Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Liverpool maci oncesi demek istiyorum yoksa aciklamasi yok. Son yillarin en kotu maciydi mucize 3 puan. Son yarim saat ayakta kalabilen iki pas yapabilen yoktu. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

GS nin gol pozisyonunda kullanılan taç hatalı. Yan hakem de hakem de izlediler. Çizgiye basmayı bırak, songo sahaya girdi . Hemen taç el değiştirmeliydi. En temel hatayı bile yakalayamıyorlar. İnanamıyorum. 

Sonra alanyalı sol bek taç atacak, daha geriden diyor ya.. Arkadaş sen hakemsin neyi takip ediyorsun maçta

FuCKiR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Dünkü maç bence gösterge olmamalı Galatasaray Avrupa maçlarına çok daha farklı bir motivasyonla çıkıyor, dolayısıyla beklentim 7 0 gibi net bir pool galibiyeti.

• Like 1
  • Haha 1
Mesaj tarihi:
FuCKiR, 26.09.2025 22:59 tarihinde dedi ki:

GS nin gol pozisyonunda kullanılan taç hatalı. Yan hakem de hakem de izlediler. Çizgiye basmayı bırak, songo sahaya girdi . Hemen taç el değiştirmeliydi. En temel hatayı bile yakalayamıyorlar. İnanamıyorum. 

Sonra alanyalı sol bek taç atacak, daha geriden diyor ya.. Arkadaş sen hakemsin neyi takip ediyorsun maçta

bu sene de taç şikesi var o zaman. sarı kart şikesi bitti, sarı saç şikesi bitti şimdi de bu.

• Like 1
  • Yeni Oluştur...