Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO BASKET 2025

Kim kazanır  

18 oy

1. 1. Kim kazanır

• Türkiye
      14
    • Sırbistan
      3
    • Fransa
      0
    • Yunanistan
      0
    • İspanya
      1
    • İtalya
      0
    • Slovenya
      0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

abi bu savunmayla içinden geçeriz almanya'nın. yeteneksiz dediğim ercan osmani savunmada yannis'e top oynatmadı. 

yalnız alperen bok gibi oynadı bu maç. triple double kasıcam diye pota altında gereksiz gereksiz paslarla çok yordu beni. şehmus'un da hakkını vermek lazım, öküz gibi savunma yapıyor çocuk.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Almanya maçı için ne düşünüyorsunuz? Ağustos ortasında hazırlık maçında son anda kaybetmişiz. Ben izlememiştim hani tüm oyuncular var mıydı bilmiyorum ama nedense yarın kazanacaklar gibi geliyor 🇹🇷

Mesaj tarihi:
orc_lord, 13.09.2025 11:22 tarihinde dedi ki:

Almanya maçı için ne düşünüyorsunuz? Ağustos ortasında hazırlık maçında son anda kaybetmişiz. Ben izlememiştim hani tüm oyuncular var mıydı bilmiyorum ama nedense yarın kazanacaklar gibi geliyor 🇹🇷

hazirlik maciydi ya, bir iki oyuncu haricinde cok kendini zorlayan yoktu o macta bence. kadro ayni idi diye hatirliyorum onun disinda. almanya makine gibi takim ve bizim takima birebir cevap verebilecek oyunculari var yunanistan'in aksine. guzel mac olacak, yunanistan karsisindaki defansi yapip top kaybetmezsek kazaniriz.

Mesaj tarihi:

Bu maç kenanin maçı, ilk periyot 1-2 üçlük bulmasi lazım. Eğer disarda Guard dan 1-2 üçlük bulursak mecbur theisi çıkartacaklar, o zaman işte arkadan koşularla oyunu açarız. Yapamazsak boguluruz hücum da. 

Mesaj tarihi:

Defansta bocaladik ilk yarinin ortalarinda ama duzelttik gibi. Alperenin faul problemi hos olmadi, keske ciksaydi son 1 dakika. Neyse ikinci yari sogukkanli devam edersek olur gibi. Larkin asiri istekli ama eli isinmadi bir turlu, umarim ikinci yari iyilesir, onun sutlari lazim cunku. Cedi iki kritik ucluk atti ama Ercan ve Larkinden birinin katilmasi lazim.

Mesaj tarihi:

Adam istekli diye her topu öldürüyor, Larkin'in en kötü maçı olabilir. Acil toparlamalı

Alperen muhtemelen 5 faulle dışarda kalcak, zorlamamasi lazım bu periyot

• Yeni Oluştur...