Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekler icin dikkat testi (+16)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cd+1
oraya hareketli başka resim de koysan, bir anda konsantrasyonunu koparabiliyor. 1 saniye felan bile olsa, topu kaybedebilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 29 Haziran 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
cd+1
oraya hareketli başka resim de koysan, bir anda konsantrasyonunu koparabiliyor. 1 saniye felan bile olsa, topu kaybedebilirsin.

başka bi resim olsa öle iki saat incelenmez ama çoğunun anlattıına göre de 1 saniye değil 1 saat millet kadının memelerini incelemiş :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
bide şöle "ha haa ben çok gördüm böle meme" "haha daha demin yahu" şeklinde artislik mesajlar gelmese herkes mutlu olacak.
yani siz çok sexüel bi yaşam sürüosunuz, bulamayanlar abazan onu mu ima ediyosunuz?

aranızdan bi tane erkek bakmadıysa o animasyona ilk çıktıgında ben de boğazdan atlarım.[signature][hline]neden siyah conta?

[Bu mesaj Black-ice tarafından 29 Haziran 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yoo cok abazan bi yasam suruyoruz ama eh filmlerdende artık bıktık bi nebze :D (Arşiv Geniştir. :) ) Herneyse ilk seferinde dikkatimi cekmedi sonradan fark ettim asagıda bişi paso hareket edince haeuaeh[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 29 Haziran 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
abazan olmak gay olmaktan 10 bin kat daha keyifli açıkçası. :)

Mavi sana dio lan[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
ilk denemede bilseniz de yanlış çıkarıyor. 10 kere kapayıp açtım, ilk denemede hep en sağa gitti top hepsinde de yanlış çıktı. eminim yani doğru olduğuna[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 29 Haziran 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
2 resim var toplar da 2 şekilde sıralanıyor ilk resimde en solda ikinci resimdede en sağda üst üste aynı şey oldu :)
[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 29 Haziran 2005 02:25 tarihinde demiş ki:
said:
-Aragorn-, 29 Haziran 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
ilkinde bildim! =)
:tebrikz:

şüphelerimde haklıymışım o zaman :lol:

höyt! ne demek istion yoksa sen?!?
=)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Damsel Night Elf Priest (Daggerspine/eu)
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 29 Haziran 2005 08:26 tarihinde demiş ki:
ilk denemem hariç buldum hep

diyorum ilk denemede hiç bi zaman bulamıyorsunuz[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
  • Yeni Oluştur...