ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Hadi bakalım güzel maç olsun... derken maçın hakemi hakkında ahmet çakar pedofili iddiası ortaya attı bile ajksbfghalsgbskgd
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Güzel maç olsun evet ama Fener kazansın, 2 gol Nesri 1 tane Ceko atar.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Güzel futbol olmaz, tatsız bir derbi ve kısır futbol izleriz.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 böyle büyük hevesle kıran kırana geçmesi düşünülen derbiler genelde berbat geçiyor veya formsuz takım kazanıyor, sıkıcı maç bekliyorum. 1
yusema Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 son dönem derbilerde , baskı altındaki takımın baskıyı yönetemeyip kötü sonuçlar aldığı çok maç var. Fenerbahçe'nin favori olduğu çoğu derbide aldığı sonuçlarda ortada. Galatasaray'a beraberliğin yetiyor olması büyük avantaj. fikstürden dolayı Fenerbahçe'nin de beraberliği kabul edebileceğini düşünüyorum. gollü beraberlik veya 2-1 gs alır diyorum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 TFF başkanının fener için "ne istediler de vermedik" diyebileceği kadar olay oldu. Mou da yeterince alıştı artık takımına, takım da onun oyununa. Lig başındaki oyununu şu an oynayamayan, planı maç içinde bile sürkeli değişen gs karşısında fener rahat kazanır.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 (düzenlendi) benim hiç umudum yok ilk maçta mou bizi küçümsemişti şimdi hem takıma hem ülkeye alıştı, nesiri çok formda bizim defans ile çocuk gibi oynar. çok ağır bir yenilgi olacak muhtemelen. geçmiş derbilerin aksine de baya zevkli bir derbi bekliyorum ben Şubat 20, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 totem yok. Esnaf'ın da dediği gibi nesiri dalga geçe geçe kafa vuracak kesin tüm maç boyunca.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 En son ne zaman lig maçına başlık açmıştık hatırlamıyorum bile. İyiiyyiyiiyi... Ben gollü beraberlik hatta direk söyleyeyim. 1-1 bekliyorum...
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Bizim için final maçı. Ne yapıp edip kazanmamız lazım. Aksi halde gs rüzgarı arkasına alır daha da puan muan kaybetmez. Bu sebeple fener ucu ucuna da olsa kazanır diyorum.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Neyse gs nin en güçlü yanını şimdilik elimine ettik gibi https://www.instagram.com/reel/DGRdUvaIjc7/?igsh=MTM0Z2c1cWVxeGw0OQ== 1
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 10+ yıl şampiyon olamayınca demek ki cidden mental patlıyormuş.
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 bu arada şıklarda eksiklik var. maç yarıda kalır seçeneği yok. benim oyum ona. 1
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Liebe, 20.02.2025 12:09 tarihinde dedi ki: Neyse gs nin en güçlü yanını şimdilik elimine ettik gibi https://www.instagram.com/reel/DGRdUvaIjc7/?igsh=MTM0Z2c1cWVxeGw0OQ== Hani gösterilmeyen sarı falan neyse de kendini atmayı sayı olarak falan yan yana koyarsak FB çok bariz farkla zararlı çıkar ama Helal valla Ali Koç'a, kitleleri müthiş manipüle ediyor, gerçekten müthiş koparıyor tüm taraftarı. Tez konusu olacak bir yetenek
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Manipule ediyo, her seye eli uzaniyo vs. diyende son 10 senede 5 kere sampiyon olan, 25+ mactir yenilmemis takimin taraftari. Ne guzel dunya
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 başarılı olmak ile başarısızlığı örtmek adına manipülasyon yapmak aynı şeyler değil ama. başarılı olman için rakibinden iyi olman gerekiyor, tek etken sen değilsin ya hani. 1
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 (düzenlendi) Sizin iddianiz sadece basarisizligi ortmek adina manipulasyon yapmasi degil ki. Herseyi Ali Koc yonetiyo, her yerde parmagi var, her turlu algiyi yapiyo modundasiniz. Madem o kadar guclu, eli o kadar uzun nasil oluyo da sampiyon yapamadi? Bu arada son 10 sene de 5 kere sampiyon olan takim kim? Basaksehir ve Trabzon bile sampiyon olmadi mi? Tum takimlar iyiydi de bir tek fener hep cok kotuydu Ali Kocun o kadar sey yapmasina ragmen mi sampiyon olamadi? Şubat 20, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Derbinin hakemi Slavko Vincic Vincic IFFHS'nin en iyi hakemler listesinde zirveye oynuyor. IFFHS'nin 2024 yılı için açıkladığı en iyi hakemler listesinde 2. sırada yer aldı. 1. ise Fransız hakem François Letexier …
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Galatasaray, Fenerbahçe derbisine yabancı orta hakem atanması nedeniyle Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 GS itiralarında da haklı bence. İki takımın görüşüyle hakem seçilmesi daha mantıklı olurdu ama sanki daha önceden belliymiş gibi vincic seçildi, daha 1-2 ay önce yabancı getirmem diyen TFF başkanının kararını ne değiştirdi de 1 hafta öncesinden yabancı hakeme onay verdi oda garip bir durum iyidir kötüdür bilmem ama kavgasız gürültüsüz maç olur umarım.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Rewendor, 20.02.2025 05:21 tarihinde dedi ki: Hani gösterilmeyen sarı falan neyse de kendini atmayı sayı olarak falan yan yana koyarsak FB çok bariz farkla zararlı çıkar ama Helal valla Ali Koç'a, kitleleri müthiş manipüle ediyor, gerçekten müthiş koparıyor tüm taraftarı. Tez konusu olacak bir yetenek hayir, torera ve mertens tek baslarina galatasarayi tasir bi skalada. 1
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Yusuf Namoglu kalkip aciklama yapmis yabanci hakem olamaz, turk hakemligi yok olur falan gibisinden. Bu herif cikip aciklama yaptiysa TFF dogru yolda demek ki
Öne çıkan mesajlar