Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 28.08.2025 17:26 tarihinde dedi ki:

Ga

GS - Puma anlaşması, tüm üretim ve lojistik masrafları pumaya ait olacak şekilde %25 Pumanın %75 Galatasarayın olarak açıklandı. 

tamam bunun mağaza giderleri, internet satışı var ise kargolama vs giderleri de var. anlaşma bu arada baya iyiymiş zaten o kar marjı ile formanın sahada dökülmesi çok normal 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Kiralık falan yok, direkt almışız. Yönetim kurulu masaya cebini dökmüş gibi 77 cente kadar küsürat olması garip geldi. 

Cthulhu tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
khalad, 28.08.2025 18:21 tarihinde dedi ki:

tamam bunun mağaza giderleri, internet satışı var ise kargolama vs giderleri de var. anlaşma bu arada baya iyiymiş zaten o kar marjı ile formanın sahada dökülmesi çok normal 

1 milyon forma satilirsa 40-50m euro gelir olacak demis GSStore yoneticisi. Bu durumda dedigin gibi 50% ye geliyo. 75% asparagas facebook postu sadece 😄 

Mesaj tarihi:
BloodBane, 28.08.2025 18:37 tarihinde dedi ki:

1 milyon forma satilirsa 40-50m euro gelir olacak demis GSStore yoneticisi. Bu durumda dedigin gibi 50% ye geliyo. 75% asparagas facebook postu sadece 😄 

Bende ticaret yapıyorum mümkün değil yani de işte beyan esastır diye bir şey demek istemedim 😄

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 28.08.2025 18:26 tarihinde dedi ki:

Kiralık falan yok, direkt almışız. Yönetim kurulu masaya cebini dökmüş gibi 22 cente kadar küsürat olması garip geldi. 

Bi vergi odemesini falan karsiliyodur GS yoksa cok garip bi rakam

Liverpool geldi of. gerçi birinci torbadan kalanların hepsi fantezi

Liverpool - H

M. City - A

Atletico Madrid - H

Frankfurt - A

Bodo/Glimt - H

Ajax - A

Monaco - A

Union SG - H

Cthulhu tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Arsenal ve Newcastle cekemiyoruz artik sanirim o acidan iyi. Yoksa Pot 2 ve 4'un en gucluleri onlar. Pot 1'den Dortmund disinda direk 0 i yazip gecicen zaten farketmez Pool veya City..

Guardiola ilk defa Turk takimlarina karsi bu arada.

Frankfurt OK da Atleti kotu oldu. Bir de evde zor takimla oynamak daha sikinti. 0-1 puan su an. Pot 3/4 ten Bodo dep Napoli filan gelirse 1 puanla 36. oluruz.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
BloodBane, 28.08.2025 18:37 tarihinde dedi ki:

mağaza kira ve çalışan maliyeti de var. mağaza kesintisi sonrası kulübe kalan o kadar olabilir.

Monaco ve Ajax deplasmanlari gereksiz oldu oradan. 

Zor baya. Cok zor kestirmek. Bodo asiri iyi takim ama ev ve deplasman performansi arasinda daglar var. 

Pool - City 0. Atleti max 1 icerde oldugu icin ama 0 da cok olasi. 

Union, Ajax, Monaco, Bodo, Frankfurt dan ciddi puan almamiz lazim.

24'e giremeyiz gibi geliyor acikcasi bakalim.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Berbat çektik.

bu sene pafos, karaba ve kayrat 0 çekecekler, slavya, kopenhag, usg ve oly çok düşük puanlar alacaklar.
gruptan çıkmak için 11 puanın yetmesi zor. çok zor.... çok çok çok zor.

Mesaj tarihi:
vivavale, 28.08.2025 20:09 tarihinde dedi ki:

12 puan Max, üstü şukela olur 

Bodo

Frankfurt 

Union

Monaco 

bariz net "0" çekerler abi, ahanda buraya yazıyorum.

28 agustos 2025 imza Shadow asdfs

• Yeni Oluştur...