Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Herkese Selam. Yaklaşık 6 yıldir kullandıgım razer kraken 7.1 maalesef hakkın rahmetine kavuşmak üzere uzatmaları oynuyor.ses kalitesinden memnundum özellikle muzik konusunda iyiydi sanki.yakın zamanda yurtdışına gideceğim kulaklık tavsiyerinize ihtiyacım var. Beyerdynamic dt 990x oneriyorlar fakat external ses kartı olmadan hakkını veremezsin diyorlar. Sözün kısası bana muzik konusunda daha baskın oyun konusunda da üzmeyecek,oyle dac la external ses kartı,driver vs ugrastirmayacak bir kulaklığa ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler:)
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 bende bu ara kulaklik secmeye calisiyorum, narrowladim Audophile kulakliklarin hepsi DAC istiyor, zaten duzgun muzik kulakligim var, airpods max var ustune hani o yuzden skipledim. bana plug-play gaming icin dedicated bisi lazim razer kraken pro hapticli ama razer gunun sonunda, ucuz plastik garbage Audaza maxwell piyasada yok, maxwell 2 stok sorunu var o yuzden skipledim yoksa en iyi onu onerdiler ve haklilar steelseries arctis nova pro ile elite arasinda kaldim pro baya bilinir bir kulaklik, fiyati uygun, istedigimi yapiyor elite ise 10% daha iyi, premium build vs vs ama 300 euro luk proya kiyasla 650 euro fiyati baya les hani logitech onerdiler birde ama benlik diil cok kaba
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Steelseries güzel ama ne kadar açarsam açayım kafamı sıkıyor biraz. Çıkarınca oh be diyorum hep.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 arctis nova pro wireless 1 sene olmadan pedlerin sunni deri kaplamaları dökülmüştü, yeni bez ped masrafı çıkıyor, mic ses açma kapama yaparken cızırtı geliyor, tuşlar falan çok kaliteli değil yani ama oyun performansı, anc ve dock’u baya iyi, özellikle pil şarj olayı.
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Kablolu olsun mumkunse ergonomi falan problem değil ses iyi olsun da kafama çivileyin
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 krakenden dt990prox e E önerilir illaki, 48 ohmmuş, amfi ister mi bilemedim, araştır bence
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Heh aynen:)) bildigin stüdyo kulaklığı.bu gidişle galiba yine kraken alacam.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 (düzenlendi) Laurelin, 24.01.2026 21:19 tarihinde dedi ki: steelseries arctis nova pro 3 yıldır kullanıyorum. elite'le karşılaştırma bidi bidilerini izlemedim ama tavsiye edebilirim. aynı anda wireless, bt ve line-in (kulaklığa değil, dock'a) basmak suretiyle 3 kaynak bağlayabiliyorsun. wireless'tan pc, bt'dan telefon, line-in'den switch işte tam senlik dfgs ha evet fistan'ın dediği sorunlar var. suni deri olup da dökülmeyen bişey göremedim zaten daha da, ben 3rd party pad aldım bunlara. ilk sürümünde anc mikrofonu kulağa batabiliyor. yeni versiyonlarında düzeltildiğinden bahsediliyordu. anc mic kulağıma bastığı için değil de gözlük taktığımdan daha yumuşak bişeyler olsun diye almıştım pad'leri. mic mute tuşu da bi kere basınca bıbıbıp diye spam'liyor 3-4 kez. software'la yapıyorum o yüzden mute/unmute işini. belki yeni versiyonda bunu da düzeltmişlerdir ama araştırmadım açıkçası. Ocak 24, 2026 Cokomantis tarafından düzenlendi
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Fistan, 24.01.2026 19:38 tarihinde dedi ki: arctis nova pro wireless 1 sene olmadan pedlerin sunni deri kaplamaları dökülmüştü, yeni bez ped masrafı çıkıyor, mic ses açma kapama yaparken cızırtı geliyor, tuşlar falan çok kaliteli değil yani ama oyun performansı, anc ve dock’u baya iyi, özellikle pil şarj olayı. poliuretan kapalama her seyin sonu ya icim acio bole insanlar poliuretan kapalama cantaya, cuzdana, koltuga, ayakap a para verince. harbi 1 sene dayanmiyor ya gercek deri ya bildigin kumas yapin arkadasim!
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Bendeki kafaüstü kulaklıklar bir Maxwell (ofis kulaklığı yaptım, Teams, ofiste müzik, telefon filan kullanıyorum), Edition XS (bilgisayara bağlı olan bu), HE400se (emekli kendisi), Barracuda Pro (Switch ile bunu kullanıyorum). Bunların hepsini rahatça öneririm. Oyuna da gidiyor, müziğe de. Edition XS ses kartı olmadan da çalışır, HE400se çalışmaz iyi. Discord filan için masada condenser kullanıyorum. Eğer hem oyun, hem telefon, hem çirkin olmasın, hem Bluetooth, hem 2.4 GHz, hem ses kalitesi diyorsanız Maxwell alın çok düşünmeden bulabilirseniz. Yoksa Barracuda Pro da güzel, ANC de var onda. Ama asıl önereceğim güzel bir kulaklık, bir de mikrofon. Edition XS
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2026 (düzenlendi) Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm kullanıyorum, Rode AI-1'e takılı vaziyette. bu kulaklıktan memnunum. Normalde kullandığım "oyuncu" kulaklıklarını hep HeSuVi + Voicemeeter (Nahimic) kullanıyordum da, bu kombinasyonda böyle bir şeye ihtiyaç duymadım. Kulaklığın ses kalitesi, bass ayarı felan gayet iyi. Tek kötü yanı kafalıktaki deri sökülmeye başladı, kulak padi de yırtıldı. belki Audio-Technica ATH-M50X daha iyi olabilir, ona da bakmak lazım. Audio interface olarak da Audient iD4 MkII öneriyorlar, ben de önermiş olayım. Ocak 25, 2026 Bone tarafından düzenlendi
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2026 650 euromu, 300 euromu diye kendi kendimi yerken airpod max in aptx destekledigini, hands free disable edip mikrofonu oldurup denememi tavsiye etti bir audiophil arkadasim harbidende bu kadar kolaymis, sahane oldu. 3.5 converter alip kabloluda dene dedi, onada bakcam. dun cyberpunk oynadim baya, gayet iyi idi performansi ve spatial audio
Öne çıkan mesajlar