Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 ciri başrolde bu sefer. hadi bakalım ben de oynarım direkt. 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Cirinin tipini niye değiştirmişler ki alakası yok, heralde çok güzel kalıyordu woke kültürü için biraz kırptılar uydurmak için ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Ciri Teen'den Milf'e geçmiş. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Geralt vardır umarım. Ciri iyi hoş da Geralt ın olmadığı witcher ı kim ne yapsın… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 cerılt var, hatta seslendiricisi başrol olmadığını ağzından kaçırınca azarlandığını söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 (düzenlendi) lan olm geralt ile oynayıp çapkınlık peşinde koşmayacaksak o nasıl witcher oyunu olacak Aralık 13, 2024 Darksun tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 unannounced rtx dedikleri 5090 mı. 2030'da falan gelir heralde artık. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 trailer çok iyi de oyun ne zaman gelicek acaba of gelse de oynasak fena hypelandım ya zaten witcher 3 oynayasım vardı, eve gidince kurayım jsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Son dlc yi bitirmemistim ben daha yukleyeyim de oynayım asdf. Ya sizde de oluyormu çok sevdigim oyunları bitirmeye korkuyorum ben misal witcher baldurs gate vb.bitmesin diye agırdan alıyorum sonra araya baska oyunlar vb şeyler giriyor.bu sonradan oldu bende asdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 bende de benzeri oluyor. Tüm yan görevleri yapmam lazım , tüm containerlara bakayım filan derken oyundan çok uzaklaşıyorum , sonrada araya başka bir oyun giriyor bitiremeden kalıyor öyle oyun. artık önce hikayeyi bitirmeye odaklanıyorum , arada bir kaç yan görev yetiyor. :d 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 mesajım olsun, sonra pahalanır buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Le le le le ^^ The Witcher 3: Find Ciri The Witcher 4: Find Geralt 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 modlayip buna erkek bir karakter eklerler, cirinin cok uzaktan akrabasi, Coro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Darksun, 13.12.2024 11:17 tarihinde dedi ki: lan olm geralt ile oynayıp çapkınlık peşinde koşmayacaksak o nasıl witcher oyunu olacak 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 witcher 1 aklıma geliyor, adam dryad ile yatabilmek için bayağı dil döküyordu. Dryad buna niye yapalım san kısırsın bir faydası yok falan diyor, bu en sonunda bak stres azaltır sağlık falan filan diye ikna ediyordu lol. Geralt isterikkkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 ciri tip olarak şunun tersi evrilmiş biraz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 (düzenlendi) Darksun, 13.12.2024 11:17 tarihinde dedi ki: lan olm geralt ile oynayıp çapkınlık peşinde koşmayacaksak o nasıl witcher oyunu olacak Artık ciri ile çapkınlık reno ustam. ciri hafif yaşlanmış gibi sadece, çok değişik gelmedi bana. Aralık 13, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Frostbite, 13.12.2024 12:26 tarihinde dedi ki: Son dlc yi bitirmemistim ben daha yukleyeyim de oynayım asdf. Ya sizde de oluyormu çok sevdigim oyunları bitirmeye korkuyorum ben misal witcher baldurs gate vb.bitmesin diye agırdan alıyorum sonra araya baska oyunlar vb şeyler giriyor.bu sonradan oldu bende asdf ya bu çok kötü bir mesele, sadece oyunlarda değil dizilerde filan da yaşadım. bazı çok sevdiğim oyunlar öyle mundar oldu maalesef. oyunun güzelliğinin derecesini hemen bitirdikten sonra farketmek en güzeli sanırım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 (düzenlendi) Ya ben de benzer şekilde Skyrimi zaman içinde 150-200 saat oynadıydım ama halen İlk bikaç şehiri geçmişliğim yok, hep böyle çiçek böcek topla maden kaz kılıç yap falan derken oyunun ortasını da sonunu da göremedim. steamden special edition hediyesi geldiydi acaba kursammı 10 küsür sene sonra oynanır mı modsuz nesiz? düz versiyonda atölye varda bu specialda yok. @Sam ne dersin panpa? Aralık 13, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 (düzenlendi) heyt be, kaç sene oldu lan. iyi abi tam yeni ekran kartları gelecek vs derken iyi bahane önümüzdeki sene pc upgrade zamanı gelmiştir. drr3 den ddr4 e witcher 3 ile geçmiştim. ddr4 den ddr5 e witcher 4 ile geçiyorum sdfsdlfk. Aralık 13, 2024 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Aceace, 13.12.2024 04:40 tarihinde dedi ki: Ciri Teen'den Milf'e geçmiş. Abi olsa olsa 30 dur ne milfi ya naptınız NAPTINIZ OLM BIZ YASLIYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Sam, 13.12.2024 04:19 tarihinde dedi ki: ciri başrolde bu sefer. hadi bakalım ben de oynarım direkt. taso? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Witcher 4 diye geldik Fleabag cıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar