Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 İçimde kalacağına en azından deneyip başarısız olayım diye yola çıktım ve hukuk okumak için gereken çabayı en azından göstermek istedim ki yıllar sonra keşke demeyeyim. Ha çalışırım çabalarım olmazsa en azından denedim de olmadı diyebilmek için. Maddi bir beklentim yok sonrasında işe gireyim para kazanayım vs. gibi maddi kaygılar ile değil tamamen istediğim ve motivasyonumun olduğu bir bölüm olduğu için başladım. O yüzden stres/kaygı vs. içerisinde değilim bir hedefim/hayalim var. Geçen hafta TYT denemesi yaptım Türkçe 20 net Matematik 10 net Sosyal 8 net Fen 8 net gibi efsane bir sonuç ile start aldım hehe. Amacım ilk 50k ancak olmasa bile ilk 100k girip özelde bir hukuğa kapağı atmak niyetindeyim gözüme kestirdiğim İstanbulda KHAS hukuk var şimdilik 98k ile kapatmış gibi gördüm. Çalışma sürecini youtube üzerinden götürmeyi planlıyorum; ilk önce TYT konularını halledeceğim. Ocak ortasına kadar Türkçe 30-35 Matematik/Geometri 30-35 Sosyal 10-12 Fen 10-12 bandına çekmeye çalışacağım. Ocak'tan sonra AYT matematik/edebiyat yapıştırmayı planlıyorum. Ara sıra burayı günlük gibi kullanmayı planlıyorum zira neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 neden olmasın abi güzel olur, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Hukuk okunur mu olm bu ülkede. Hukuk bilmek dert bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Bence bu ulkede hukuk daha eglenceli o yuzden cok istedim, hukukun saat gibi isledigi ulkede hukuk meh.... Better Call Somon Isin sakasi bir yana dedigim gibi mesleki anlamda degil istedigim bir sey var bu hayatta ve bu benim icin onemli bir sey. Yani tamamen kendim ile ilgili bir mucadele diyebilirim. Akademik anlamda hic iyi bir hayatim olmadi lisede sinifta kaldim hatta lol. O yuzden akademik olarak bir seyi basarmak istiyorum. Isletme ekonomi vs. yerine gercekten hep ilgimin oldugu alandi hukuk. Hali hazirda hukuk felsefesi ile ilgili 40 tane kitap okumusumdur hep ilgimi ceken bir alan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Abi oku tabi ya ben aklıma geleni yazdım öyle boş boş. Kariyer odaklı da düşünsen farklı motivasyonlarla da hareket etsen farketmez, istediğin şey buysa ve imkan yaratabiliyorsan kendine, bence en doğru şey yapman zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Özeller arasında (Bilkent, Koç gibi en iyileri geçersek) MEF öneririm bu arada. 3 aydır filan haftada 10-15 iş görüşmesine giriyorum, özeller arasında en beğendiğimiz yeni staj bitirmiş avukatlar MEF'den oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Netlerinden gözün korkmasın bu arada, bize gelen öğrenciler 5 matematik falan çözüyor. -5 (eksi beş) matematik netli ingilizce işletme öğrencisi gördüm lan hatta, hem de devlet /facepalm O kadar çok okul var ki az biraz zorlasan yerleşirsin istediğin yere. Yaşı da kafana takma eğer takıyorsan. Sadece üniversite hayatın sosyal anlamda renksiz olacak eğer yeni nesille frekansın tutmazsa, o da çok önemli bir şey değildir muhtemelen senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Bence hukuk nosyonu denen şey varsa sende oku, yani belli kurallar çerçevesinde hukuki olaylara yaklaşmaya yatkın mı aklın, seviyor musun bunu gibi. Yoksa hukuk bu kadar geç mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar