Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Ofsaytken topa kosup golu iptal ettirdi sanirim orada Baris. Son sacmaligini da yapmis oldu simdi. Gol gelir.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Vazgectim daha fazla hak vermesek sanki Barisa. Boey girmeli acil.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Liverpoolun golü sayilsaydi tarihin en tirt golü olarak tarihe geçecekti ya bu ne
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Hakemin atagi kesip de faul vermesi ilginc. KIrmizi yoksa kart icin yapmamasi lazimdi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 GS resmen psikolojik üstünlük kurdu Liverpool'a bu sene. Çok acayip. Deplasmanda ne olacak bakalım.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Sanchez'e hatali sari kart verdi. Sonraki maci kaciriyor. Osimhen'i arkadan cekiyorlar sari kartlik, vermedi. Hakem kotu degil, bilincli oldugunu da dusunmuyorum ama biraz Liverpool kolladi hatalariyla.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Hakem tam büyüklere kıyak çeken Türk hakemiydi maşallah. Barışa en çok küfür ettiğim maç oldu herhalde bu sene. Osimhenin 80. dkda yorulması üzdü. Ama mükemmel oldu. Aşırı iyi oynadık, zevk ala ala izledim maçı. Hll team
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Hakikaten sanchezin sarısı çok gereksizdi. Liverpool sarı kart komplosu var demesinler diye verdi sarıyı resmen.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Takimin suyu cikti. Sanchezin sari karti kotu oldu pek de bisi yapmamisti ama son Szobozlai karti filan da sacmaydi. yapabilecegimizi yaptik. Basimiz dik eleniriz bundan sonra. Yapi sagolsun avrupada guzel bir galibiyet daha. Sagol yapi.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Barışla Osimhen haftasonu dinlensin ya. Puan kaybedersek kaybedelim no prob.
fresia Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 DynamicK, 10.03.2026 22:07 tarihinde dedi ki: Ofsaytken topa kosup golu iptal ettirdi sanirim orada Baris. Son sacmaligini da yapmis oldu simdi. Gol gelir.
fresia Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Cthulhu, 10.03.2026 22:41 tarihinde dedi ki: Hakem tam büyüklere kıyak çeken Türk hakemiydi maşallah. Barışa en çok küfür ettiğim maç oldu herhalde bu sene. Osimhenin 80. dkda yorulması üzdü. Ama mükemmel oldu. Aşırı iyi oynadık, zevk ala ala izledim maçı. Hll team evet bu maç çamura yatmadık, barış son pasların birini doğru kullanabilse 2-0 olurdu çok rahat
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Oyun olarak 3-0'dan aşağı olmaması gereken maçta yine 1-0'a razı olmak zorunda kaldık. Deplasman için sıkıntılı skor
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 (düzenlendi) fresia, 10.03.2026 22:53 tarihinde dedi ki: evet bu maç çamura yatmadık, barış son pasların birini doğru kullanabilse 2-0 olurdu çok rahat Doğru pas kullanmasına bile gerek yok, zaten hazırda girmiş gol var, orada koşmasa olduğu yerde dümdüz dursa 2-0'dı maç Mart 10, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi 1
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Savunma oyuncusunu durduruyor orada, özette gördüm az önce. Ondan çaldı herhalde hakem. Ama yine de ağır karar bence. Liverpoolun böyle golü iptal edilmezdi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Off tottenham i mahevediyo atleti 20dk da 4 gol…bize geleydi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 (düzenlendi) Su mac TR de oynansa trio ya yorumlatsak iki takiminda 5 sari karti birer kirmizisi filan eksik olurdu. ama futbol boyle bir oyun degil iste. Itme kakma mucadele adamlarin suyu cikti. Catir catir oynandi. Bence Sanchez e verdigi sari hatali haftaya yok ve cok sinirlendi zaten. Muhtemelen o yuzden elenecegiz. Szobozlai sarisi da Yunus abartti. Ama ne yapalim simdi yangin mi cikaralim. ulkedeki futbol ortami ve bakis acisiyla alakali cogu zaman. Futbolcular da yardim etmiyor tabi icerde yabanciya gik cikaramiyorlar ama trio kafasiyla gorulmesi gereken 10 pozisyon net cikaririm ben. Bu demek degil ki isim dogrusu bu. Avrupa maclarini ondan seviyoruz ve keyif aliyoruz. Oturup futbol konusuyoruz mucadeleyi konusuyoruz. Mart 10, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Yalniz bu Jakobs'un sakatlik muhabbeti olmasa cok iyi defansif bek. Rovansta Boey sagda oynar ama Singho savunmada soru isareti Frankfurt maci akla geliyor.. Baris ve Osi biraz daha alan bulabilir orda. Asiri zor olacak ama bakalim basimiz dik ayrilalim yeter.
Raze Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Sotto, 11.03.2026 00:48 tarihinde dedi ki: Su mac TR de oynansa trio ya yorumlatsak iki takiminda 5 sari karti birer kirmizisi filan eksik olurdu. ama futbol boyle bir oyun degil iste. Itme kakma mucadele adamlarin suyu cikti. Catir catir oynandi. Bence Sanchez e verdigi sari hatali haftaya yok ve cok sinirlendi zaten. Muhtemelen o yuzden elenecegiz. Szobozlai sarisi da Yunus abartti. Ama ne yapalim simdi yangin mi cikaralim. ulkedeki futbol ortami ve bakis acisiyla alakali cogu zaman. Futbolcular da yardim etmiyor tabi icerde yabanciya gik cikaramiyorlar ama trio kafasiyla gorulmesi gereken 10 pozisyon net cikaririm ben. Bu demek degil ki isim dogrusu bu. Avrupa maclarini ondan seviyoruz ve keyif aliyoruz. Oturup futbol konusuyoruz mucadeleyi konusuyoruz. yanlış. bu maç TR de oynansa sizin rakip 6 sarı 1 kırmızı alır, siz 3 sarı alırdınız. golünüz iptal olmazdı, ceza sahasında düşen biri vardıysa penaltınızı da alırdınız. maç sonunda hakem bizi de doğradı ortada maçtı derdiniz, üstüne siz kazanacak oyun oynamadınız ki de derdiniz. 3 1 1
Aceace Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Sotto, 11.03.2026 04:09 tarihinde dedi ki: Yalniz bu Jakobs'un sakatlik muhabbeti olmasa cok iyi defansif bek. Rovansta Boey sagda oynar ama Singho savunmada soru isareti Frankfurt maci akla geliyor.. Baris ve Osi biraz daha alan bulabilir orda. Asiri zor olacak ama bakalim basimiz dik ayrilalim yeter. Lemina'yı DC'ye, Singo'yu ön liberoya, Saşa'yı sağ beke atacak. Hoca DC Lemina'yı seviyor. Singo'nun DC oynarkenki pozisyon hatalarına daha önceden kendisi de değindi. Deplasmanda 1-1 biter. PSG gelmesin diye dua edebiliriz.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 2 3 tane daha atmalıydık. rövanş maçı çok zor.
Öne çıkan mesajlar