Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Liverpool maci oncesi demek istiyorum yoksa aciklamasi yok. Son yillarin en kotu maciydi mucize 3 puan. Son yarim saat ayakta kalabilen iki pas yapabilen yoktu. 

Sotto tarafından düzenlendi

GS nin gol pozisyonunda kullanılan taç hatalı. Yan hakem de hakem de izlediler. Çizgiye basmayı bırak, songo sahaya girdi . Hemen taç el değiştirmeliydi. En temel hatayı bile yakalayamıyorlar. İnanamıyorum. 

Sonra alanyalı sol bek taç atacak, daha geriden diyor ya.. Arkadaş sen hakemsin neyi takip ediyorsun maçta

FuCKiR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Dünkü maç bence gösterge olmamalı Galatasaray Avrupa maçlarına çok daha farklı bir motivasyonla çıkıyor, dolayısıyla beklentim 7 0 gibi net bir pool galibiyeti.

• Like 1
  • Haha 1
Mesaj tarihi:
FuCKiR, 26.09.2025 22:59 tarihinde dedi ki:

GS nin gol pozisyonunda kullanılan taç hatalı. Yan hakem de hakem de izlediler. Çizgiye basmayı bırak, songo sahaya girdi . Hemen taç el değiştirmeliydi. En temel hatayı bile yakalayamıyorlar. İnanamıyorum. 

Sonra alanyalı sol bek taç atacak, daha geriden diyor ya.. Arkadaş sen hakemsin neyi takip ediyorsun maçta

bu sene de taç şikesi var o zaman. sarı kart şikesi bitti, sarı saç şikesi bitti şimdi de bu.

• Like 1
Mesaj tarihi:

bugün sağlam bir yenilgi bekliyorum, tarihi bir fark çıkmaz da 4-5 gol yeriz, ilk 25-30 dk bir şeyler yaparız belki gol bile atarız ama sonrasında goller yağmur gibi gelir. eğer haddimizi bilerek oynarsak gereksiz 3 puan peşinde açıklar vermezsek ve  torreria,lemina,sanchez gününde olursa 1 puan hayal değil 

Mesaj tarihi:
Liebe, 27.09.2025 08:56 tarihinde dedi ki:

Dünkü maç bence gösterge olmamalı Galatasaray Avrupa maçlarına çok daha farklı bir motivasyonla çıkıyor, dolayısıyla beklentim 7 0 gibi net bir pool galibiyeti.

Totem nasıl iş yaptı ama

• Tesekkurler 1

Zaaaaaa haahahahahahgadjfhdh

10 tane yeriz derken 75milyonluk dana 10 tane gol kacirdi be 

Kutulunun Okan Buruk bey diyeceksiniz yorumuna katiliyorum

MrLevie tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Seyir zevki yoktu ama ilk defa akıllı pumayıp gaza gelmeden kazandık

baris in 4.dkda kaçırdığı gol olsaydo hucum eser babayo alırdık

Takım defansı çok konsantreydi

maç seyirciye yazar 1 dk susmadık gkfkg

Maci direk oldurduk ya. Asiri kompakt oynadi takim, su 3 senede oynadigi en kompakt oyun olabilir. Ve ilk kez 90 dakikanin tamamina yayabildi. Elbette girenler cikanlar arasinda fark olabiliyor, ama bugun hemen hemen herkes maksimumunu oynadi efor olarak. Osimhen iyi gununde olsa veya o sakatlik durumu olmasa rahat olabilse daha fazla atabilirdik.

Iyi mi oynadik, hayir ama dogru oynadik. Kendimizden daha iyi oldugunu bildigimiz rakibi dogru ve sert karsiladik. Ara ara tehlikeli ataklari olsa da macin hic bir aninda gol bagira bagira geliyor yeriz birazdan hissi almadim. Elbette zaman oldurmece, gerekirse yavastan alma vs bunlarin hepsi olur. Ama akilli oyun hosuma gitti benim. O hep dedigimiz aceleci, haldur huldur futbolu yerine nerede beklemesi gerektigini bilerek oynamak cok onemli. Tamamen Okan'a yazar, hakkini verelim. 

Bize karsi agir favori olan takimlara karsi hep daha konsantre daha iyi oynadik. Kagit uzerinde nispeten favori oldugumuz maclarda da bu akli sahaya koymamiz gerek. Yine acele etmeden gerekirse belli bolumler topu zayif rakibine dahi vererek. Gidip Bodo'ya yenilirsek bir anlami kalmaz ki zor mac. Her mac cok zor. Ben hala ilk 24'e girebilecegimizi dusunmuyorum performans dalgalanmalari / sakatliklar ve genis kadro eksikligi ve sikisik takvim uzerinden ama en azindan bu mac bir referans, bir guven araligidir.

Az kalsin oluyordu Bayern Munihleri bir yere kadar anlamliydi ama sonunu getirebilmektir butun olay. Ilk defa o esigi asti takim. 

Sotto tarafından düzenlendi

Böyle maçlarda takımın en önemli topçusu Barış Alper ya. Maçın da adamıydı bence. Osimhen penaltı attı sadece çok bir şey yapmadı. O olmasa gsyi ileri taşıyacak kimse yoktu. Tüm hava toplarını ona sisirdi Uğurcan. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Esnaf, 30.09.2025 10:22 tarihinde dedi ki:

bugün sağlam bir yenilgi bekliyorum, tarihi bir fark çıkmaz da 4-5 gol yeriz, ilk 25-30 dk bir şeyler yaparız belki gol bile atarız ama sonrasında goller yağmur gibi gelir. eğer haddimizi bilerek oynarsak gereksiz 3 puan peşinde açıklar vermezsek ve  torreria,lemina,sanchez gününde olursa 1 puan hayal değil 

iddia baronları çalışmış dün

Mesaj tarihi:
FuCKiR, 01.10.2025 00:31 tarihinde dedi ki:

Değişiklikleri de çok yerindeydi.

icardi yerine saneyi alsaydı daha çok koşardı son bölümde

barış alperi tam zamanında çıkardı koşamıyordu, jakobs tek kalıyordu

bence %50 de taraftara yazar maç, adamların ayağı dolaştı ıslık yedikçe

• Yeni Oluştur...