Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağır Zıhlar giymiş bir Warriorun,tüy gibi hafif ve çok çevik olan bir rogue'a vurma Oranı sizce nası

Fefe

Öne çıkan mesajlar

Rogue oynanması en zevkli classlardan birisi.Sonuçta solo pvp ondan sorulur yenilen küfürlerde :P
Geçen bir video izledim (Warior videosu) rogue arkadan bir yakalıyor resmen adamı eziyorum derken warior stundan çıkıyor çok az bir hp si kalmışken çat küt 2 bilemedin 3 vuruşta rogue yu indiriyor.
- Adalet mi?
- Değil
- Şikayetçimiyim?
- Pek değil ama evet :)
Şuda varki rogue gözüne kestirmişse o elemanın kurtuluşu çok azdır.Tek başına cirit te crit te atamayacağı yerde yok.Ama her zaman savunduğum bir şey vardır ne class olursa olsun diğerine ezici üstünlüğünü sadece bilen ellerde göstersin...

Rogue ve Wariorun eşitlendiği nokta ise şöyle rogue çok iyi oynamayı biliyor ve bütün cd li ability leri aktif wariorda pek iyi bilmiyor oynamayı :) (Item olayını saymadım bilene)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 55 charımla rahatlıkla lvl 60 rogueleri alıyorum.Arada da tek tük yattıgım oluyor hatta gecen uldamandayım canım 750 civarı moba dalıyorum bi baktım arkadan cıt cıt bisiler oluyor bi dondum bi tane elf rogue.Lan senmisin dedim bi bloodrage saten dodgeledi direk bi overpower,bi ms, bi de execut saten adam yatti direk.Adamın adına aglayasım geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mantıklı stun kullanan rogue u hıc bı warrıor alamaz ben bunu bılırım.

Cheap+hit+gourge bıraz dolan + stealth + Cheap+......
en basıt taktık ( tabı son patchlerden sonra orc warrior da sorunlar yasanabılır :) )

[Bu mesaj silent tarafından 20 Temmuz 2005 08:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

inek olmaktan iyidir gnome olmak :D[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

Pak az warriorun bildiği bir olaydan bahsedicem şimdi .
Arkadaşlar Vuruşlar hesaplanırken önce onun crit olup olmadığı , sonra misslenip misslenmediği , sonra onun dodgelanıp dodgelanmadığı , sonra parrylenmediği hesaba alınır . YAni evasion açmış bir rogue bile olsa karşıda olsa crit buildli bi warrior onu overpowera bile gerek bırakmadan alabilir . Pek çok rogue bu hatayı yapıyor evasonu açtıklarında sadece overpower yani 6 snde bir darbe yiyceklerini zannediyolar ama bu büyük yanlış benim war gibi crit ratei % 30a varan warriorlara bu şekilde dalmak direk ölümle eşdeğerde benim gözümde .
Bunla beraber sadece 1 kez beni tamamen stunlockda tutan bir amcam vardı nasıl yaptı bilemiyorum ama her daim stundım adam saldırmama fırsat vermedi . Sanırım 1.4 patchinde falan oldu olay , o şekildede aldı adam ama bu şekilde full stunlockda hiç çıkarmadan tutmak ciddi şans işi çünkü night elf olarakta gelen neryse % 12lik bir dodge payım var .
Sosyal ağlarda paylaş

gnome rogue'ların tauren warrior devirmesi kadar komik sahne pek yok oyunda.. :-)

tauren = "ilk bana vurun" tabelası giymiş pc[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
bu şekilde full stunlockda hiç çıkarmadan tutmak ciddi şans işi çünkü night elf olarakta gelen neryse % 12lik bir dodge payım var .

Bende şunu söyleyim bilmeyenlere. Stundayken Dodge şansınız 0 olur.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Taurenlerin gnomeları böcük gibi ezme olayı çıktığı gün bu oyun mantıklı olmaya başlayacak, o olmadan zaten kimse hiç bir olayında mantık aramasın :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Duel'den mi bahsediyoruz yoksa savaş alanındaki ortamdan mı bilmiyorum fakat Rogue'un görevi arka saflarda durup arkadaşlarınızın kafasına yağdıran veya rakiplerinizi heal eden cloth armor class'ları öldürmek/meşgul etmektir, en azından ben böyle yapıyorum gayette etkili oluyor oyunda.

Birde şöyle birşey var, Warsong çıkışında devamlı duel olur fakat hiç duel teklif etmişliğim yoktur benim. Genelde beni gözüne kestirenler acemi warrior'lar veya diğer rogue'lar teklif eder, Rogue benim gibi insan değilse kısa sürer :) ve genelde acemi Warrior'ları sererim yere. Fakat bu Rogue > Warrior demek değil kesinlikle çünkü sağlam Warrior abilerim ağır olur, beni sereceklerini bildiklerinden duel teklif etmezler, bende onlara etmem kardeş kardeş geçiniriz.

Savaş alanında warrior'a saldırdığım anlar sadece ve sadece başka biriyle meşgul durumdaysa oluyor, arkadan girerek kolay ölmesini sağlıyorum o kadar, 1 vs.1 denemedim denememde.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Sosyal ağlarda paylaş

Bende savaşta warriorları hedef almıyorum nasılsa güvendiği bir healer olmalı çevresinde diye direk onu aramaya başlıyorum. Rogueları ise ilk gören ben isem kesmesi problem olmuyor arazide. Ama ilk dalan rogue ise genelde ölüyorum biri yardım etmez ise. Çoğunlukla direk huntera dalmıyor kimse ve bu ise bize çok güzel avlanma fırsatı veriyor.
Dün yanlışlıkla rogue diye bir warriora dalmışım mesela gayet güzel hoplattı beni son anda yardım gelmesi ile kaçabildim. Yani hunter olarak melee yakalandım mı şahsen hemen ölmek daha işime geliyor genelde uzun uzun kasıp ölmektense :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

ona bakarsan ee kem küm eheh kalmadı bişi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...