Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Herkesin yanılgısı şu. Sürekli hoca mı göndericez. nerdeyse 8-9 aydır takımın başında olan adamın en ufak bir katkısı yoksa hatta daha da geri gitmişse evet abi hocayı göndereceksin. Hala demir ege ve kartal orta sahası ile en kırılgan orta saha ile çıkıyorsan evet abi hocayı göndereceksin. Bu takım geçişe uygunsa elindeki kadro geçiş oyna yani. Olmadı mı  juraseki yedek bırakacağına 3-5-2 ye dön. Değişiklik yap dene yani. semihle abrahamı birlikte oynat. Olmadı abrahamla rafayı . Yani bir sürü şey yapılabilir. denemiyor da. admira , ilk şaktar maçı, ikinci şaktar maçı hala demir ege kartal orta sahası.  Hiçbirşey yapmadın emirhanı 6 ya çek mevcut sistemde. Direnç katar. 

Çok kötü hoca. Herşeyi geçtim sen kamp yaptın bu oyuncuların hali ne. Mücadele de yok. sen 35 kişi kampa gönderilirken 35 nedir ya diyemiyorsan senin otoriten de yok. Daha ne sayalım arkadaş. Bizim 2 ay sonra takıma katkısı elindekilerle belli olan hocaya ihtiyacımız var. 8-9 ayda takımı daha da geri götürene değil. 

Sergen sadece şampiyonluğu ile hatırlanıyor. Küfür edilen Larini iflah etti, kazma ersini şampiyon takımın kalecisi yaptı. Rıdvan sol bek, fiziksel kuvveti olan kazma nsakalayı sol bek. Forvetsiz takımda gökhan töreyi forvete. Yani işte hoca budur. Hepsi tutmaz ama dener, bulunca da dokunmaz. Dokunuş budur. ANÇ bu benim şampiyon hocam diyip anında sözleşme imzalasa ve hulku o dönem şuandakilerin yarı parasına alsaydı bambaşka beşiktaş olacaktı. Sergeni de bitirdi kibirinden. 16-17 yaşında çocuklarla dortmund ajax maçlarına takımı çıakrtırsan ligi de etkiler. 

Yapsın aynısını okan takım nasıl tepetaklak dönüyor ligde de anında ortaya çıkar. 1000 kere görüldü.

Artık bu kadroyla olmaz değil mesele, artık bu kadroyla daha iyi kim yapar sorgulanmalı. 5x mi kötüyüz 3x kötü gösteren evladır. Yoksa kimse bu kadroyla şampiyon olacak demiyor. Ama senin hiç dokunuşun yoksa da ben sana herkes iyi kadroyla oynatır diyorum. Sen elindekilerle ne yaptın OGS . 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

boşuna anlatmayın ya Beşiktaş bitmiştir. Tek yapılacak şey isim değişikliği. Taraftar bitmiş, üst üste yönetimler berbat. Sergen 8 mağlubiyet ile şampiyon oldu bugün 8 mağlubiyetle ilk 3'e giremezsin ki giremedik. 

Mesaj tarihi:

4-0 olmuş ikinci yarı leş bir oyun ne idüğü belirsiz takımdan gol yiyoruz. organize atak yok zaten gollerimizin hepsi sallama. Takımın niye çekiyor, şu rakibe neden önde basılmıyor? 7 8 atsan renk gelecek kulübe ama yok. 2 yarı illa kanırtacaklar sıkıldım bıraktım sonra 

kanatlar gelmeyecekse zaten ekimi kasımı yok kapatın kulübü. 1 sene daha rafa'nın ve şimdi üzerine abrahamın çilesini izlemek istemiyorum 

Mesaj tarihi:

İlk maçta olduğu gibi bu maçta ölçü değil.

Yine de; Takımın ne oynadığı belli değil. 

Kadro derinliği yok.

Organize olmuş bir kadro yok, takımı atesleyecek, alıp götürecek oyuncu yok.

Bu futbolla ligde içimizden geçerler.

Vasat bir kadro var, buna rağmen daha iyi bir futbol oynatabilir Solks. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Biri çok güzel özetlemiş "Takım maç oynadıkça takımın ihtiyac duyduğu transfer sayısı artıyor ".

4m euroluk takıma 2 dk ön alan baskısı yaptıramıyor hoca. Nedir bu ? yani koşacaksın ve koşarken de kendi arkadşalarınla aranı da kısa tutacaksın, birlikte hareket edeceksin. Bu kadar basit. 

Hoca çıksa dese bende demir ege bir musratiden bile ağır tank var, bunla ben nasıl ön alan baskısı yapayım, ee oynatma hocam. Yani 6sız de oynar takım bu 4m euroluk ptt takımına karşı.

Ole gerçekten çok nazik kibar iyi biri. Borç istesin kredi çek ver ödeyeceğini bilirsin. Hoca olarak ise çok kötü. Ek olarak taraftar da güven kaybetti. Artık aşı tutmaz ama serdalinho da inat. Çok iyi transferler getirecek olsa da emeğine ihanet edecek. Malesef

FuCKiR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

5-6 transfere daha ihtiyaç var bu adam yerli oynayacaksa acil kaleci lazım yabancıdan

jurasek'i şutlamak lazım gerçekten masuaku'dan daha kötüsünü almayı nasıl becerdiler inanılmaz

Rafa da gidiyor kafa olarak. Bu kadroya tamam deyip başlarlarsa 5. haftayı göremez Beşiktaş ki başlayacaklar da 

• Yeni Oluştur...