Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok heyecanlandım kalp krizinden gitcem şimdi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim başka bir ülkeden hoşlandığım bir kız vardı sadece 1-2 email haberleştiğim vardı o kadar.Kız beni tanımıyor ben onu tanıyorum herşeyiyle.Bu kız hiç bir messenger türü kullanmıyordu fakat msn'e kaydetmiştim email'ini unutmayayım diye.1 ay sonra ONLINE oldu kız msn messenger kullanmaya başlamış odun gibi kaldım beyler yardım edin lütfen sap gibi burdayım oturdum titriyorum ne diyeyim ne edeyim aşığım ben kıza hebe höbö diye kaldım karşısında.Msn'dekiler bu kıza tutkunluğumu biliyor baktım (örnek)Ayşe oturum açtı biran küfrettim hangi salak beni kızdırmaya çalışıyor sevdiğimin nick'i yazmış diye bi baktım onun mail direk sıçradım yerimden çok heyecanlıyım beyler gidiyorum kalpten .. Oyh sakinleş erkut sakin erkut dur sakin... .
...
..
.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
Ferro dur sakin sen benden attack çıktın :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Mesaj tarihi:
Ya konuşmaya başladımda yanıt gelmiyor.Takmıyor desek daha mantıklı.Bi kaç palavra sıktım işte böle böle oralara gelcem universitem için fakat oralar nasıl biryer hiç bilmiyorum yardım edersen sevinirim falan filan[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Mesaj tarihi:
Kendi kendine gelin-güvey oluyosun gibi geldi bana...
Bu kadar heyecan yapma, fazla da umut bağlama derim...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
Evet fazla umutlanma ama genede sen ne yapıyorsun, bu ara bir yerlere gidiyor musun?(sonuncusu olmadı) cinsi muhabbet döndür bence.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
Remember me ? diye girebilirsin olaya . Kız uzun mesafede kaybedicek çok bir şeyin olduğunu sanmıyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:
Hello.
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone home?

Come on, now.
I hear you're feeling down.

Diye giriş yapabilirsin ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
shall we make cyber? ---> bunu ilerde kullan

diceğim şu ki net ilişkisiyse boşver üzülürsün sonra..

Helloyla başla :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
ne varkı bu kadar heyecan yapacak merhaba de konus oda ınsan heyecan yapınca sacmalarsın asıl[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Mesaj tarihi:
kızı nerdeyse 1.5 aydır takip ediyorum , kız yabancı dolayısıyla heyecan tuttu hafiften[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
  • Yeni Oluştur...