Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bir Diagne-Rize degil sdf.

Defans oyuncusu tecrubesiz kendini direk yere birakmasi lazimdi hisettigi an; ki bu faulluk zaten. Futbol artik darbeyi gosterme uzerine bir spor olmaya basladi, ayakta kalmanin bir avantaji yok. Ilk goruntulerde normal gibiydi acikcasi hakemin gormesi zor bunu VARlik durum. 

Gerci ayni eleman 5dk sonra takimi yakti direk mac orada bitti zaten dun Karagumruk cidden az daha akilli futbolculara sahip olsa puan alirdi GS les durumda. Bi de tabi Thiago Cukur'la filan olmaz bu is.

Su adam Fenerin kontratli futbolcusu olmasa denecekleri tahmin edemiyorum. Ama iste demek ki hersey gizli komplo teorisi degil. Kotu futbolcu heryerde kotu. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

VAR'dan beri boyle, konustuk zaten. En ufak temasta atlamanin getirisi var. Darbenin yeterli olup olmamasi farketmiyor artik cunku hakemin insiyatifi diye birsey yok VAR'a cagirildigi zaman. Resim veya video da adama degmen yeterli. Bu pozisyondan bagimsiz genel.

Mesaj tarihi:
fresia, 16.08.2025 10:53 tarihinde dedi ki:

B.A.Y. 55 milyon yüro diyeceksiniz

Yav he he.

Lig berbat durumda idi, bu sezon belki değişir mi diye izleyeyim dedim pişman oldum. Var çağırmadi bile 2. gölde kk gol atmadan önce topu indiren GS li göğüsle yetemediği topu kolları ile indiriyor.

• Like 1
  • Nasi yani? 1
  • Uzuldum 1
Mesaj tarihi:
Aceace, 17.08.2025 01:23 tarihinde dedi ki:

Maç fazlasıyla da olsa 5 puan fark yaptığımıza göre Şamp. diyebilir miyiz?

cl'de derece gelir bu sene

derin devlet el verdi bu kadar transfer yaptırmazlardı

• Haha 1
  • Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

Bu sene avrupa da en azından gruptan çıkma hedefi var, seneye de dünya kupası olacak, kupaya katıldığımız durumda iyi performans gösterirse 30-35 bandında yine avrupa satılır, 60m sadece araplar alır. bizim ligde bir şekil fizik gücü ile fark yaratıyor ama avrupa maçlarında kayıpları oynuyor, o yüzden ben satılmasına karşı değilim,

bu sene avrupa hedefinden dolayı gs de kadroyu korumak istiyor, o yüzden satıyorsak bari 60 dan satalım demişlerdir. 5m maaş önermişiz barış'a oda 7.5m istemiş, oda biraz şımarıklık. 

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 22.08.2025 00:09 tarihinde dedi ki:

35 kabul etmemiş gs. 60 civarı istiyormuş. 

oha artık adam bitek hırslı azimli diye 60m edermi yahu osimhen sanki. tuncay şanlı 80m ederdi o zaman, bu adamın hakkı 20-25m. tonla afrikalı var hırslı hızlı onlardan alsınlar madem

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...