Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Genç Profesör

-007-

Öne çıkan mesajlar

said:
vaniLLe, 16 Haziran 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
o_O
öeh noolur birisi bunun bana feyk oldugunu söylesin .. apisip kaldim..

aynen ve

DAS KAPITAL I EZBERLEMIS ?!!?!??!!
ohannesburger diyorum ve öeh diyorum Karl Marx-Das Kapital yuhahaha!
işte gerçek devrimci diye buna derim[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
forgiver said:
kadın feyk çıkmış, gazetelerde var ama link vermiyorum üşendim sayfalarını açmaya

içim rahatladı be, ulan okuduğunu direk ezberliyorum lafı ne koymuştu vakti zamanında

ama akıllıymış yani güzel işletti milleti

abi adam hep topici upluyor hem fake çıkmış diyor hem de link vermiyorum üşeniyorum diyor atma o zaman mesaj dicem ayıp olacak fds
Sosyal ağlarda paylaş

21 abi bu sene makalemi bitirmeyi umuyorum ben de 21 yaşında makale çıkardı diye övüncem (tabi bunun için 21 nisana yetiştirmem lazım). yani aslında misal ben lisansta yaptığım projeleri masterda fikir olarak sunarım, insanalar ben onu yapıyorum sanarken 2 senede doktora projemi bitiririm. doktoraya başladığımda da onu verip 1 senede doktorayı bitirsem 24-25 yaşında belki postdoc falan olurum anca
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatta biryere yetişmek için çaba göstermeye gerek yok nasıl olsa kaçmıyor,her insanın sonu aynı nasıl olsa. bence liseyi bitirdikten sonra boş kalmanında ne demek olduğunu görmeli insan,karnesine sıfır geldiğindeki duyguyuda hissetmeli,kendisinden iyi not alan birisini görüp içten içe kendisini gazlamayıda öğrenmeli,aynı zamanda çok iyi yerlerden değilde en paspal yerden en iyi yere gelmeyi bilmeli.Bunları yaparkende sosyal hayat kurup insanları tanımayı öğrenmeli,kendi dünyasında yaşıyarak kitap yazmayı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahiden ismini google'a yazıp 2 saniye bakmak çok mu zor?
Böbürlenmek gibi olmasın ama 1000 metreden şarlatan olduğu anlaşılıyor.

Dünyanın en zeki kadınıyım diye Türkiye'yi aldattı
Türkiye’de kendini “dünyanın en zeki insanı” ve “profesör” olarak tanıtan Naida Camukova'nın yalan söylediği öne sürüldü. 199.37 IQ’luk zekası sadece Türkiye’de bilinen genç kadının mezuniyet belgeleri de yok. Üstelik, ülkesi Dağıstan’da dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor.

Bundan birkaç yıl önce "süper zekasıyla" Türkiye'de tanınmaya başlayan ve birçok gazetede sayfa sayfa röportajları yayınlanan Rus uyruklu Nadia Camukova'nın Türk insanını aldattığı ortaya çıktı. 1 yaşındayken okumayı öğrendiği, 23 yaşındayken çok okumaktan beyin kanaması geçirdiği, fotografik hafızası sayesinde 300 sayfalık bir kitabı 1 saatte ezberleyebildiği, hafızasında 300 bin kitap bulunduğu ve "dünyanın en genç profesörü" olduğu söylenen genç kadının foyası ortaya çıktı.

Dağıstan Devlet Üniversitesi ve Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde yaptığı iddia edilen çalışmalarının ardından Türkiye'ye gelen Naida Camukova, "dünyanın en zeki insanı" sıfatıyla çok sayıda konferans vermişti.

GÖREVİNE SON VERİLDİ

Her kesimden insanı kendisine inandıran Camukova, üstün yetenekli gençlerle birlikte proje geliştirmesi için Bahçeşehir Üniversitesi'yle 5 Şubat 2007'de sözleşme imzaladı. Ancak Camukova, üniversitedeki hiçbir derse gelmedi ve defalarca aranmasına karşılık telefonlarına cevap vermedi. Bunun üzerine yönetim Camukova'nın görevine son verdi.

Camukova'nın sözleşmesinin yenilenmemesinin arkasında, derslere gelmemesinin yanı sıra akademik kariyeriyle ilgili belgelerini getirmemesi de olduğu öğrenildi. Camukova'nın profesörlük belgesi de dahil üniversite mezuniyet belgesini bile getirmediğini ve bu nedenle yaklaşık 5 bin YTL'ye 5 ay boyunca çalıştığı okulla ilişiğinin kesildiği öne sürüldü.

DAĞISTAN: TANIMIYORUZ

Bahçeşehir Dağıstan Devlet Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olduğunu söyleyen Camukova'ya Dağıstan Devlet Üniversitesi'nden de yalanlama geldi. Üniversite, Naida Camukova isimli bir personellerinin hiçbir zaman olmadığını ve kendisini tanımadıklarını bildirdi.

DOLANDIRICILIK İDDİASI

Annesinin tıp doktoru, babasının da hakim olduğunu öne süren Camukova, aynı zamanda babasının Rusya'da Putin'in en yakın danışmanlarından birisi olduğunu savunmuştu. Camukova'nın, Dağıstan'da yaşayan komşuları ise, annesinin iğneci, babasının ise bir tiyatroda bekçi olduğunu ileri sürdü. Öte yandan Camukova'nın Dağıstan'da bulunduğu sırada, Türkiye'de üniversite okumak isteyen öğrencilerin her birinden 3 bin dolar alıp bu öğrencileri ücretsiz yurtlara yerleştirdiği iddia edildi.

SADECE TÜRKİYE'DE TANINIYOR

Camukova'nın "dünyanın en zeki insanı” unvanını Moskova'da düzenlenen uluslararası bir toplantıda tespit edildiği öne sürülmüştü. 23 ülkeden bilim adamının katılımıyla düzenlenen toplantıda yapılan ölçümde, Camukova'nın IQ'sunun 140-200 aralığında 199.37 olarak çıktığı aktarılmıştı. Ancak bu zeka testi sonuçlarının hiçbir uluslar arası kuruluş tarafından bilinmediği ve tescillenmediği de ortaya çıktı. Camukova, verdiği bir röportajda en zeki insan olduğunu Rusya'da gizlediğini, bunun sadece Türkiye'de bilindiğini söylemişti.

BUGÜN

Kaynak

edit: tagler
Sosyal ağlarda paylaş

Drigeolf said:

Bundan birkaç yıl önce "süper zekasıyla" Türkiye'de tanınmaya başlayan ve birçok gazetede sayfa sayfa röportajları yayınlanan Rus uyruklu Nadia Camukova'nın Türk insanını aldattığı ortaya çıktı. 1 yaşındayken okumayı öğrendiği, 23 yaşındayken çok okumaktan beyin kanaması geçirdiği, fotografik hafızası sayesinde 300 sayfalık bir kitabı 1 saatte ezberleyebildiği, hafızasında 300 bin kitap bulunduğu ve "dünyanın en genç profesörü" olduğu söylenen genç kadının foyası ortaya çıktı.

ahuauaua çok okumaktan beyin kanaması geçirmek nedir ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...