Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok heyecanlandım kalp krizinden gitcem şimdi.

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Benim başka bir ülkeden hoşlandığım bir kız vardı sadece 1-2 email haberleştiğim vardı o kadar.Kız beni tanımıyor ben onu tanıyorum herşeyiyle.Bu kız hiç bir messenger türü kullanmıyordu fakat msn'e kaydetmiştim email'ini unutmayayım diye.1 ay sonra ONLINE oldu kız msn messenger kullanmaya başlamış odun gibi kaldım beyler yardım edin lütfen sap gibi burdayım oturdum titriyorum ne diyeyim ne edeyim aşığım ben kıza hebe höbö diye kaldım karşısında.Msn'dekiler bu kıza tutkunluğumu biliyor baktım (örnek)Ayşe oturum açtı biran küfrettim hangi salak beni kızdırmaya çalışıyor sevdiğimin nick'i yazmış diye bi baktım onun mail direk sıçradım yerimden çok heyecanlıyım beyler gidiyorum kalpten .. Oyh sakinleş erkut sakin erkut dur sakin... .
...
..
.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

Ya konuşmaya başladımda yanıt gelmiyor.Takmıyor desek daha mantıklı.Bi kaç palavra sıktım işte böle böle oralara gelcem universitem için fakat oralar nasıl biryer hiç bilmiyorum yardım edersen sevinirim falan filan[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...