Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:

Sanchez'e hatali sari kart verdi. Sonraki maci kaciriyor. 
Osimhen'i arkadan cekiyorlar sari kartlik, vermedi.

Hakem kotu degil, bilincli oldugunu da dusunmuyorum ama biraz Liverpool kolladi hatalariyla. 

Mesaj tarihi:

Hakem tam büyüklere kıyak çeken Türk hakemiydi maşallah. 

Barışa en çok küfür ettiğim maç oldu herhalde bu sene. Osimhenin 80. dkda yorulması üzdü. Ama mükemmel oldu. Aşırı iyi oynadık, zevk ala ala izledim maçı. Hll team 

Mesaj tarihi:

Takimin suyu cikti. Sanchezin sari karti kotu oldu pek de bisi yapmamisti ama son Szobozlai karti filan da sacmaydi.

yapabilecegimizi yaptik. Basimiz dik eleniriz bundan sonra.

Yapi sagolsun avrupada guzel bir galibiyet daha. Sagol yapi.

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 10.03.2026 22:41 tarihinde dedi ki:

Hakem tam büyüklere kıyak çeken Türk hakemiydi maşallah. 

Barışa en çok küfür ettiğim maç oldu herhalde bu sene. Osimhenin 80. dkda yorulması üzdü. Ama mükemmel oldu. Aşırı iyi oynadık, zevk ala ala izledim maçı. Hll team 

evet bu maç çamura yatmadık, barış son pasların birini doğru kullanabilse 2-0 olurdu çok rahat

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
fresia, 10.03.2026 22:53 tarihinde dedi ki:

evet bu maç çamura yatmadık, barış son pasların birini doğru kullanabilse 2-0 olurdu çok rahat

Doğru pas kullanmasına bile gerek yok, zaten hazırda girmiş gol var, orada koşmasa olduğu yerde dümdüz dursa 2-0'dı maç 😕 

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Su mac TR de oynansa trio ya yorumlatsak iki takiminda 5 sari karti birer kirmizisi filan eksik olurdu. 

ama futbol boyle bir oyun degil iste. Itme kakma mucadele adamlarin suyu cikti. Catir catir oynandi. Bence Sanchez e verdigi sari hatali haftaya yok ve cok sinirlendi zaten. Muhtemelen o yuzden elenecegiz. Szobozlai sarisi da Yunus abartti. Ama ne yapalim simdi yangin mi cikaralim.

ulkedeki futbol ortami ve bakis acisiyla alakali cogu zaman. Futbolcular da yardim etmiyor tabi icerde yabanciya gik cikaramiyorlar ama trio kafasiyla gorulmesi gereken 10 pozisyon net cikaririm ben. Bu demek degil ki isim dogrusu bu. Avrupa maclarini ondan seviyoruz ve keyif aliyoruz. Oturup futbol konusuyoruz mucadeleyi konusuyoruz.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Yalniz bu Jakobs'un sakatlik muhabbeti olmasa cok iyi defansif bek. Rovansta Boey sagda oynar ama Singho savunmada soru isareti Frankfurt maci akla geliyor..

Baris ve Osi biraz daha alan bulabilir orda. Asiri zor olacak ama bakalim basimiz dik ayrilalim yeter.

Mesaj tarihi:
Sotto, 11.03.2026 00:48 tarihinde dedi ki:

Su mac TR de oynansa trio ya yorumlatsak iki takiminda 5 sari karti birer kirmizisi filan eksik olurdu. 

ama futbol boyle bir oyun degil iste. Itme kakma mucadele adamlarin suyu cikti. Catir catir oynandi. Bence Sanchez e verdigi sari hatali haftaya yok ve cok sinirlendi zaten. Muhtemelen o yuzden elenecegiz. Szobozlai sarisi da Yunus abartti. Ama ne yapalim simdi yangin mi cikaralim.

ulkedeki futbol ortami ve bakis acisiyla alakali cogu zaman. Futbolcular da yardim etmiyor tabi icerde yabanciya gik cikaramiyorlar ama trio kafasiyla gorulmesi gereken 10 pozisyon net cikaririm ben. Bu demek degil ki isim dogrusu bu. Avrupa maclarini ondan seviyoruz ve keyif aliyoruz. Oturup futbol konusuyoruz mucadeleyi konusuyoruz.

yanlış. bu maç TR de oynansa sizin rakip 6 sarı 1 kırmızı alır, siz 3 sarı alırdınız. golünüz iptal olmazdı, ceza sahasında düşen biri vardıysa penaltınızı da alırdınız. maç sonunda hakem bizi de doğradı ortada maçtı derdiniz, üstüne siz kazanacak oyun oynamadınız ki de derdiniz. 

• Haha 3
  • Nasi yani? 1
  • Uzuldum 1
Mesaj tarihi:
Sotto, 11.03.2026 04:09 tarihinde dedi ki:

Yalniz bu Jakobs'un sakatlik muhabbeti olmasa cok iyi defansif bek. Rovansta Boey sagda oynar ama Singho savunmada soru isareti Frankfurt maci akla geliyor..

Baris ve Osi biraz daha alan bulabilir orda. Asiri zor olacak ama bakalim basimiz dik ayrilalim yeter.

Lemina'yı DC'ye, Singo'yu ön liberoya, Saşa'yı sağ beke atacak. Hoca DC Lemina'yı seviyor. Singo'nun DC oynarkenki pozisyon hatalarına daha önceden kendisi de değindi.

Deplasmanda 1-1 biter. PSG gelmesin diye dua edebiliriz.

• Yeni Oluştur...