Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bence kedidir o..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 evet evet kedidir...[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Cumhurdur o cumhur !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bonepart'a katılıyorum. 15 olmadı 1 ay içinde kesinlikle artar. oh oh iyi oldu :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 2 gun kaldı bakalım..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hangi 1 Temmuzda Yarın mı yoksa bir kaç sene sonra mı? Valla bana da pek inandırıcı gelmedi eğer bu hız yarın değişecek olsa dün ve bugun gerçekten bir sapıtma olması gerekirdi. Neyse gene de farketmez öyle de beklicez böyle de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 vallahi ister inanın ister inanmayın yada belki ben saçmaladım,benim net sapıttı,hiç böyle birşey olmazsa 50lara fln çıkmaya başladı 10 sn. kdr,dedim neler oluyor sonra tekrar normale fln döndü birkaç gün önce ve bugün de oldu aynı şey...[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İnşallah demekten başka birşey yapamıyorum..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Asparagas olmasıon da yine...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 2 gun once adsl de surekli kopmalar oldu bendede izmirde oturuyrm snra tekrar normal hızına donmeye basladı dl lerde arkadasın dedigi gibi arada 45-50 lere fırlıyor sonra tekrar dusuyor ama bende cok fazla umutlanmak istemiyrm burası turkıye 128 lerin 256 olacagını bu kadar dillndirmemişlerdi cat diye yapmıslardı 512 yide ummadıgımız bir anda yapacaklar bana kalırsa bu iş yaz sonuna kalacak bence en erken umarım yanılırım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya bencede su an cok zor. yaparsada eger telekomu satın alacak firma yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet 2 gündür 27 ile indirdiğimi 13le indiriyorum.. siteler açılmıyo bile..yarın tekrar 27 olcak hız artışı işte...[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o değilde yarın teklif zarfları açılıyor ve ihale sonlanacak satışta,bir pürüz çıkmazsa tabiki. haydi hayırlısı özelleşmesi en ii sonuç olacak[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: harvester, 30 Haziran 2005 15:26 tarihinde demiş ki: evet 2 gündür 27 ile indirdiğimi 13le indiriyorum.. siteler açılmıyo bile..yarın tekrar 27 olcak hız artışı işte... AHAHAHA :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ankara'da bazı bölgelerde güya 512kbit olmuş bağlantılar tabi ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemem.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hala 256 bende valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: kickass, 27 Haziran 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Sam, Türk Telekom mevcut altyapısını Avrupa standartlarına çekmek için yoğun çaba sarfetti. Bunun meyvesini de 1 Temmuz'da göreceğiz. Artık internete girmek daha keyifli ve hızlı olacak dedi. yesinler be. Bizim Sam'dan daha Sam'mış bu :D sanki ADSL 2+ sistemini geliştirdiler de böyle ahım şahım konuşuyor. Altı üstü 128den 256ya çıkartılmış ADSL alt sınırını 512'ye çekiyor. bence alt sınırı yukarı çekmek çok yanlış bir davranış. böyle övünerek söylemeleri çok komik olmuş. internet hızı alt sınırını yukarı çekmek yerine fiyatları ucuzlatsalar, çok daha akılcı ve mantıklı birşey olurdu. gene 512 isteyen şimdiki fiyatı ödesin. ama alternatif sunmaları lazım. 512 parasını ödemek istemeyen 128 alabilmeli. çok ucuz olacak ama en azından alım gücü az olanlar da faydalanabilecek. ama sonra çıkıp da hız alt sınırını yukarı çektiler diye çok matah birşey yapmışlar gibi kasıla kasıla anlatıyorlar. hız alt sınırını geçtim de hız üst sınırı hala aynı? adsl 2+ gelse bari[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya anlamıyorum neden yurtdışı çıkışlarını artırmıolar!![signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hım temmuzdan sonra ağustos geliyodu di mi 256k adsl ler 1 ağustosta 512k oluyomuş diyom şimdiden[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 böyle ümitleniyoruz ama yine fıs çıkarsa : 1 temmuz 2005 : a new hope 2 temmuz 2005 : the telekom strikes back[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 onun yerine biraz da kabloneti arttırsalar? 3 temmuz: return of the kablonet.[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master. [Bu mesaj Coldwind tarafından 30 Haziran 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 4 temmuz'da "the end" mi olcak? hiç ümidim yok 512kbps için[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 amerika 4 temmuzda kurtuluş günü muhabbetine telekoma baskı yapacak ve herşey 512 olacak...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: LevieMaxilack, 30 Haziran 2005 22:56 tarihinde demiş ki: amerika 4 temmuzda kurtuluş günü muhabbetine telekoma baskı yapacak ve herşey 512 olacak... :lol: kesin öyle olur amerika da napsak diye düşünüyodu :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Telefon açtım adsl bilgi hattına telekom baskanının ole bi açıklaması yokmus olmicakmıs yani gene yattı lol...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar