Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clair Obscur: Expedition 33

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

"One million copies sold, and one of the best rated game in history : and yes, it is French! Congrats to Sandfall Interactive and the creators of Expedition 33. You make France's creativity and audacity shine across the world"

The president of France Emmanuel Macron

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Gamepassda olmasa daha da artardi bu rakamlar.

Ben gp oynadım.

The scale of Clair Obscur: Expedition 33's accomplishment can probably best be illustrated by the fact that not a single JRPG has broken the 100,000 mark on Steam.

Scalanova tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Konuya girmeye korkuyorum spoiler göreceğim diye. 22 saat kadar olmuş benim oyun, arkada bekletmelerle 20 filandır. Esquie's Nest'e yeni girdim. Konu daha yeni yeni açılıyor. Oyun epey iyi, gezecek, görecek çok şey var.

Soundtrack ama aşırı iyi. Soundtrack satın almam genelde ama bunu alacağım sanırım: https://lacedrecords.bandcamp.com/album/clair-obscur-expedition-33-original-soundtrack

Oyunu dün gece bitirdim. Muazzamdı. Oyun sonuna kadar çıta yüksele yüksele ilerledi. Müzikler, hikaye, cutscene ve voice acting kalitesi, zone ve boss fight tasarımları inanılmazdı. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlar listeme girdi benim. Böyle etkileyen çok az oyun var.

AmoRPHouS tarafından düzenlendi
  • Like 2
Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand, 06.05.2025 10:02 tarihinde dedi ki:

Bu oyunun karakter secimi nasil isliyor okduklarimdan pek anlamadim, biri aciklayabilir mi? Butun bir partyi mi yonetiyoruz? Protagonistimizi secemiyor muyuz?

oyunda party'i yönetiyorsun. Turn based Combatta seçtiğin 3 karakteri kontrol ediyorsun party'den. Bölümler de dolanırken istediğin karakter olarak dolaşmana izin veriyor ama. Hikaye de hepsi birlikteler de işte gameplayde 3 karakter savaşıyor şeklinde. Bide sadece savaşan karakterler xp alıyor, o yüzden kullanmadıkların geri kalmasın diye arada değiştirmen gerekiyor karakterleri.

• Like 1
Mesaj tarihi:
AmoRPHouS, 29.04.2025 11:35 tarihinde dedi ki:

Şimdi böyle dodge parry kim kascak dimi Shadow. Gerçek oyun adama köyle kırsal arasında 40 tur attırıp elma bitki getir götürü yaptırır encumbrance ile immersionın dibine vurur böyle adamı süründürür. Bu cıvık japon oyunları da neymiş peeeeeeh.  Soul-Like ve JRPG icat edenlerin taaaaaa , yetenek dediğin inventory management ile ölçülür.

kcd topiğini okuyup buraya geldim dedim adamı heralde axedice falan döşedi geçti oyunu beğenmeyince baktım bir tane sana cevap veren post yok. derdin ney olum senin

Mesaj tarihi:

KCD topiğini bile doğru düzgün okumamışsın belli, ama öncesinde git bir de Oblivion Remaster topiğini de oku öyle gel. Cünkü alıntıladığın kısmın KCD ile alakası yok, oblivion ile alakalı. Sonra kendine bir sor içindeki sazan niye atladı diye. Belki de ortada bir durum olmadığı için herhangi biri sövmemiştir bana.

Mesaj tarihi:
AmoRPHouS, 08.05.2025 01:58 tarihinde dedi ki:

KCD topiğini bile doğru düzgün okumamışsın belli, ama öncesinde git bir de Oblivion Remaster topiğini de oku öyle gel. Cünkü alıntıladığın kısmın KCD ile alakası yok, oblivion ile alakalı. Sonra kendine bir sor içindeki sazan niye atladı diye. Belki de ortada bir durum olmadığı için herhangi biri sövmemiştir bana.

özür dilerim 🥲

• Like 2
  • Uzuldum 1
Mesaj tarihi:
Shadow, 28.04.2025 21:16 tarihinde dedi ki:

beni pek sarmadı ya biraz videolara baktım da, kore-japon oyunları gibi geldi 

Bugün muhasebecim geldi kolunda citizen tsuyosa var , normal bir saat diyor onun gibi olmuş bu post 

• Nasi yani? 1
Mesaj tarihi:
khalad, 08.05.2025 18:09 tarihinde dedi ki:

Bugün muhasebecim geldi kolunda citizen tsuyosa var , normal bir saat diyor onun gibi olmuş bu post 

anormal mi

Çıkması üzerinden iki hafta geçmesine rağmen steam top seller 1 numaraya çiviledi kendini, aynı anda 100bin oyuncudan da aşağı inmiyo günlük. Kulaktan kulağa övülmenin büyük etkisi. Helal olsun hakettiler umarım uzun vadede 10 milyona falan ulaşırlar da sonraki oyun daha da efsane birşey yaparlar.

AmoRPHouS tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...