Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

56k Kusagi Soruyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam, 04.05.2026 12:37 tarihinde dedi ki:

"tabi efendim, bağlanmak diye birşey vardı. yani bağlanırdınız normalde bağlı değildiniz devamlı."

hatırlıyorum da bi arkadaş Brezilyada ADSL diye bir internet varmış, adamlar sürekli netteymiş ve çok hızlıymış demişti hade lan demiştim olur mu hiç ööle şey, biz nete girerken telefonun sürekli meşgul olması ve evdekilerin delirmesi cabası asadfafss 

hele Ahmed'in söylediği gibi 146dan bağlanmak ve kol gibi gelen faturalar ahah

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 04.05.2026 15:56 tarihinde dedi ki:

146'dan internete bağlanıp hayvan gibi telefon faturası getirtme keyfi. 

bunu yapmıştım bi kere salak gibi

faturayı görünce babamın bir bakışı vardı asla unutamam

Mesaj tarihi:

yazıcıoğluna gidip pc bileşenlerinin haftalık fiyat listesini toplardık. bayram harçlıklarıyla da gidip kasa toplardık. şimdi toplanan harçlıkla heralde bi ps5 oyunu zor alırsın.

Mesaj tarihi:

bone acti sandim konuyu, kendisi yokmu ya soyle bi almanac hazirlasin, patinin milestone'lari araya resimler, muzikler fln da serpistirir nostaljik, sonra da konuyu yeni neslin zirzopluklarina baglariz. evrim agaci gibi mis.

Mesaj tarihi:

bursa'da internet cafede takılıyorum. orta 1 falandım sanırım. starcraft'a girdim neymiş bu bakayım diye. ışıklar askeri liseden bir tane eleman geldi gel bak sana göstereyim diye yarım saat benim bilgisayardan starcraft oynadı göt. bir şey de anlamadım yaptıklarından dsgsdg

Mesaj tarihi:

sene 2005. üni için yurtta kalıyorum acayip sıkıcı. bi de Gameboy Advance arayışındayım ama o dönem Nintendo DS çıkmış ışıklı mışıklı çift ekran. o dönemlerde türkiye'ye yabancı donanım ve yazılım gelmiyor. eminönünde bi dükkanda şansa vitrinde görüp buluyorum, kamyoncu getirmiş diyor adam, o bile ne olduğunu bilmiyor. hiç satmıyor diyip bana gameboy fiyatına 150 liraya veriyor. sonra japon oyuncak'a gidip oradan oyun alıp zamanla değiştire değiştire akıyorum. 

Alıntı

o dönemlerde türkiye'ye yabancı donanım ve yazılım gelmiyor.

oh wai...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...