progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2025 başlamış Alien Earth. 2 Bölüm çıkmış. Gerisi haftalık. Reviewleri de baya iyi.
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2025 şu ana kadar bayaa iyi. yani beklenti yerlerdeydi tabi ama gene de
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2025 (düzenlendi) ya yuh bu kadar reklam youtube’da bile yok resmen rezillik. ben de izleyeyim dedim de canına okumuş reklamlar yani. fena başlamadı, ilginç. Ağustos 14, 2025 Sam tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2025 ben senelik abonelik alıyordum bu reklam muhabbetiden iptal ettirdim. Çok komedi bir sistem olmuş.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Alien earth 3. Bölümü de izledim. Hala iyi.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Spoiler Wendy xeno queen olacak gibi
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Valla üçüncü bölümde beklemediğim bir yöne doğru gitti, enteresan. Karakterlerin önemli kısmı çocuk olmasa çok daha iyi olacak ama neyse.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Aynen bi o kısmı sevmedim.
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Karakterler çocuk değil, siz (ben de dahil olmak üzere) yaşlısınız. Titanic'i, Aslan Kral'ı sinemada seyrettim ben.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 ben de predator'ü sinemada seyrettim ama citizen kane'i de sinemada seyretmiş olsaydım karakterler çocuk. hani bir adet olsaydı neyse de komple (1-2 tanesi hariç) zihinsel olarak ilkokuldayken sınıfta beraber takılmayacağım tipler olmaları hikayenin ciddiyetinden fazla götürüyor. neyse ki timothy olyphant var biraz hizaya sokacak. john connor gibi velet olur ama hani en azından eli iş tutar filan olsalar gene neyse. kirsch'e yardımcı olan bir de wendy'i kıskanan var wendy harici, gerisi hababam sınıfı. hani "bunlarla mı dahiyane bir sohbet çevirmeyi düşünüyordun eyy kid" de demiyorum ama üçüncü bölümde sululuğun sınırı test oldu, devam etmez umarım biraz kendilerine gelirler. alien deyince 5dk beavis & butthead dialogu yakışmıyor.
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 sandığımdan daha yaşlıymışsın. senaryodaki o yanlışlığı görüp member berryye bağlamışsın. aferin. kafa açık olsa, öyle yanlışlıkları görmezsin. keyif almaya bakarsın. çocukken filmlerdeki devam hatalarını, senaryodaki tutarsızlıkları görmüyordun. ağzın açık izliyordun sana ne verilirse. böyle devam et. 1
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 bana çocukların çocuk olması batmadı ama zeki olması gereken adamların aptallıkları, teknolojik tutarsızlıklar, plot armorlar çok batıyor.
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Noah Hawley ve FX fragmanlarda çok başarılı Legion da pek güzel değildi ama fragmanları muhteşemdi
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Son yayınlanan bölüm sonunu anlamadım ben neye referans ettiler orada
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2025 Fazla çocuk ve beceriksiz olmuş diğer çocuklar gereksiz kalıyorlar ortamda. Ama diziyi genelde beğendim. 2
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2025 Dizinin ilk bölümünü izleyince ilk filmi tekrar izledim. İlk bölüm ilk filme bir saygı duruşu olmuş. Ne olur ne olmaz diye tüm filmleri bitirdim.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2025 öncelikle timothy reyis çok iyi değil mi ya romulus full teendi bunda çocuk beyinli teenlere geçip seviyeyi arttırmışlar, birkaç tanesi parçalanıp miktarları azalsa güzel olur bence 1 1
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2025 Timothy başgan açık ara taşıyor bence zaten, birinci endişem başına birşey gelmesi. hatta sonra düşündüm de en baştan beri synthler serideki istikrarlı en iyi karakterler sanırım ripley hariç. Ash, bishop, david, andy, şimdi de kirsch. En dandik en kötü filmlerde bile nasılsa bozmadı.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 ya of bir bölüm izledim bok gibi sallamasyon dizi space zuck yapmışlar bi tane, zilyon dolarlık kreş bebeleri aksiyona gönderiyor falan acayip saçma şeyler. 1
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Raze, 24.08.2025 02:42 tarihinde dedi ki: bana çocukların çocuk olması batmadı ama zeki olması gereken adamların aptallıkları, teknolojik tutarsızlıklar, plot armorlar çok batıyor. alien filmleri zeki olmasi gereken adamlarin aptalliklari uzerine kurulu degil mi? hatta zekiyi gectim, aqip voter bile yapmaz aliyen filmlerinde yapilanlari. kurtaj yapiyos! falan diyen dede bile daha akilli cogundan.
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 örnek verir misin? benim aklıma bişey gelmedi eskilerden böyle bariz aptallıklar benim hatırladığım tema "öldürmeyeyim bundan para kazanırım" şeklinde alien'ı çok ciddiye almama üzerine gelişen olaylar. corporate greed var, uzayda bu ana kadar bi sürü dünyaya yayılmış, bi sürü yaratık, böcek bulmuşsun. eski filmlerde o kafada davranmaları normal bence burada adam ilk defa bişey gerçekleştiriyor, elinde bi avuç prototip var, antreman olur diye bunları yolluyor. aga sen antremanını kontrollü alanda test parametreli falan gene yap. Hiç olmadı 1 tane gönder yanına da bu adamını ver. hepsini niye gönderiyon? bunlar vardıktan sonra o geminin patlamayacağının garantisini kim verdi sana? böcekleri lab'a almışsın, buraya insan girmeyecek diyorsun, çocukları niye sokuyorsun? 1 (bir) tane mi var sende bu android mi ne haltsa ondan, robotic arm da mı bulamadınız? dizilerin, filmlerin genelde ölçeklemeyle ilgili sıkıntısı var zaten, dünyalara hükmediliyor, bakıyorsun kadro kasabayı doldurmaz. aşağı mahalledeki alacaklıyla mı konuşuyor, diğer kıtanın sahibiyle mi belli değil neyse izliyoz bakalım
Öne çıkan mesajlar