Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig - Galatasaray vs Fenerbahçe (24/02/2025)

Sonuç ne olur?  

26 oy

1. 1. Sonuç ne olur?

• Gollü beraberlik
      6
    • Golsüz beraberlik
      6
    • Galatasaray rahat kazanır
      2
    • Fenerbahçe rahat kazanır
      8
    • Ucu ucuna GS kazanır
      2
    • Ucu ucuna Fener kazanır
      2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

böyle büyük hevesle kıran kırana geçmesi düşünülen derbiler genelde berbat geçiyor veya formsuz takım kazanıyor, sıkıcı maç bekliyorum.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

son dönem derbilerde , baskı altındaki takımın baskıyı yönetemeyip kötü sonuçlar aldığı çok maç var. Fenerbahçe'nin favori olduğu çoğu derbide aldığı sonuçlarda ortada.

Galatasaray'a beraberliğin yetiyor olması büyük avantaj.

fikstürden dolayı Fenerbahçe'nin de beraberliği kabul edebileceğini düşünüyorum.

gollü beraberlik veya 2-1 gs alır diyorum.

Mesaj tarihi:

TFF başkanının fener için "ne istediler de vermedik" diyebileceği kadar olay oldu. Mou da yeterince alıştı artık takımına, takım da onun oyununa. Lig başındaki oyununu şu an oynayamayan, planı maç içinde bile sürkeli değişen gs karşısında fener rahat kazanır. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

benim hiç umudum yok ilk maçta mou bizi küçümsemişti şimdi hem takıma hem ülkeye alıştı, nesiri çok formda bizim defans ile çocuk gibi oynar. çok ağır bir yenilgi olacak muhtemelen. geçmiş derbilerin aksine de baya zevkli bir derbi bekliyorum ben  

Esnaf tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Bizim için final maçı. Ne yapıp edip kazanmamız lazım. Aksi halde gs rüzgarı arkasına alır daha da puan muan kaybetmez.  

Bu sebeple fener ucu ucuna da olsa kazanır diyorum. 

Mesaj tarihi:
Liebe, 20.02.2025 12:09 tarihinde dedi ki:

Neyse gs nin en güçlü yanını şimdilik elimine ettik gibi

https://www.instagram.com/reel/DGRdUvaIjc7/?igsh=MTM0Z2c1cWVxeGw0OQ==

Hani gösterilmeyen sarı falan neyse de kendini atmayı sayı olarak falan yan yana koyarsak FB çok bariz farkla zararlı çıkar ama 🙂

Helal valla Ali Koç'a, kitleleri müthiş manipüle ediyor, gerçekten müthiş koparıyor tüm taraftarı. Tez konusu olacak bir yetenek 🙂

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sizin iddianiz sadece basarisizligi ortmek adina manipulasyon yapmasi degil ki. Herseyi Ali Koc yonetiyo, her yerde parmagi var, her turlu algiyi yapiyo modundasiniz. 

Madem o kadar guclu, eli o kadar uzun nasil oluyo da sampiyon yapamadi? Bu arada son 10 sene de 5 kere sampiyon olan takim kim? Basaksehir ve Trabzon bile sampiyon olmadi mi? Tum takimlar iyiydi de bir tek fener hep cok kotuydu Ali Kocun o kadar sey yapmasina ragmen mi sampiyon olamadi?

BloodBane tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Derbinin hakemi Slavko Vincic

Vincic IFFHS'nin en iyi hakemler listesinde zirveye oynuyor.

IFFHS'nin 2024 yılı için açıkladığı en iyi hakemler listesinde 2. sırada yer aldı. 1. ise Fransız hakem François Letexier 

Mesaj tarihi:

GS itiralarında da haklı bence. İki takımın görüşüyle hakem seçilmesi daha mantıklı olurdu ama sanki daha önceden belliymiş gibi vincic seçildi, daha 1-2 ay önce yabancı getirmem diyen TFF başkanının kararını ne değiştirdi de 1 hafta öncesinden yabancı hakeme onay verdi oda garip bir durum iyidir kötüdür bilmem ama kavgasız gürültüsüz maç olur umarım. 

Mesaj tarihi:
Rewendor, 20.02.2025 05:21 tarihinde dedi ki:

Hani gösterilmeyen sarı falan neyse de kendini atmayı sayı olarak falan yan yana koyarsak FB çok bariz farkla zararlı çıkar ama 🙂

Helal valla Ali Koç'a, kitleleri müthiş manipüle ediyor, gerçekten müthiş koparıyor tüm taraftarı. Tez konusu olacak bir yetenek 🙂

hayir, torera ve mertens tek baslarina galatasarayi tasir bi skalada.

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...