Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 herkese selam. UO zamanı dedelerden kimler kaldı burda ? nostalji oldu aklıma geldi bir gireyim bakayım dedim winamp msn kullanmış ekip nerdesiniz? 1 Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Burdayız, selam. bekleriz her zaman. Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Hoş geldin tekrardan. Ultima Forever Alıntıla
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 sen bizden de eskiymissin, o zaman ben hosgeldim. Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 yok vallahi olmaz, sen hoşgeldin Alıntıla
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Saçlar ağardı malum ama buradayız Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 iyi etmisin hosgeldin tekrar Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2026 Laurelin, 11.07.2026 17:21 tarihinde dedi ki: geri hosgeldin, şunu görünce recep ivedik2'nin neredeyse gerçek hali olan bir internet kafeci abimiz aklıma geldi, karı bulmak için ICQ hesabı açtırdı bize. nickini de Akıncı yaptırdıydı löl Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2026 hoşgeldin yenisin sanırım Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, sevgilinden ayrılırsan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin. Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin.. İyi eğlenceler. 1 1 Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.