fresia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2025 https://www.linkedin.com/posts/healthwellbeingfirst_health-whatinspiresme-ugcPost-7320281720396607488-aRwl?utm_source=share&utm_medium=member_desktop&rcm=ACoAAFjUx78Bd70wWFTH7PsvZRfg_kgnTS2czvE 1
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2025 LaVita kullanan var mı https://www.lavita.com/tr-tr/
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 yolumuz buraya düştü probiyotik haplar kandırmaca mı?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 (düzenlendi) Probiyotik hap dediğin newvitt gibi olanlar mı. Onlar ise bir nebze faydalı. Ama doğaldan yanayım orada. Sirkesiz turşu, kefir vb gibi. Aç karnına sabah bi kaşık doğal sirke de faydalı oluyor. Aluç öneririm. Kombinasyon yap istiyosan. Ağustos 28, 2025 sanssizsansli tarafından düzenlendi
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2025 Türkiye’de ve dünyada yapılan incelemelerde, ürünlerin etiketinde yazan bakterilerin hepsinin bulunmadığı veya canlı çıkmadığı durumlara rastlanmış , diyor chatgpt dayı. Doğalını kullan demiş , turşu , yoğurt kefir gibi. Bir hafta boyunca devamlı yorgun ve düşük enerji hissettim toparlanamayınca Kreatin'e başladım 3 gün gym + 3 gün outdoor koşu ( haftalık 40 km ye yakın ) - koşu enerjiyi bitirdi galiba, başladığım günden beri iyiyim , ek bu bilgim var. Bigjoy Creabig Powder Aromasız 300g aldım - yerli marka deneyelim birazda 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2025 ksm-66 aldım denemek için, ashwagandha diye bir bitkinin özü. strese iyiymiş bakalım. KSM-66 is one of the most researched forms of ashwagandha, with studies supporting benefits such as: Reducing stress and cortisol levels Improving sleep quality Supporting strength, endurance, and muscle recovery Enhancing cognitive function
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2025 stikolin ve Fosfatidilserin iyiymiş diyorlar beyin sisi, hafıza vs. bu arada omega3 balıktan drğil de yosundan (algy) olanı mı ne varmış sanırım daha temiz içerikmiş
Öne çıkan mesajlar