Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Machine 'GabeCube'

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

"As a tribute to the spirit of collaboration at the heart of this project, a glass panel engraved with the names of over 2,000 individuals involved in the build now stands in Leviathan’s main staircase – a permanent reminder that this yacht was built by people, for people."

Mesaj tarihi:

Genç nesile pek hitap etmez gibi geldi. Xbox'in da benzer bir ürünü gelir diye tahmin ediyorum. Diğer taraftan PS fiyat olarak öne çıkar muhtemelen. 

Performansı çok acayip durmuyor. 40bin'e yakın performanslı SSF PC toplanır, ileriye dönük de iyilestirmesi customization'ı daha verimli olur. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Fiyatı biraz uygun yapıp konsol fiyatıyla piyasaya girerlerse her eve bir tane girer. 

Kaç yıldır, kaç nesildir baydı artık mouse klavye desteği olmayan, vitrinde oyun dışı bir halta yaramayan konsol geyiği. Gaben reisin arkasındayız.

Deathblade tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Çok net game pass kazığıyla birlikte xboxı satar buna geçerim. Oğlan forza 5 oynuyor direksiyonda zaten başka bir işe yaradığı yok. Seneye de 6 çıkıyor zaten mis.

Mesaj tarihi:

Yav bu pc only oyunlarını tv de oynayınca iconlar UI komple saçma sapan bir hal alıyor, çoğunda ayarıda yok.  Pc de oyun yapanlar,  pc mönitörüne ve oynayan kişinin mönitöre uzaklığına göre tasarlıyor herşeyi. Eşşek gibi büyük tv de bir de tvde uzaktan oynayınca berbat bir hal alıyor bence burdan patlar

Mesaj tarihi:

Bir yolunu bulur steam ya. Sonucta çoğunluk TV ye bağlayacak. 

Acaba MS söylentileri duydu da "xbox i mümkün olduğunca sağıp, bu işten çıkalım" dediler.

Mesaj tarihi:

asil baslik ilgimi cekti benim.  quest 2 kullanicisiyim. q3 e gecsem mi gecmesem mi ic tartismasindan q2 kalsin, nasilsa nadir kullaniyorum sonucu cikmisti. ama simdi bu valve in yeni basligi biraz aklimi celiyor.

Mesaj tarihi:
fenris, 17.11.2025 12:52 tarihinde dedi ki:

Bir yolunu bulur steam ya. Sonucta çoğunluk TV ye bağlayacak. 

Acaba MS söylentileri duydu da "xbox i mümkün olduğunca sağıp, bu işten çıkalım" dediler.

Peki ya şöyle bir opsiyon olsa... Gamecube'ü android'e bağlayabiliyor olsak. Sadece monitör olarak telefon kullanılabilse. Yani sallıyorum Switch gibi ultra mobil bir console değil de, her yola uyum sağlayabilen (emmeye gömmeye gelen) bir PC olsa... 

Çogacayip olma mı?

Mesaj tarihi:

Ace bu dediğini steamlink zaten yapıyor, evdeki herhangi bir steam cihazını başka bir cihaza yansıtabiliyorsun bir nevi lokal GFN gibi çalışıyor. Küçük telefon ekranıyla kim niye uğraşır tabi saçma bi olay da işte kablo yürütmek istemiyorsan android TVye falan rahatlıkla yansıtabilirsin. Tuvalette oynamak için diyorsan, yine telefonda steamlink işini görür. 

• Yeni Oluştur...