quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 Dün vizyona girdi. Gayet güzel olmuş. Gidin, izleyin.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 Spoiler I know, and I am sorry about Sara, and I'm sorry that I got it so wrong meh bu ne ya, ne saçma oldu filmin sonuna doğru.
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 ben beğendim. Beklediğimi izledim diyebilirim. Fragmanda olmayan bir şey yoktu nerdeyse ama şöyle newyorkta spiderman özlemişim onu fark ettim. güzeldi bence.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 neyse en azından bir tek ben rahatsız olmamışım...
df Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 Çerezlik film kafasıyla izlerim o zaman mutlu eder. Marveldan bğyük beklentim kalmadı artık.
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 avengers filmleri dışında bi beklentiye girmeye gerek yok zaten marvel filmlerinde. hepsi phase sonundaki avengers filmine hizmet ediyo adfgh
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2026 Beğenmedim. Olmamış. 1
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2026 Genel olarak iyi. En azindan spiderman in hikayesini toparlamislar, zaman gecmis, karakterleri ergen birakmamislar (birkac sene daha yaslandirabilirlerdi). Bir kac kel alaka yer var ama cok takilmadim. Sinemada seyirciler toplu olarak hicbir espriye gulmedi ona takildim. Eskiden toplu gulunen sahneler vardi, senelerdir her filme alakali alakasiz ayni marvel espri formatini yapistira yapistira seyirciyi yordular demek.
Öne çıkan mesajlar