Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kizillelma, 06.08.2025 20:04 tarihinde dedi ki:

40.000 den fazla oyuncu B6 nın menülerini gezerek ayarlara bakıyor ..

Ve şu an start verildi sevgili yarışseverler, ilk 100 geçilirken Erbatur önde...

Mesaj tarihi:

Aldım erken erişim kodu sonunda, girdim oynadım. 1080ti yine ultra grafiklerde aktı ahah mezara kadar götürecek bu gidişle.

Oyun aynı ya genel olarak. Güzel, zaten 1-2 sene boyuca feedback almışlar hep hardcore oyuncuları çağıra çağıra, oynata oynata. 
Yıkımlar tırt ve çok yapay, yani gelişmiş tabii ama 2025 de değil. Tabii oyunun multi olmasından kaynaklı ve mümkün olduğunca herkeste çalışsın diye.

Gameplay aynı öncekileri oynarken neyse o ya. Açsak 3 4 oynasak yine aynı hemen hemen. O kadar hardcore oyuncu feedback'i üzerine yaptırınca da aynı oyun olmuş yani. O kafa 30 senedir aynı CS'i oynuyor, o kadar da conservative olmamak lazım.

Yok para vermem ama verene de bişey demem. Yani verirdim de max 15$. Open beta yetecek bana.

Mesaj tarihi:

Bf3 4 gibi 1 2 yıl oynatsa kendini verilir de bundan emin olmadan verilmez. Gamepass e ve eski steam fiyatlarına alıştık o yüzden çok pahalı geliyor. 🙃

Mesaj tarihi:

3-4 el oynadım hep aynı dağlık harita geldi. Biraz küçük olmuş sanki harita. 2042 gereksiz büyük boştu buda fazla küçük dib dibe her şey.

Destruction güzel de, bi el bombasına bütün bina cephesi yıkılmasa, azıcık kıssalar güzel olur bence.

BFV movement, düşeni kenara çekme filn iyi olmuş. 

Bide scope glint olsun tabii de fazla biraz.

sonuçta Battlefield işte. İyi olmuş. 70 dolar bende vermem ama büyük ihtimal sdf. Gamepass/ EA play'i beklerim büyük ihtimal.

Mesaj tarihi:

#Battlefield6's Open Beta has just pipped the 334k player mark, becoming the 38th most-played game on Steam of all time by concurrent players and Steam's most popular Battlefield launch ever.

Dum dum dumu dum dum …

Mesaj tarihi:
samaella, 7.08.2025 20:49 tarihinde dedi ki:

bu oyunlarda ne değişiyor acaba çözemedim hiç 😄

FIFA, BF falan subs. yerine yıllık yeni oyun çıkartarak karşılıyor muhtemelen service cost'u. Pek bir şey değiştirmedik bu oyuna gerek yok bu sene deseler batarlar direk.

Mesaj tarihi:
bLackcha0s, 8.08.2025 14:56 tarihinde dedi ki:

ee ben bunu ps5'e indirdim open beta diyor ancak bir şey açılmıyor dsfdfs sadece menu var her şey kilitli

Eğer early access in yoksa 9unda açiliyor herkese open beta. Bide haftaya haftasonu var. 

• Yeni Oluştur...