Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig - Galatasaray vs Fenerbahçe (24/02/2025)

Sonuç ne olur?  

26 oy

1. 1. Sonuç ne olur?

• Gollü beraberlik
      6
    • Golsüz beraberlik
      6
    • Galatasaray rahat kazanır
      2
    • Fenerbahçe rahat kazanır
      8
    • Ucu ucuna GS kazanır
      2
    • Ucu ucuna Fener kazanır
      2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

GS sureci iyi yonetemedi de burada maksat yabanci hakeme itirazdan cok biraz masa basi guc savasi orada da bizimkiler kayip. Oyle ya da boyle istedigini yaptiran Fenerbahce olunca karsi tarafin itiraz etmesi savunma mekanizmasi artik. Atiyorum su mac Kadikoyde olsa GS bu kadar bastirip bir sekil istedigi hakemi getirebilir miydi emin degilim. Ayrica madem buyuk yapilar onlar bunlar var ilk Kadikoy macinda bu kadar yaygara kopmadi sormak lazim. Bu maclar tarafsiz sahada oynanmiyor. 

Hani yapi lobi filan diyorsunuz ya su GS yonetiminin herhangi bir lobi gucu olduguna inanmiyor bircok gs taraftari; TFF baskaninin her GS aleyhine aldigi karar ortada, cikisa gel tarzi muhabbetinden tut pozisyon disi VAR konusmasi aciklamasina kadar hep Fenerin istedigini yapan bir federasyon var. O yuzden ortaligi bulandirmadan bunu bir kabul etmek lazim.

Ha isin sonunda yabanci olmasi herkesin isine gelir bakmayin; buradan GS cikarsa 2 yilin tum bahanesi gg olmus olur sabaha kadar sari kart sayabilirsiniz ondan sonra; cikamaz ise mesela ben olsam derim ki okay madem oyle butun kalan maclar yabanci hakem olsun o zaman fb de hakederse sampiyonlugu alsin. Boylece tek mac uzerinden degil genelden strateji ile gidersin gerci bunlar yapamaz onu. Atiyorum bjk fb derbisi de yabanci olur, ts gs de o zaman kendini net savunursun. Buradaki kritik nokta bu isi tek maca indirgememen uzerine olmali gs olarak yoksa gider fener kazanabilir de yabanci veya yerli. 

Ortada gs nin kazanmasi gereken de bir mac yok ayrica umarim Okan stratejiyi ona gore belirleyebilir berabere bitirsen gule oynaya goturursun ligi kalan maclar zor da olsa.

Bu arada ben yine de Ingiliz Alman federasyonundan fifa kokartli bir hakemi tercih ederdim yan not. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Sotto, 20.02.2025 17:18 tarihinde dedi ki:

GS bu kadar bastirip bir sekil istedigi hakemi getirebilir miydi

hayır.

mesela yabancı var'ı gs istediği zaman kimse umursamadı. utanmadan allah allah hiç duymadık galatasaray ne zaman istedi diyordu medyadaki tipler. fener istedi 2 hafta içinde geldi. 

geçen seneki penltımsı'dan sonra geçen hafta yine kendi kararlarına/yönetmeliklerine aykırı olarak keyfi şekilde pozisyona ait var kayıtları yayınlandı. yine gs bunu yaptıramazdı. 

• Uzuldum 1

TFF'nin doğru yola girdiğini görmedim ben son 20-25 senedir, normalde de yabancı hakem getirtmek direkt yani "biz bi halt beceremedik itibar dipte" açıklaması yapmak demek. Ama yani şu anda sıkıştılar mecbur böyle yapacaklar derbide.

Ha ben TFF olsam hakeme kötü maç yönettirip iki takıma da katliam yaptırıp sonra da bakın bu da olmuyo dedirtme şeytan planını da sorgularım, da getirdikleri adam böyle bir şeyi kabul etmeyecek seviyede üst düzey bi adam, böyle hatırlanmayı riske etmez heralde.

Öte yandan FB gücü deyince "10 senedir şampiyon olamıyoruz ne gücü" deniyor, ama bakınca GS isteyince gelmeyen VAR FB isteyince anında geliyor, GS söylediğinde dikkate alınmayan yabancı hakem FB isteyince tamam denip derbiye yetiştiriliyor, hatta UEFA'ya bağlı 50+ ülke içerisinde yüzlerce hakemde GS sadece tek bir hakeme bu olmasın dediğinde inadına o hakem getiriliyor. İlginç yani.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Bu ülkede süper final gibi bir garabet yaşandı ya. 

Şu andaki federasyonun fb’nin iktirmesiyle bir şeyler yaptığı açık. Yani dostluk mesajı verelim diye dursunu cagiran adam Dursun’la mahkemelik. Dursunun icabet etmeyeceği dünden bariz belliyken inadına çağırmak bir şeyleri anlatıyor zaten.

yabanci hakemde Clementine Turpin seçilmişti niye değişti diye bir muhabbet kol geziyor, kaldı ki bu konuya gelinceye kadar neden yabancı hakem var diye tüm takımların sorması gerek.

Bu kural, bir tüzük, uygulama varken yırtık dondan fırlar gibi BU MAÇA ÖZEL YABANCI HAKEM GETİRİYORUZ. denilmesi süper finalden daha büyük garabet. Sene başında dersin ki; bütün derbilere yabancı hakem getireceğiz, başından itibaren her şey böyle ilerler bunu anlarım. Ama tffnin kendi kuralına uyamaması büyük kepazelik.

e abi yarın öbür gün az puan farkıyla küme düşen takımlardan biri çıksa benim macima neden yabancı hakem gelmedi finansal sıkıntıya düştüm, napacaksin yani.

Mesaj tarihi:

Morinyo Yusuf, Çağlar, Şikriniyar ile başlamış. 

Bittik beyler. Son 15 maçtır Galatasaray'ın tek yaptığı iş sağdan soldan 7167 tane orta açmaktı. Osimhen artık 3 tane sırığın arasında babayı kafa vurur. Duran toptan da 5 kuleye karşı gol yememiz garanti. 

Ne olurdu Amrabat'ı göbekte oynatsaydı yine....

Mesaj tarihi:

Yapılacak tahriklere karşı yabancı madde değil kahkaha atalım gibi bir şey söylenmiş. Nem kapmaya gerek yok. 

Amrabat'a niye kesik atmış Mourinho? Kaç maçtır aşırı iyi oynamıyor muydu bu adam? 

Mesaj tarihi:
Aceace, 24.02.2025 19:10 tarihinde dedi ki:

Morinyo Yusuf, Çağlar, Şikriniyar ile başlamış. 

Bittik beyler. Son 15 maçtır Galatasaray'ın tek yaptığı iş sağdan soldan 7167 tane orta açmaktı. Osimhen artık 3 tane sırığın arasında babayı kafa vurur. Duran toptan da 5 kuleye karşı gol yememiz garanti. 

Ne olurdu Amrabat'ı göbekte oynatsaydı yine....

Ahah aynen bunu düşündüm şimdi kadroyu görünce, Amrabat hem havadan güçsüz hem de çok riskli müdahaleleri var kartlık vs.

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 24.02.2025 20:36 tarihinde dedi ki:

Şu da penaltı ama neyse 

Çok küçük penaltı ya verilse ayıp olur shdbdbs

Lemina ilaç gibi gelmiş gs savunmasına yalnız.

Gs dokuluyo bosluk var aslinda da gidemiyoruz. Sara cok kotu sallai cok kotu. 

tehlike olmadi macta. Yabanci hakem guzel. 

Fener daha oturakli top oynamadik ilk yari. Lemina olmasa net gerideydik tek basina su ana kadar.

gs fb maclarinda yenilme korkusundan top oynanmiyo resmen

Mesaj tarihi:

Ben yerli yabancı hakem ayrımını şurada gördüm. En ufak pozisyonda bile yerlere yatıp hakemi kandırmaya uğraşmıyor topçular. Taraftar da gerilmiyor. Yerli hakem olsa temas olmasa bile kırk takla atıp baskı altına almaya çalışıyorlar. 

En iyisi itiraz yok. Gelme Gelmeeeeee yok. Garip garip tripler mimikler yok. Hata olur fauldur tacdir bunlar gayet normal. 

Ikinci yari yunus girmezse ve iyi oynamazsa kaybederiz les gibi takim. 

Mou net kafada 1-0 oynamis 65 te talisca girer

• Yeni Oluştur...