Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80ler 90lar disko şıklığı

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Alıntı

1. 80'ler ve 90'lar Konseptine Uygun Şıklık

Üst:

Havai Gömlek veya Retro Blazer: Düz renkli (örneğin siyah veya lacivert) bir blazer, altına ince bir tişört veya gömlekle kombinle. Parlak ya da metalik detayları varsa tam 80'ler havası!

Vintage Deri Ceket: Deri ceketle rockstar havası katabilirsin. İçine beyaz basic bir tişörtle denge sağlayabilirsin.

Alt:

Düz Kesim veya Slim Fit Kumaş Pantolon: Siyah veya gri, rahat ve hafif parlayan bir kumaş pantolon seni şık gösterecektir.

Jean: Retro bir hava için taşlanmış bir kot pantolon harika olur.

Ayakkabı:

Deri botlar ya da loafer tarzı ayakkabılar tercih edebilirsin. Hafif parlak ya da klasik bir deri model seç.

2. Detaylarla Konsepti Tamamla

Askılı Pantolon (Tulum Tarzı): Şık ama eğlenceli bir hava katmak istersen askılı pantolonları düşünebilirsin.

Kemer: Geniş tokalı, retro tarzda bir kemer kullan.

Kravat veya Fular: Renkli bir fular ya da ince kravatla farklı bir tarz yaratabilirsin.

3. Renk Seçimi (Kilo Avantajına Uygun)

Siyah, lacivert ve koyu yeşil gibi tonlar hem kiloyu dengeler hem de şık görünür.

Üstüne desenli ama sade baskılarla hareket katabilirsin (örneğin ince çizgili gömlek).

4. Saç ve Aksesuarlar

Güneş Gözlüğü: Sahne ışıkları altında kısa süreli kullanabilirsin.

Kol Saati veya Bileklik: Minimal bir aksesuar retro havayı tamamlar.

Saç Jölesi: Eğer kısa saçlıysan, biraz jöleyle 80'ler tarzı bir görünüm elde edebilirsin.

5. Rahatlık Önemli

Sunucu olarak hareket halinde olacaksın. Bu yüzden hareketini engellemeyecek ama konsepti yansıtan parçalara yönel.

Pantolon ve gömlek seçiminde nefes alan kumaşları tercih et.

Öneri Kombin:

Siyah deri ceket, beyaz tişört, taşlanmış kot pantolon ve siyah botlar. Üzerine retro desenli bir fular ekleyebilirsin.

Dostum, 1.73 ve 100 kilo seni engellemesin! Sahne ışıkları altında tarzınla parlamaya hazırsın. 😊

dedi chatgpt.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2000ler yaptım galiba yanlışlıkla, retro raybanlarım var babadan kalma altın bir kolye ve bilekliklerle biraz 90lara indirmeye çabalayacağım kombini. Ayağıma da klasik siyah beyaz  vans düşünüyorum camperlar olmadı galiba. 

bu arada belli olmamış ama baya ekoseli tiril tiril bir pantolon o yaspacer.png

Liebe tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...