ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Uplayalım bunu da belki Biricik Emacığımız gaza gelir de bir yazı gönderir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 niha! bu yazinin oldugu dergi var bende :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ema abla bunun Second Edition versiyonu nerde ya? mesela,hatun uzaktan cins cins bakıyorsa yada Kıskandırma taktikleri felam?Cesaret vs.. :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Evet ikincisi gelsin, hem bahar geldi geçiyor yaza iyi girmeye çalışan biz bilinçsiz avları bilinçlendirki potansiyel avcıları görelim di mi ema apla..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
creep67 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 up !!! harika olmuşşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Üşenmeyelim!! Üşenmeden yazmış birine karşı üşenerek okumak üşengeçliğin ve saygısızlığın en alasıdır :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Çok eğlendim okurken, şu yaşımda bildiğim ama uygulamakta bazen aciz kaldığım her şeyi yazmışsın(kanka muhabbeti kadar adem evladını bozan bir şey yok) hatta düşündüm de şu anda bile farkında olmadan birisi ile sonsuz kankalık yollarını açmışım, DOH!(Homer Simpson efekti, elimi alnıma çarparaktan) Bazı hataları insan sonsuza kadar tekrarlamaya mahkum sanırım. .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Narsil sana katiliorum sabahin bu saatinde daha gozleri mi ogusturarak okudum ve cok eglendim ve ogrendim diyelim Ustadlara ayip olmasin :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 36 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Yazı güzelmiş bazılarının da gerçeklik payı yok değil hani..Bu arada erkeklerin de iç dünyasını görmek ne güzel!...[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 2. versiyonu çıktımı bunun? :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 harbi yav çıksın çıksın (sanki çok kullanmayı beceriyorumda :-p)[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Emaleth sen kanka olma bisey cıkmaz falan demıssınde bende bugune kadar hep tam tersını dusunmusumdur 'kanka ayagı g.t ayagı' felsefesiyle hareket edip her zaman için çıtır kankalar edinip sonunda her birini zevkle goturmusumdur :)[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Limasol, 10 Kasım 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Emaleth sen kanka olma bisey cıkmaz falan demıssınde bende bugune kadar hep tam tersını dusunmusumdur 'kanka ayagı g.t ayagı' felsefesiyle hareket edip her zaman için çıtır kankalar edinip sonunda her birini zevkle goturmusumdur :) :D :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Eet yeni version şart kızlar gün geçtikçe değişiyor bilgisayar gibi her gün daa iisi çıkıyor yetişemiyoruz:P[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 eheh unutmuşum emanın topiclerini:) ne güzel yazmışsın be ema ablacım ya.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kız tavlamak kolay bence kıza git sor pardon sizi daha önce görmüşmüydüm dersin ordan muhabbet vbaşlar veya direk olaya girersin ben seni beyendim sende beni beyen gel arkada sevişelim :D[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 rofl:D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 link ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Evet istiyoruz o yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Bir kızı tavlayamassınız. Sadece karşısına çıkar bende burada bir alternatifim dersiniz. Ha o sizi beğenirse sizi seçer. Sizde kızı tavladım sanırsınız. Olay kısaca bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Hahahhaasda ya kızsın yada eziksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 fındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 -Dark_Angel- said: Hahahhaasda ya kızsın yada eziksin. Makine mühendisiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 EN FENASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar