaş

eğer dante nin ilahi komedyasındaki gibi ölecekse :

sloth un tahmini ölümü

''sloth (yani tembellik) , yılan deliğine heyecanla girecektir''
Okuyunca saçma geldi tabi ama hem greed in hem de lust un ölümleri kitaptaki şekille aynı. bir homonculus ölümü daha görürsek ve kitaptaki gibi olursa sanırım inanacağım buna. yanlız sloth için ölüyor yazmamış heyecanla giriyor yazmış. anlamadım gitti.

Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

tmd 35 çıkarmış
hadi be eclipse

ahah. yazık yav size. mis gibi 29. bölümdeyim daha. ohş. 36'ya yetişirim gari.

29

yav adamı hohenheim sandım da heycanlandım. hatta gülpembenin afili kısmını duyar gibi oldum. sinan çetini gördüm. kapı açıldı sandım. içeri babaları girdi sandım. kucaklaştılar sandım. ağlaştılar sandım. olmadı. cyplops çıktı deyus.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...