DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 @ wissy : karı değil onlar bayan bayan :) onnar da insan unutmayalım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 internet'ten zengin oldum. klip çektim. albüm çıkardım. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ozman dom yakında televizyon makinasına da cıkarsn orda patinin reklamını yapmayı unutma. yeni üye de alınmıo hazır belki biz değere bineriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hiç bir yere çıkmam ben, reşat çalışlar mıyım? çıkarsam reklam için en az $10.000 isterim, duydun mu keltoş, bu sözüm sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Abi şu herifin adını şurda anmayın.Ayar etti kendini bana. Sosyomatta öğrendim ben böyle bir adamın varlığını.Oysaki ne gereksiz varlıkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 kim reşat çalışlar mı? reşat çalışlar mı, eğer oysa Türkiye'ye gelmiş en iyi adamlardan birisi kendisi, gerek yazdığı kitaplar, gerekse hayata getirdiği yorumlarıyla. hatta ajdar anik'ten sonra en iyisi diyebiliriz. hemen sonra da reha muhtar var. reşat çalışlar? reşat çalışlar yani? reşat çalışlar. reşat. çalışlar? [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 01:18 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Hımms, Kapalı kalan sürenin bir kısmı öss çalışmalarımla geçti işte. Sınav bitti sevgilimden ayrıldım falan, arada sınav sonuçları da pek bir güzel geldi. Boğaziçi Çeviribilim'e girdim. Yaz tatili de hoş geçti haliyle, pek çok konsere gittim (ki "hoş" geçme kriterleri arasında en önemlilerinden biri) Okul falan başladı işte sonra, Müzik Kulübü'nde yükseleceğim gibi oldukça, RadyoBoğaziçi'nde de daha çaylak olmama rağmen özel program aldım kendime, pek bir şirin oldu mesela o da. Piyano öğrenmeye başladım işte okulla birlikte, yavaş yavaş gelişmeye başladı o da. Öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ne çok boğaziçili oldu burda ya ben amrjinal olmak istiorm abi bırakıcam okulu sütçü imama giderim misal. ya da boğaziçini bıraktım desem yeterince asi görünürüm sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bilgisayar müh. ünü bırak da göreyim boğaziçinde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bir sürü yeni site açtım... pati cok vaktimi alıyormuş kapanınca anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 voyage century online oynadım.sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 king, poker oynadım paso dotaya başladım, nobluktan kurtulamadım, ursayla crep, naixle naturel keseyim dedim yine olmadı sıkıldım. briçe başlayacaktım, pati açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 türk vatanını, istiklal ve cumhuriyeti korumak için harp sanatı öğreniyorum ... askerliğimi yarıladım sayılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 uyudum...uyandım...dışarı çıktım,gezdim...daha çok sosyal etkinlik yaptım,çevremi genişlettim...kilo aldım,kilo verdim...tekrar uyudum...tekrar uyandım ... arada ders falan çalıstım... dersane - okul - ev üçlüsünü gerçekleştirdim... o kdr. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Yedim, içtim. Kocaman oldum. Sunucu açma kararı aldım, başka başka forumlarda takıldım ama hiçbir zaman paticik zevkini tadamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 büyüdüm, uzadım. okul değiştirdim. gözüm bozuldu gözlük taktım. 180 soruluk ödüllü sınavda 73,25 net yaptım. arkadaş senin gözlük böyle yamuluyomu derken gözlüğünü kırdı ona güldüm. herkes bana gözlüklü ilk bakışında güldü. sonrada yine herşey rutinleşti. sonra pc yi azaltıp ders çalışıp kitap okuyup spor yapmaya karar verdim, yine okuldan gelince akşama kadar pcde sürttüm. küçümseyeni kıçımsa yazan bir rozet gördüm. kuzenden paticiğin açıldığını öğrendim. mutlu oldum. karnım aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 saçımı uzattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Yalancı paticik.com'a takıldık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Palantiste Adminlik yaptım. Şimdi istifa edip Userlik görevimi ifa ediyorum :D Bol bol gezdim eğlendim. Haftada bir gün acaba diyip son umut kırıntılarımla paticiğe baktım. Bir gün gördüm ve işte geri döndü sonunda dedim. Tekrar burdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Kapandıktan sonra forumlar da gezinmeyi bıraktım. Call of Duty'ye geri döndüm ve bıraktım . Jedi Knight 2 : Jedi Outcast'a geri döndüm ve bıraktım. Ultima'ya geri döndüm ve bıraktım. Ders çalışma kararı verdim ama hayal ettiğim tempoya hala ulaşamadım. Hafta da 5 Forgotten Realms kitabı bitirerek kendi rekorumu kırdım. Orjinal DVD koleksiyonu kurmaya başladım. Duvarıma basketbol dışında posterler aşmaya başladım. Sınıftaki baskın kişiliğimi atıp,adrenalin pompalanmış bir kişiliğe dönüştüm. Bas gitar ve bateri çalmaya karar verdim. Kısa film çekmeye başladım ama dersler yüzünden yarım bırakmak zorunda kaldım. Cüneyt Arkın filmlerindeki kılıçları lightsabera çevirdim. Basketbol oynadım. Türk Telekom Basket Takımı'nın İstanbul'daki maçlarına getirilen bedava biletler sayesinde ateşli bir taraftar olup,yarım amigo görevinde bulundum. Hafta da bir paticik'i kontrol ettim. Paticik'e girdim. 1 hafta bu konuyu okudum ve yazmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Üniversitede Bölüm değiştirdim. Vizyonum genişledi. Ataköy yerine haydarpaşa'da yaşamaya başladım. Yeni arkadaşlar edindim. 2-3 kızla çıktım,ayrıldım. Pasaport aldım. Bilgisayarımı sattım artık babamın laptopunu kullanıyorum. Kimi zaman bunaldım hüzünlendim, kimi zaman sevindim. Disketkutusuna üye oldum bir ara orda takıldım. NFS Carbon'a başladım %40 a geldim. Oda arkadaşımı NWN 2 ve Heroes 5 oynarken izledim. Ders çalıştım,bu dönem 8 ders verdim. Vay be... [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 04:12 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 üniversiteye başladım, hazırlık sınavına girdim atladım, mage karakterim ile tier 2 kastım (tbc çıktı hala gloves yok,bıraktım zaten) sonra wow oynadım, wow oynadım, boş zamanlarımda da wow oynadım. sonra bi ara bi kıza karşı "amn tnrm snrm aşıq oluorm............. " şeklinde bir şeyler hissettim, sonra yanıldığımı anladım. ilk dönem iki dersten kaldım, çünkü wow oynadım wow oynadım çalışmadım çalışmadım. sonra yine wow oynarken pati geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 4 e geçtim, bakaya oldum, yaşlandım, terfi ettim, tatile gittim, doktora gittim, gözlük takmaya başlaım, bi süre golf oynadım, kaza yaptım 3 tur döndüm, patiyi kontrol ettim, MSN 'e girdim, kilo aldım, grip aşısı oldum, grip oldum, air jordan XXI aldım, FB Telekom maçına gittim, yılbaşını kutladım, vergi iadesi zarfı doldurdum, elimi arı soktu, kablolu tv gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Pilavyer vizyonun nasıl genişledi merak ettim heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar