Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sam, Vizyon alan yetkilisi olsun!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece minigun aşkı bile bu görev için yeterli bence.
Hem böylece bu alanımızda yetkilisiz kalmamış olur

Up for Sam :)[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek
Wizard/Paladin/Cleric
The Hun/Kay
Mesaj tarihi:
eh çok teşekkür ederim desteğinize ama sinema bilgim holivod blokbastırlarıyla sınırlı genelde, o da bir yana ben bugün varım yarın yokum.. :)

Türk Telekom Sponsorluğunda

birileri döndürüyor burayı da sonuçta, ihtiyaçları olduğunu da pek sanmıyorum hani[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
minigun aşkıyla sinemanın ne alakası var anlamadım..

askeri silahlar bölümü açılsın sam yazsın diycem ama sinema ne alaka. :)[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
snrm yetkililer varda zone sitesi açılmadıgı için yazmamışlar :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
*!bir oy da benden*[hline]Unreal

senko - 1/7/2003 tarihinde demiş ki:
ehe şu soruyu yanıtlayın günlerdir bu yüzden uykusuz uyuyom

[Bu mesaj THiM tarafından 03 July 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o zaman ben de patinaj yetkilisi oluyım uhehueh bu ne yaw :)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Modluk dedigin sadece blgiliye verilmemeli ki,
Yani mod dedigin bilgisile degil, o forumda duzeni sagalyip saglayamamasi ihtimaline verilir.

Ben o yuzden Sam in mod olmasi yanindayim ;)[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Mesaj tarihi:
olsun tabi
samden iyisini mi bulcaz...
yalnız içinde minigun geçmeyen topicleri silmesin soora...:)[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Mesaj tarihi:
"...başını Sam'in çektiği güruh Garbageville hapishanesini basarak yörünge dışındakileri serbest bıraktı. Bu tarih Paticik Devrimi'nin başlangıcı olarak kabul edilir. Takip eden aylarda Le'Tırmıktoire Karakedi XIV ve "avatar alamıyorlarsa radyo dinlesinler hiho" diyen Athe Naxoiette'ı tahttan indirdi..."

Temel & Dursun Brittannica'dan alınmıştır.

doğrudan demokrasi mi uygulanıyor artık, nedir bu oylama olayları hiçbişi anlamıyorum doğrusu.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 10 July 2003 22:48 tarihinde demiş ki:
kurbagalar yalayamaz $laaak diye yapistirir dili[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela

ben yalarım
pehhh ben farklıyım
bu arada ne oldu samkardeşim yanındayız hani avatar yok sende olamadınmı hala pü sana
  • Yeni Oluştur...