neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 İnternetin kokusu vardı kokusu. 1 Alıntıla
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 146'dan internete bağlanıp hayvan gibi telefon faturası getirtme keyfi. 2 1 Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Sam, 04.05.2026 12:37 tarihinde dedi ki: "tabi efendim, bağlanmak diye birşey vardı. yani bağlanırdınız normalde bağlı değildiniz devamlı." hatırlıyorum da bi arkadaş Brezilyada ADSL diye bir internet varmış, adamlar sürekli netteymiş ve çok hızlıymış demişti hade lan demiştim olur mu hiç ööle şey, biz nete girerken telefonun sürekli meşgul olması ve evdekilerin delirmesi cabası asadfafss hele Ahmed'in söylediği gibi 146dan bağlanmak ve kol gibi gelen faturalar ahah 1 Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 ahmedinejad, 04.05.2026 15:56 tarihinde dedi ki: 146'dan internete bağlanıp hayvan gibi telefon faturası getirtme keyfi. bunu yapmıştım bi kere salak gibi faturayı görünce babamın bir bakışı vardı asla unutamam Alıntıla
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Aslanlı windows wallpaperi ya. bir de creative CDROM’un “goodbye and have a nice day” sesini unutmayalım. Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Yazıcıoğlu önündeki k.rt beyefendilerin her seferinde bozuk oyun cdlerini kakalamalarını da ekleyelim oraya reca ediciim Alıntıla
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Arkadaşın evine gidip bilgisayardan "o kalleş kelleni kancik govdenden ayırmaya geldim" dinleyip hayvan gibi eğlenmek. Alıntıla
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 `Your sound card works perfectly` Alıntıla
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 sadece oyun isimlerinin olduğu koca katalogdan oyun seçip, diskete yazdırtırdık hey gidi Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2026 yusema, 04.05.2026 19:59 tarihinde dedi ki: sadece oyun isimlerinin olduğu koca katalogdan oyun seçip, diskete yazdırtırdık hey gidi EXA bilgisayar... Alıntıla
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 yazıcıoğluna gidip pc bileşenlerinin haftalık fiyat listesini toplardık. bayram harçlıklarıyla da gidip kasa toplardık. şimdi toplanan harçlıkla heralde bi ps5 oyunu zor alırsın. Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 "bayram harçlıklarıyla da gidip kasa toplardık." kendimi hiç bu kadar fakir hissetmemiştim daha önce 2 Alıntıla
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 (düzenlendi) Ya 500 usd lik bıçakla cs oynayan adam fakirlik edebiyatı yapmasın dhdfsa Mayıs 5, 2026 Liebe tarafından düzenlendi 2 1 Alıntıla
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 bone acti sandim konuyu, kendisi yokmu ya soyle bi almanac hazirlasin, patinin milestone'lari araya resimler, muzikler fln da serpistirir nostaljik, sonra da konuyu yeni neslin zirzopluklarina baglariz. evrim agaci gibi mis. Alıntıla
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 yusema, 04.05.2026 19:59 tarihinde dedi ki: sadece oyun isimlerinin olduğu koca katalogdan oyun seçip, diskete yazdırtırdık hey gidi Minibüs yolu göztepe benzinci yanındaki bilgisayarcı Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 bizim bi arkadaş Starcraft 1 cdsi çalmış kırtasiyeden pij, ben de ondan kaptım bikaç güne geri getiririm dediydim ulan ne güzel oyundu o be hala aklımdan çıkmaz, 2. sarmadıydı ama hiç Alıntıla
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 bursa'da internet cafede takılıyorum. orta 1 falandım sanırım. starcraft'a girdim neymiş bu bakayım diye. ışıklar askeri liseden bir tane eleman geldi gel bak sana göstereyim diye yarım saat benim bilgisayardan starcraft oynadı göt. bir şey de anlamadım yaptıklarından dsgsdg 2 Alıntıla
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 sene 2005. üni için yurtta kalıyorum acayip sıkıcı. bi de Gameboy Advance arayışındayım ama o dönem Nintendo DS çıkmış ışıklı mışıklı çift ekran. o dönemlerde türkiye'ye yabancı donanım ve yazılım gelmiyor. eminönünde bi dükkanda şansa vitrinde görüp buluyorum, kamyoncu getirmiş diyor adam, o bile ne olduğunu bilmiyor. hiç satmıyor diyip bana gameboy fiyatına 150 liraya veriyor. sonra japon oyuncak'a gidip oradan oyun alıp zamanla değiştire değiştire akıyorum. Alıntı o dönemlerde türkiye'ye yabancı donanım ve yazılım gelmiyor. oh wai... Alıntıla
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2026 Liebe, 05.05.2026 15:32 tarihinde dedi ki: Ya 500 usd lik bıçakla cs oynayan adam fakirlik edebiyatı yapmasın dhdfsa sana daha yeni en az 150 usd kazandırdım. ayıp ayıp. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.